След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 928
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • в подножието на планината
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes нема ли фраг?... Rolling Eyes

# 241
Скрит текст:
Скрит текст:

Много е сладко сладурчето, ама това означава пак снимки в махалата! Аман, бе!  Mr. Green

Фраг може и да няма, че те доста отпускарски го раздаваха последните дни- мач играха, бира пиха, награди вземаха, кога и фраг за снимат. Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:

и като са толкова близки,защо сядат на десет метра един от друг,защо не застанаха заедно един до друг newsm78
Защо не си правят селфи като приятели newsm78

Е, а де.......и аз това се питам Peace След като са в добри отношения, защо не се върнат към оня приятлески тон от миналото лято, когато се снимаха без притеснения с Елка. Ама забравяме, че в уравнението има още едно неизвестно - Кюса, тя сигурно е пречката  Mr. Green hahaha
Илде  Hug оф, не го пускат, поне да кажат дали ще го пуснат тая вечер изобщо Mr. Green

Виви, въпросът ти мисля, че е реторичен. Имаше едно време един филм с една култова фраза :"Совите не са това, което са!" Така че за мене това си беше чисто лицемерие и от двамата, може би съвсем съзнателно от страна на Баръш- да не изглежда сърдит и бесен като миналата година. За сметка на това видяхме къде- къде по- хубави работи от миналогодишното награждаване
Абсолютно риторичен е Peace

https://twitter.com/ruzgargeliyor/status/798252774001668097

Мениджърката на Елчин - Гайе- сега ми изглежда все едно точно е чакала Борко, но мениджърката и прави знак да тръгва Joy Joy Joy

# 242
  • По света и в нас.

Оф, да беше взел Кюса, тя пък да се разцелува  с Елка Mr. Green hahaha hahaha Е
Ей, ма то ще излезе вярно това, че са големи приятели и си излизат заедно  #Crazy Joy Joy

На мен само нещо размазано ми се вижда, ма щом казвате, че са запалили лулата на мира, баръш/баръш-мир-нали така се превежда/ да бъде  Laughing
Разправяше ни Елка, че са приятели, пък ние аха да не и повярваме  Wink
Сега остава да ги видим заедно да закусват 5 часа, после - на премиерата на Кюса и ще ги обявим не за приятели, направо за  едно щастливо семейство  Joy  Joy  Joy

Та да си кажа - къде ми е фрага  smile3516
Ама Китадор нали беше първи на реда,тука Борето се ръкува със седящия на третото място. Thinking

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug веднага го сейвнах Heart Eyes

# 244
Илденце Heart Eyes Hug нема,даже гледам Парчетата и се ядосвам че само си губя времето  Mr. Green

ох ,как са се подредили
Молодой человек Эльчин,Эльчин,директор ее агентства Гайе Сёкмен, неизвестная дама,стилист Руткай,менеджер Эльчин,Онур,Нергис,Сечкин, Барыш,режиссер Шенол,продюсер Мельда Перахья Ялчын,ее супруг Деврим Ялчын,продюсер Мехметжан Юксель,менеджер Барыша со своей супругой.

Ирко Heart Eyes Hug

# 245
Много красиво клипче на Езги и към него в Туитър е написала "Sakın yazık etmeyin bu bakışlara🙏❤" В никой случай не похабявайте тези погледи  Praynig
https://www.youtube.com/watch?v=tsLMZaP1gH0&feature=youtu.be

# 246
Тия па са заели целия ред, мениджъри, гаджета, продуценти  Joy Joy Joy Joy

# 247
  • София
След снощното фиаско нямаме фраг, че още не сме се полюбували на Кита докрай. Laughing

# 248
  • София
Тия па са заели целия ред, мениджъри, гаджета, продуценти  Joy Joy Joy Joy
Елка беше забравила само кучето и внучетата. Можеха да отделят един ред за цялата челяд. Mr. Green

# 249
Е, това сега на пръста му какво е  newsm78 На клипчетата не изглежда да има нещо  Mr. Green

# 250
  • София
Златен пръстен. Назад в темата го има сниман отблизо. С голяма плочка е, не е халка.

# 251
Е, това сега на пръста му какво е  newsm78 На клипчетата не изглежда да има нещо  Mr. Green

Peace пръстен е ....а бе хубаво видяха феновете ,че и аз се кокорих до сега  Mr. Green Joy Joy Joy та и на предната снимка с наградата и там се кокорих и ми се стори ,че има но се смях на рускините ,а то какво било  Mr. Green и ко излиза ,че на Кюса майка ѝ му е направила подарък Joy Joy

# 252
тук Елка как го гледа в ръцете  Mr. Green

сигурно това е било условието на Кюса,Борко  да се появи с пръстена  Mr. Green

# 253
  • Perla
Скрит текст:
Е, това сега на пръста му какво е  newsm78 На клипчетата не изглежда да има нещо  Mr. Green

Peace пръстен е ....а бе хубаво видяха феновете ,че и аз се кокорих до сега  Mr. Green Joy Joy Joy та и на предната снимка с наградата и там се кокорих и ми се стори ,че има но се смях на рускините ,а то какво било  Mr. Green и ко излиза ,че на Кюса майка ѝ му е направила подарък Joy Joy
[/quote]

Най- странното е, че аз видях две снимки от личното награждаване на Борко- на едната се вижда нещо като пръстен, на другата- няма. Излиза, че той го сваля и го слага през цялото време  newsm78
В ТТ феновете нещо се вълнуват покрай Мерич- за някаква игра с огъня става дума, но не мога да се ориентирам все още.

# 254
Тия па са заели целия ред, мениджъри, гаджета, продуценти  Joy Joy Joy Joy
то за тоя ред важи лафа от един български филм - ...роднина,милиционер,роднина,милиционер... Mr. Green

или по друг начин може да се каже - отишли 10 да пазят 2-ма да сЪ не издЪт  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт