След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 956
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
# 136

афтър парти  Mr. Green

# 137
Елка позира на Китовата кола  Mr. Green ама явно си се вози отзад като аркадашка  Laughing

# 138
  • У Диспансера ...♥♥♥

Сечо, Сечо  Joy Joy Joy Joy
Диде  Heart Eyes Hug

# 139
  • У Диспансера ...♥♥♥

Коланчето е един път  Mr. Green

# 140
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Димак  Heart Eyes Hug честит рожден ден
Много здраве, щастие, късмет, успех във всичко

Благодаря миличка

Коте, ЧРД! bdbaloni

Скрит текст:
....
Мише то не само Баръш беше напрегнат. Като цялостно поведение и двамата се стараеха да покажат, че са в реала. Не успяха да са естествени,което още повече ни кара, нас феновете, да търсим погледи,докосвания въобще  нещо което да ни убеди,че магията я има между тях, дори и извън сета.
Скрит текст:
И който и да застава между двамата , това малко съмнение все ще ни провокира да търсим нещото.....
И да, обвързани са и не забравят да ни го припомнят във всеки подходящ момент. Но защо ли вместо да ни убедят сякаш не успяват, сладки са заедно и се долавя друга истина.....
Има защо Кроки да се притеснява от Дефом. С такава красавица около любимия и и аз да съм и аз ще си имам едно наум, още повече, че химията е реална и се вижда.Езикът на тялото трудно може да се задържи.
Да, и двамата бяха напрегнати, но той някак беше и сконфузен, притеснен ..... така ми се вижда. Не смее да я доближи, плахо, плахо пристъпва към нея на подиума. Странна работа.

Мише  love001

# 141
# 142
А сакото - реликва.  Rolling Eyes
Гардеробът  ужасен с всеки изминат епизод

# 143
# 144
Ирко  Heart Eyes Hug ми аз затова още след епизода като видях фрага и бях в потрес от облеклото и, все едно че се е обличала в тъмното и каквото и е попаднало под ръка него е навлякла  ooooh! ами поличката с цвят екрю която се подава под ризката и тениската  Whistling

# 145
Не  вземат да се харесат дваматата Рудолфо и Кита, та да поразчистят малко ситуацията  Mr. Green

Че от къде да знаем дали не се харесват  Joy  Joy  Joy

Е, то аз нямам предвид да се харесват скришом, а да вземат да се хванат за ръчичка и да забегнат нанякъде, та да олекотят ситуацията, че в момента е чок карашък  Mr. Green(поне за нас, за тях си е ясна кат бял де hahahaJoy

А сакото - реликва.  Rolling Eyes
Гардеробът  ужасен с всеки изминат епизод

Само една фуста и трябва и става съща д-р Куин Лечиталката  ooooh! Mr. Green hahaha

# 146
Само една фуста и трябва и става съща д-р Куин Лечиталката  ooooh! Mr. Green hahaha
Joy След като от последната серия си имаме Омуш Лечителят, Елка веднага е в унисон с него  rotfImbo

# 147
  • near Sofia, Bulgaria
Мислех, че моите бръмбари са шантави, обаче рускините спечелиха наградата "Златен бръмбар"  Laughing
Цяла нощ и днес отново се чудят има ли Боре пръстен, а след интервюто измислиха нова интрига!  Mr. Green

Сега дилемата е червилото на Елчин размазано ли е и защо Баръш излиза след нея със същия цвят устни!  Stop Whistling

За вратовръзката имаше подмятане, че била в прословутия цвят каки  Laughing ама аз чак толкова не мога да видя нюанса...  Rolling Eyes

# 148
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Joy След като от последната серия си имаме Омуш Лечителят, Елка веднага е в унисон с него  rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 149
Мислех, че моите бръмбари са шантави, обаче рускините спечелиха наградата "Златен бръмбар"  Laughing
Цяла нощ и днес отново се чудят има ли Боре пръстен, а след интервюто измислиха нова интрига!  Mr. Green
Скрит текст:

Сега дилемата е червилото на Елчин размазано ли е и защо Баръш излиза след нея със същия цвят устни!  Stop Whistling

За вратовръзката имаше подмятане, че била в прословутия цвят каки  Laughing ама аз чак толкова не мога да видя нюанса...  Rolling Eyes
Ох ooooh! Joy Joy Joy Joy  Представих си ги как се натискат като тийнове някъде по ъглите зад сцената, докато Кито седи с блажена идиотска усмивка в публиката нищо неподозиращ  Joy Joy

Иначе за цвета може и да е каки, тъмно зелена беше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт