След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 894
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Обаче пък халка как му ходи. Crazy
Ако е Кюсината хич няма му отива, виж на Йомко му отива много  Wink Laughing
на Йомко да,ще му отива на сините костюми,докато на Боци и развлечените му анцунги когато е с кака си няма му отива  Mr. Green

# 286
малкия бонбон помага с брането на ябълки,че да може и леля му и фръцльо да хапнат от тях   Mr. Green

# 287

Добро утро!  Hug Hug Hug

Пръстени ,погледи  ........разнищели сте и Йомко и Борко hahaha hahaha
Но фраг йок, сигурно ще е много Дефмерски  Heart Eyes и искат да ни изненадат Grinning ....дано  днес пуснат все пак

# 288
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Боре, нещо е загубил ориентация  Joy Joy Joy
Ели Hug

# 289
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирка  Hug, Ели  Hug

# 290
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

И аз за ги повторя  Heart Eyes

Цитат
мхъъ, баш си беше ориентиран и знаеше,че трябва да слязат към местата си,ама нейсе  Rolling Eyes Mr. Green Друг път Елчо да гледа него  Wink

# 291
Добро утро! Hug

Анито май е права, Боре си беше доста ориентиран. Може би трябваше да слязат отпред в залата, за да може по-лесно да се върнат за своите награди, защото още по време на общото награждаване на Ашка, Джунейт е зад екипа и чака да обяви следващите награди. Така Елчин нямаше да има трудност да излезе на сцената и нямаше да я изправят две минути да стои, преди да са казали името ѝ. Боре явно е бил по-ориентиран или е разбрал по-добре инструкциите на организаторите. Даже ѝ дава като че ли знак с глава да тръгнат в другата посока.

И друга грижа имам. Когато решават логистичния проблем на Пасионис, от казанато разбирам, че товарът трябва да тръгне от България за Истанбул, но Дефне предлага да го изпратят в Румъния, за да спечелят време. И после обяснява нещо за общ превоз, за изнасяне на стока на Стил от складовете им, щели и пари да спестят така, но не разбирам добре идеята на руски. Но на мен ми звучи абсурдна логистична идея да отпратиш товар, който ще пътува от България за Истанбул, към Румъния. Де е Истанбул, де е Румъния! Има ли някой, който разбира логиката зад такова логистично решение? newsm78

И какво излезе сега - взеха си Кита за параван на Пеперудите, но това, което говорят очите и тялото, никой не може да го скрие. Twisted Evil

Хубав ден! Hug

# 292
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро, детективки!  Wink
Ели  Hug Ирка  Hug Диди   Hug Ани  Hug Дани  Hug

Дека са ви пръстените?!  Grinning

Голямо разследване, голямо нещо  Whistling Рускините такива конспирации оформиха, а ние покрай тях хем се смеем, хем ни човъркаше лекичко така...  Rolling Eyes Ама наистина погледи, кимания, случайни докосвания...  Crazy Човек без да иска се вкарва във филми!  Blush То по-интересно от варианта на Мерич абла  bowuu
Сами са си виновни, хич да не  ни пробутват историята с канките, ми да внимават кой с какъв цвят устни се разхожда!  Crossing Arms Mr. Green

# 293
Ани  Hug, Дани  Hug, Гале  Hug

Мерич с 2.5- часова серия не предизвика у нас толко коментари, колкото 20-минутните пеперуди  Joy  Joy  Joy Тая жена наистина не знае как да предизвика /и да задържи/ интереса на ашковци  hahaha

Дани, ти до логистичните неволи на Пасионис ли опря  newsm78 Голяма работа - Румъния, ей я къде е, нали не ги изпрати за по-направо през Мароко  Mr. Green То на тая кърпена черга една кръпка повече - голяма работа, нали искахме да видим умна Дафа - на ви сега, и от георгафия разбира  Joy  Joy  Joy

# 294
  • София
Добро утро! Hug

Анито май е права, Боре си беше доста ориентиран. Може би трябваше да слязат отпред в залата, за да може по-лесно да се върнат за своите награди, защото още по време на общото награждаване на Ашка, Джунейт е зад екипа и чака да обяви следващите награди. Така Елчин нямаше да има трудност да излезе на сцената и нямаше да я изправят две минути да стои, преди да са казали името ѝ. Боре явно е бил по-ориентиран или е разбрал по-добре инструкциите на организаторите. Даже ѝ дава като че ли знак с глава да тръгнат в другата посока.

Скрит текст:
И друга грижа имам. Когато решават логистичния проблем на Пасионис, от казанато разбирам, че товарът трябва да тръгне от България за Истанбул, но Дефне предлага да го изпратят в Румъния, за да спечелят време. И после обяснява нещо за общ превоз, за изнасяне на стока на Стил от складовете им, щели и пари да спестят така, но не разбирам добре идеята на руски. Но на мен ми звучи абсурдна логистична идея да отпратиш товар, който ще пътува от България за Истанбул, към Румъния. Де е Истанбул, де е Румъния! Има ли някой, който разбира логиката зад такова логистично решение? newsm78

И какво излезе сега - взеха си Кита за параван на Пеперудите, но това, което говорят очите и тялото, никой не може да го скрие. Twisted Evil

Хубав ден! Hug
Той Борето принципно явно е по-ориентиран в живота и в професията от нея. Поне си държи домашния любимец вкъщи и не я бута по професионалните си събирания. Елка да го слуша. Naughty

# 295
Сладури.
Всички му се радват  на сладкия бебчо

Ирка, много хубави гифчета си  донесла.

Дани и  аз това не го разбрах с логистиката на Дефне.
Очаквам с БГ превода да го осмисля,защо  ще разкарват товарите напред назад. За да печелят време иска Дефне,но  все пак не е от един склад в друг, а  две държави.

В Ранини отново има коментар за серията

http://www.ranini.tv/ozet/20655/kiralik-ask/acini-yuregimde-hissediyorum

Диди, Гале, Ани, Мише    Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 09:44 от eliNIM

# 296
Ани  Hug, Дани  Hug, Гале  Hug

Мерич с 2.5- часова серия не предизвика у нас толко коментари, колкото 20-минутните пеперуди  Joy  Joy  Joy Тая жена наистина не знае как да предизвика /и да задържи/ интереса на ашковци  hahaha

Дани, ти до логистичните неволи на Пасионис ли опря  newsm78 Голяма работа - Румъния, ей я къде е, нали не ги изпрати за по-направо през Мароко  Mr. Green То на тая кърпена черга една кръпка повече - голяма работа, нали искахме да видим умна Дафа - на ви сега, и от георгафия разбира Joy  Joy  Joy
Joy за червеното!  Peace за всичко!

Много малко трябва на Мерич - да прекрати пълнежите, въпреки че в последната серия, колкото и да бяха много, на мен ми бяха интересни. Дори разговорът между Нера и Корай, когато се мъчеха да разкарат Неджми, ми беше интересен - алегорията за любовта между смърфовете; чопленето на семки; разговорите за брака и старостта, и приятелите!

Скрит текст:
Добро утро! Hug

Скрит текст:

Хубав ден! Hug
Той Борето принципно явно е по-ориентиран в живота и в професията от нея. Поне си държи домашния любимец вкъщи и не я бута по професионалните си събирания. Елка да го слуша. Naughty
Да го слуша, ама не слуша. Бяга като опарена. Той сигурно затова като ѝ каза "Заповядай", когато ѝ дадоха думата, се подхилкваше така, защото знаеше, че предстои да се обяснява защо се е оказала на сцената толкова рано. Забавлява се на неин гръб човека - от бягане да не е до него се оказа в неловка ситуация. Но пък с такава чаровна усмивка се изказа, че човекът нямаше как да не я гледа и с възхищение.

Изобщо тези двамата не се осъзнават за високоволтовото напрежение, което тече между тях, и каквото и да правят, ни облъчват с фантазии. Аз си пазя доза реализъм, че всичко може да си остане на такъв етап, но докато има високоволтово напрежение, ще се забавлявам!

# 297
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ирка  Hug Диде  Hug Гале  Hug Ани  Hug Дани  Hug Мише  Hug Ели  Hug

Хубаво видео!

Първо, да кажа, че нелепата ситуация с Елка е по вина на организаторите- вчера в ТТ имаше специално обяснение. Не мога да го намеря сега, но така бяха написали- по вина на организаторите Елка се е появила по- рано на сцената. А дали е било по правилно да слязат от страната, която показва Борко, не знам, защото целият екип вървеше в посоката на Елчин. Те къде щяха да стоят двамата?

Скрит текст:
Добро утро! Hug

Скрит текст:

Хубав ден! Hug

Мише, какъв домашен любимец вкъщи?! Мюдюр- да, ама другия въобще дори не си седи вкъщи. От два месеца насам по пет пъти на седмица я гледаме по вестници и тв. С Борко! И той услужливо обяснява какъв великолепен филм снима Василиса Прекрасна! Всяка сряда или четвъртък имат дефиле- я по кафенета, я по винарни, я по автосалони, я по молове. А Кита не се е показвал от РД на Елка и сега пак ще потъне в неизвестност. Затова и феновете са повече гневни на Баръш за показните му мероприятия с Кюса, отколкото на Елка.

А за умните логистични ходове на Дафа /Мерич/ и аз не съм дорасла. Ама хич и не я слушах, щото си гледах дефмерите. Каквоме интересува тия кожи в Булгаристан ли ще са, в Румъния или в Стамбул.

# 298
  • near Sofia, Bulgaria

# 299
  • Perla

Гале, благодаря!
Озетът изглежда интересен, май- май идва краят на игрите на Нера. И на тайната за киралъка. Разбирам, че Дефне и Йомер ще си говорят дълго за всичко, което се е случило- от първия ден как е било. Обещава ѝ Йомко прекрасна целувка, но в неочаквано време. Да видим как ще я изненада.
Хубаво се нареждат нещата, ама се надявам, че Мерич готви сериозен завой в сюжета, защото иначе ми намирисва на края на историята  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт