След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 951
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Те рускинити те пак  са пуснали агентите си да следят  Joy

Според мен не смеят да застанат заедно за интервю, че не са  сигурни  дали ще могат  да  си  контролират мимикате, жестовете,  усмивките  Crazy Така им е  по сигурно и няма да се налага да се обясняват  на севгилитата ако  сбъркат с нещо  Mr. Green

# 121
Габунчи  Heart Eyes HugДиди  Heart Eyes HugДоре  Heart Eyes Hug

Не знам как и кога, но в инстаграма това са превели рускините

# 122
Някой журналист да ги пита за видеото с близо 13 милиона гледания  Mr. Green

# 123
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Някой журналист да ги пита за видеото с близо 13 милиона гледания  Mr. Green

Терка   Hug Heart Eyes ми сигурно от това се опасяват  Mr. Green Mr. Green

Дидоче   Hug Heart Eyes благодаря мила  love001

# 124
Диме, честит рожден ден, да си жива и здрава и всичко най-хубаво  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 125
  • Perla
Скрит текст:
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Сега четох какво са писали и рускините, та те пишат, че Елка и Борко са пристигнали заедно закъснели са и затова нямат снимка на червения килим, а Кита бил с Руткай  Mr. Greenи там са се събрали  Joy. А за интервюто, тя казала че статуетката е в приятеля и, но преди това са я питали кой я придружава и тя отговорила еркек аркадаш и

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Еййй, те пък все закъсняват, да му се невиди Whistling Laughing
Демек, еркек аркадаши - мъжки приятели ... то Руткай и Кито такива ли са  newsm78 Mr. Green

Габи, "еркек аркадаш" е със значение на "гадже", приятел.

# 126
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диме, честит рожден ден, да си жива и здрава и всичко най-хубаво  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря мила  bouquet

# 127
Направо да уволняват стилиста..  smile3513 smile3513 тази първата сега е приключила с Интикама и да я връщат  Whistling

# 128
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Сега четох какво са писали и рускините, та те пишат, че Елка и Борко са пристигнали заедно закъснели са и затова нямат снимка на червения килим, а Кита бил с Руткай  Mr. Greenи там са се събрали  Joy. А за интервюто, тя казала че статуетката е в приятеля и, но преди това са я питали кой я придружава и тя отговорила еркек аркадаш и

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Еййй, те пък все закъсняват, да му се невиди Whistling Laughing
Демек, еркек аркадаши - мъжки приятели ... то Руткай и Кито такива ли са  newsm78 Mr. Green

Да, знам, че е гадже, ама нарочно направих буквалния превод, за да наблегна на "мъжки", че нещо не ми са мъжки Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 129
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Да, знам, че е гадже, ама нарочно направих буквалния превод, за да наблегна на "мъжки", че нещо не ми са мъжки Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Габи, ами те двамката- Кита и Рута - пак могат да са си аркадаши, ама няма да уточняваме дали са еркек, или къз. пък Елка си ги води в комплект, да не ги разделя и да им образува стрес.

# 130
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак  Heart Eyes Hug честит рожден ден
Много здраве, щастие, късмет, успех във всичко

# 131
Не  вземат да се харесат дваматата Рудолфо и Кита, та да поразчистят малко ситуацията  Mr. Green

# 132
Можеше да не споменават Гупата докато представяха Боре  ooooh! ooooh! ooooh!

# 133
Не  вземат да се харесат дваматата Рудолфо и Кита, та да поразчистят малко ситуацията  Mr. Green

Че от къде да знаем дали не се харесват  Joy  Joy  Joy

Ирка  Hug

# 134
  • София
Коте, ЧРД! bdbaloni

....
Мише то не само Баръш беше напрегнат. Като цялостно поведение и двамата се стараеха да покажат, че са в реала. Не успяха да са естествени,което още повече ни кара, нас феновете, да търсим погледи,докосвания въобще  нещо което да ни убеди,че магията я има между тях, дори и извън сета.
Скрит текст:
И който и да застава между двамата , това малко съмнение все ще ни провокира да търсим нещото.....
И да, обвързани са и не забравят да ни го припомнят във всеки подходящ момент. Но защо ли вместо да ни убедят сякаш не успяват, сладки са заедно и се долавя друга истина.....
Има защо Кроки да се притеснява от Дефом. С такава красавица около любимия и и аз да съм и аз ще си имам едно наум, още повече, че химията е реална и се вижда.Езикът на тялото трудно може да се задържи.
Да, и двамата бяха напрегнати, но той някак беше и сконфузен, притеснен ..... така ми се вижда. Не смее да я доближи, плахо, плахо пристъпва към нея на подиума. Странна работа.

Общи условия

Активация на акаунт