След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 931
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Perla
Скрит текст:
https://twitter.com/minetosiki/status/798221421352800256

Вечерта на изненадите- май Борко и Кита се поздравяват като кардаши ooooh!
Е, нали са канки как няма се поздравяват, само че защо подмина канка Елка ooooh! hahaha hahaha
той си дружи само с мъжка компания  hahaha тая фуста за какво му е  Joy Joy Joy Joy
кака му е казала само с момченца да си играе  Mr. Green
Оф, да беше взел Кюса, тя пък да се разцелува  с Елка Mr. Green hahaha hahaha Е
Ей, ма то ще излезе вярно това, че са големи приятели и си излизат заедно  #Crazy Joy Joy

Е, значи всичко е наред! Щом няма проблем в междуличностните отношения, ще можем да гледаме на макс целувки, прегръдки и други работи в сериала  Heart Eyes

# 226
  • Perla
Скрит текст:
https://twitter.com/minetosiki/status/798221421352800256

Вечерта на изненадите- май Борко и Кита се поздравяват като кардаши ooooh!
Е, нали са канки как няма се поздравяват, само че защо подмина канка Елка ooooh! hahaha hahaha
той си дружи само с мъжка компания  hahaha тая фуста за какво му е  Joy Joy Joy Joy
кака му е казала само с момченца да си играе  Mr. Green
Оф, да беше взел Кюса, тя пък да се разцелува  с Елка Mr. Green hahaha hahaha Е
Ей, ма то ще излезе вярно това, че са големи приятели и си излизат заедно  #Crazy Joy Joy
то продължението има 2 варианта - или наистина са канки ( малко ме съмнява) или може да са се помирили заради вечерта  Peace малко лицемерно ама по ми е достоверно от това да са приятели  hahaha
защото сега се разцелуват,после Боре го подминава и гледа леко кръвнишки  Joy

пък и ако излязат някъде квартета,мислиш ли че това събитие няма се документира от някой седящ  Peace

Ами като се имат предвид миналогодишните изпълнения, може би все пак са решили да демонстрират някакви нормални отношения. За мене по- достоверното поведение на Борко е по- късното излизане на сцената. И ми идва на ума една стааара песен- "на мой приятел си жена..."

# 227
# 228

Верче, аз хич не мога да си представя, че наистина могат да са приятели и да се виждат често-често, колкото да разказват масали, даже и документирано да го видя пак ще се пуля час-два  Mr. Green hahaha hahaha А иначе, ако искат, винаги могат да се скрият да не ги видят, но пък защо им е да го правят. Ето, и Борко казат пял в пиано бар, пък снимки или видео няма  Crossing Arms

# 229
  • У Диспансера ...♥♥♥

И по ясна снимка на Бабато от инста на Мурат  Mr. Green

# 230

И по ясна снимка на Бабато от инста на Мурат  Mr. Green
Ей това повече ме шашна от Кюса и Кита заедно  Joy Joy Joy Joy
Леле- мале и бащицата у Адана

# 231
Целувката на канките ме хвърли в оркестъра от изненада. Но езикът на тялото в този момент ми напомня на Йомко пред вратата на Дефне и Памир зад нея, или когато чу гласа на докторчето и слезе от колата - изпънат като струна, ръцете плътно прибрани до тялото, половинметрова дистанция между него и канката. Отдалеко си личи, че любовта е голяма между двамата. Twisted Evil Ръката на Юни се вдига към ръката на Боре, но ръката на нашия не помръдва. Театрото е пълно. Как ми се иска да мога да видя лицето му в този момент, дали и очите хвърлят искри като в сериала!

# 232

и като са толкова близки,защо сядат на десет метра един от друг,защо не застанаха заедно един до друг newsm78
Защо не си правят селфи като приятели newsm78

Май ще минем тази вечер без фрагман bowuu

# 233
  • в подножието на планината

Аз си чакам фрага пък... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 234

Оф, да беше взел Кюса, тя пък да се разцелува  с Елка Mr. Green hahaha hahaha Е
Ей, ма то ще излезе вярно това, че са големи приятели и си излизат заедно  #Crazy Joy Joy

На мен само нещо размазано ми се вижда, ма щом казвате, че са запалили лулата на мира, баръш/баръш-мир-нали така се превежда/ да бъде  Laughing
Разправяше ни Елка, че са приятели, пък ние аха да не и повярваме  Wink
Сега остава да ги видим заедно да закусват 5 часа, после - на премиерата на Кюса и ще ги обявим не за приятели, направо за  едно щастливо семейство  Joy  Joy  Joy

Та да си кажа - къде ми е фрага  smile3516

# 235
Скрит текст:

и като са толкова близки,защо сядат на десет метра един от друг,защо не застанаха заедно един до друг newsm78

Е, а де.......и аз това се питам Peace След като са в добри отношения, защо не се върнат към оня приятлески тон от миналото лято, когато се снимаха без притеснения с Елка. Ама забравяме, че в уравнението има още едно неизвестно - Кюса, тя сигурно е пречката  Mr. Green hahaha
Илде  Hug оф, не го пускат, поне да кажат дали ще го пуснат тая вечер изобщо Mr. Green

# 236
# 237
  • Perla

Много е сладко сладурчето, ама това означава пак снимки в махалата! Аман, бе!  Mr. Green

Фраг може и да няма, че те доста отпускарски го раздаваха последните дни- мач играха, бира пиха, награди вземаха, кога и фраг за снимат. Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:

Е, а де.......и аз това се питам Peace След като са в добри отношения, защо не се върнат към оня приятлески тон от миналото лято, когато се снимаха без притеснения с Елка. Ама забравяме, че в уравнението има още едно неизвестно - Кюса, тя сигурно е пречката  Mr. Green hahaha
Илде  Hug оф, не го пускат, поне да кажат дали ще го пуснат тая вечер изобщо Mr. Green

Виви, въпросът ти мисля, че е реторичен. Имаше едно време един филм с една култова фраза :"Совите не са това, което са!" Така че за мене това си беше чисто лицемерие и от двамата, може би съвсем съзнателно от страна на Баръш- да не изглежда сърдит и бесен като миналата година. За сметка на това видяхме къде- къде по- хубави работи от миналогодишното награждаване

# 238
  • София
Няма ли фраг? Тъх! Crossing Arms

Ехехеееееееееее, Борето и Кита се разцелували. Joy

Много харесвам М.Й. като актьор,
Скрит текст:
но не харесвам политическите му пристрастия. В няколко интервюта преди години намеква, че е за крайните традиции според религията или поне аз така го разбрах.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт