След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 924
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • Perla
тук Елка как го гледа в ръцете  Mr. Green

сигурно това е било условието на Кюса,Борко  да се появи с пръстена  Mr. Green

Борко има такъв масивен пръстен още от края на сезона. Защо непременно трябва да е свързан с Кюса? Че тя и без това и преди, и след наградите беше по вестниците и тв. Защо ще си играя чак на такава скришка- мишка? Сякаш Баръш не може да си купи пръстен или да му е подарък, или хиляда още вероятности!

# 256
тук Елка как го гледа в ръцете  Mr. Green

сигурно това е било условието на Кюса,Борко  да се появи с пръстена  Mr. Green

Ди, аз видях, че беше постнала по напред, ама гледах клипове, кьорих се, нищо не видях и аз помислих, че рускините отново си фантазират  Laughing Mr. Green

# 257
  • Perla
Тия па са заели целия ред, мениджъри, гаджета, продуценти  Joy Joy Joy Joy
то за тоя ред важи лафа от един български филм - ...роднина,милиционер,роднина,милиционер... Mr. Green

или по друг начин може да се каже - отишли 10 да пазят 2-ма да сЪ не издЪт  hahaha hahaha

Peace Joy Joy Joy

# 258
# 259
# 260
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам с кой е свързан, ама е мега грозен тоя пръстен

# 261
Здравейте по вечеря  Mr. Green  Hug Hug Hug

И какво, след многото емоции вчера,днес ни оставиха да отпочиваме без фраг  Laughing Laughing

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Много е сладко сладурчето, ама това означава пак снимки в махалата! Аман, бе!  Mr. Green

Фраг може и да няма, че те доста отпускарски го раздаваха последните дни- мач играха, бира пиха, награди вземаха, кога и фраг за снимат. Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:

и като са толкова близки,защо сядат на десет метра един от друг,защо не застанаха заедно един до друг newsm78
Защо не си правят селфи като приятели newsm78

Е, а де.......и аз това се питам Peace След като са в добри отношения, защо не се върнат към оня приятлески тон от миналото лято, когато се снимаха без притеснения с Елка. Ама забравяме, че в уравнението има още едно неизвестно - Кюса, тя сигурно е пречката  Mr. Green hahaha
Илде  Hug оф, не го пускат, поне да кажат дали ще го пуснат тая вечер изобщо Mr. Green

Виви, въпросът ти мисля, че е реторичен. Имаше едно време един филм с една култова фраза :"Совите не са това, което са!" Така че за мене това си беше чисто лицемерие и от двамата, може би съвсем съзнателно от страна на Баръш- да не изглежда сърдит и бесен като миналата година. За сметка на това видяхме къде- къде по- хубави работи от миналогодишното награждаване
Абсолютно риторичен е Peace[/spoiler]

https://twitter.com/ruzgargeliyor/status/798252774001668097

Мениджърката на Елчин - Гайе- сега ми изглежда все едно точно е чакала Борко, но мениджърката и прави знак да тръгва Joy Joy Joy

нз дали мениджърката й дава знак, ама Елчин как стреснато гледа преди минаването на Наргиз  Rolling Eyes  като я видя по награждаванията,веднага се сещам за разказа за депресията й и в какво там състояние била изпаднала ... мека душа е явно,а в тези среди такива не оцеляват  Confused

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 262
  • София
Joy hahaha Joy
Тъкмо това щях да пиша.

# 263
Peace Не му отиват пръстени  Rolling Eyes  Mr. Green

# 264
# 265
оффф,пак дадоха стария фраг  Whistling

Доре,още някъде преди година си спомням ,че пак ей така бяхме изпаднали в питанка ...тогава Борко и Елка бяха наградени от поредния университе и не можаха да отидата,та Борко записа благодарности и отново си въртеше нещо по пръстите ,та тогава имаше и отблясък и всички се питахме дали пък не е халка ,но не се виждаше точно какъв е пръстена и честно аз го виждам за пръв път с такъв масивен пръстен,дори и през останалото време кога е с крокодила не е носил ......иначе се майтапех ,че на Кюса майка ѝ може да го е купила защото онзи ден когато журналистите ги хванаха в мола майка ѝ се беше захласнала по витрината.  Laughing

# 266
  • София
Обаче пък халка как му ходи. Crazy

# 267
  • near Sofia, Bulgaria
На мен още снощи ми направи впечатление, че си човъркаше пръста, все едно върти пръстен и днес цял ден се забавлявах с рускините и тяхното тука има - тука нема,  Mr. Green обаче той и на селфито, дето бяха с очилата пак имаше подобен пръстен, явно обича да носи просто такива  Thinking А защо някъде се вижда , другаде не, не знам какво да мисля  newsm78 Може да е видял, че всички го зяпат у ръцете и да е решил да заформи интрига  Wink И без това сигурно цял ден му горят ушите  Laughing толкова "доказателствен" материал се извъртя из нета ...  ooooh! #Crazy

# 268
Joy Joy Joy рече и отсече  Mr. Green големи сте снайпери  Laughing аз дори не го виждам  Laughing някакво си петно там Rolling Eyes

# 269
Обаче пък халка как му ходи. Crazy
Ако е Кюсината хич няма му отива, виж на Йомко му отива много  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт