След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 851
  • 753
  •   1
Отговори
# 390

2 ФРАГ К 61 СЕРИИ

Впервые с госпожой Нериман мы познакомились здесь. Я думала это будет как "Красавица и чудовище". Она так тебя рассказала...
Например не сказала, что увидев тебя я больше не смогу прийти в себя. Вот бы сказала, я бы хотя бы знала что со мной произойдет, не так ли?
Твоя тетя Нериман пришла ко мне, сказала что Хулюси оставил свое богатство девушке по имени Дефне. Приди охмури ее, пусть наследство останется в семье.
Хорошо, иди тогда отдыхай.
Ассистировать ?
Я буду.
Что ?
Ассистировать говорю, я буду.
Дефне недавно вышла.
На самом деле, я и так пришел поговорить не с Дефне, а с вами.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 20:27 от eliNIM

# 391
  • Perla

Охааа, както вика Нихан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes супер! Е, сигурно пак всичко ще се обърка в хотела и няма да ги оставят сами, ама пък на Йомко вече му падна пердето. Laughing Стига повИчИ!

# 392

В ТТ  не са доволни от целувката на Дефмерите

Ayıp valla! Çene,yanak bitmiş,az yukarı çıksa,kulaktan öpüşeceklermiş😢bir de reklamını yapıyorlar,kurabiye-çay sahnesi daha iyiydi😂 @bonya6

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 20:36 от eliNIM

# 393
  • Perla

Може да съм сбъркана, ама аз си харесвам повече целувките на Борко, пардон- Йомко Heart Eyes Елчинка просто дъх не може да си поеме, докато той не реши Heart Eyes

# 394
# 395
Еха, камиона пристигнал  Heart Eyes
Най-после ще си разкажат всичко май  newsm78
Няма се опитвам да го гадая, че и без това не ми се отдава. Ама ми харесва, че я целуна пред всички  Heart Eyes Даже много ми харесва  Heart Eyes  Heart Eyes

# 396
Оха, фрага пристигнал, всичко започва да се разкрива  Grinning и ми намирисва на финал към нова година  Whistling

# 397
  • Perla
Скрит текст:
Еха, камиона пристигнал  Heart Eyes
Най-после ще си разкажат всичко май  newsm78
Няма се опитвам да го гадая, че и без това не ми се отдава.
Ама ми харесва, че я целуна пред всички  Heart Eyes Даже много ми харесва  Heart Eyes  Heart Eyes
И на мене мноого, ама много ми харесва! Както пишат феновете в ТТ, след пеперудите тая целувка е като капак! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Все ми се иска Памир да направи едно добро дело и да разкаже на Тюркян за сделката, та така да я омилостиви и тя да приеме Йомер Praynig

# 398

Все ми се иска Памир да направи едно добро дело и да разкаже на Тюркян за сделката, та така да я омилостиви и тя да приеме Йомер Praynig

Peace
Памир е  различен отивайки  при Тюркян, спортно облечен , някак по-достъпен от ,,квадратния,, шеф.
Дано не ни подхлъзват ,че на фрагман вяра нямам
Crossing Arms

# 399
  • Perla
Оха, фрага пристигнал, всичко започва да се разкрива  Grinning и ми намирисва на финал към нова година  Whistling

ДИ, надявам се Мерич да има идея за други сюжетни врътки, с които да си продължи сериала. Едва ли е смятала, че с тоя нов киралък и повторение на първия сезон ще може да изкара още един. Аз не знам на какви други сериали е била сценарист, само знам за Един мъж и една жена- пак някакъв такъв комедиен. И е изкарала 5-6 сезона с него. Т.е. знае как се поддържа сериал в продължение на няколко сезона. А тук има такъв потенциал, че ще бъде престъпление да бъде похабен. С други думи, налага ми се да кажа, че въпреки всичко имам вяра в Мерич, за да изкараме поне до пролетта. Praynig

Peace
Памир е  различен отивайки  при Тюркян, спортно облечен , някак по-достъпен от ,,квадратния,, шеф.
Crossing Arms

Ели, виждам, че рускините превеждат думите на Памир :"Твоята леля Нериман и ...", което означава, че той ще разказва на Йомер. Май newsm78

# 400
Посипи си устата с пепел  Mr. Green

# 401

ДИ, надявам се Мерич да има идея за други сюжетни врътки, с които да си продължи сериала. Едва ли е смятала, че с тоя нов киралък и повторение на първия сезон ще може да изкара още един. Аз не знам на какви други сериали е била сценарист, само знам за Един мъж и една жена- пак някакъв такъв комедиен. И е изкарала 5-6 сезона с него. Т.е. знае как се поддържа сериал в продължение на няколко сезона. А тук има такъв потенциал, че ще бъде престъпление да бъде похабен. С други думи, налага ми се да кажа, че въпреки всичко имам вяра в Мерич, за да изкараме поне до пролетта. Praynig

Скрит текст:

Peace
Crossing Arms

Ели, виждам, че рускините превеждат думите на Памир :"Твоята леля Нериман и ...", което означава, че той ще разказва на Йомер. Май newsm78
Дори, само на този който спомена и Ашка, но разликата е във времетраенето на епизодите и ако на се лъжа и сезоните му не са толкова дълги, но си права че ако не намери други сюжетни линии няма да изкара дълго въртейки се в кръг

# 402

В ТТ  не са доволни от целувката на Дефмерите

Ayıp valla! Çene,yanak bitmiş,az yukarı çıksa,kulaktan öpüşeceklermiş😢bir de reklamını yapıyorlar,kurabiye-çay sahnesi daha iyiydi😂 @bonya6

Кво се учудват? На Салих жена му не е болен мозък, че той да се притеснява на сета. Отива там да си върши работата и това е  Peace Peace Peace

# 403
тц,нимоА  сега ще вечерям с нея Mr. Green

# 404
тц,нимоА  сега ще вечерям с нея Mr. Green

Клавиатурата тогава  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт