Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 106
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро.
Алечка, ще стикам палци.
Лина и Янтра ме накараха да се усмихна, а тези дни ми е малко сдъфкано.
Веси, споменаха ми за някакъв руски(май) крем Окопник. Ползвал се много от балерини!  Heart Eyes

# 496
  • До морето
Добро утро от мен! Специален  ден е днес - моята прекрасна София става на 1 годинка! Една година отлетя като миг!

Стиснати палчета за Алечка!

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 21:47 от bubanka

# 497
Марипоса, да е жива и здрава малката бонбонка!
Весел празник!

# 498
Алечка, стиснати палци.

Той и моят мъж работи на график, който е ясен 10дни преди текущия месец. Но...това нищо не означава, както в случая.

Mariposa_Malva, честит празник! Здрава и щастлива да е!

Тази сутрин едва се натъпках в един чорапогащник. Изглежда е от тези оформящите, но хич не съм обърнала внимание като съм го купувала.
Сега стоя и едва дишам. Simple Smile

# 499
София е красавица! Да е здрава!

# 500
Честит празник, Марипоса! Страхотна е малката, да расте много здрава и много усмивки ви желая  Hug
Алечка - стискам палци Praynig

Веси, при проблеми ползваме алгезал и конски кестен у дома.

Аз миналата седмица взех на Своге един черен шоколад, че беше на промоция - е доста отвратителен ми се стори, щом го ядох 3 вечери, не бях вземала от доста време от тях.

Прическата на Илияна Раева не съм видяла, но по едно време беше с по-дълга коса и изглеждаше доста смачкана (косата). Харесвам я с по-буйна прическа или една идея по-къса коса.

# 501
Марипоса, да е жива и здрава, и много щастлива  Hug

Да са живи и здрави гимнастичките Peace

Скрит текст:
Никога не гледам художествена гимнастика. Не мога да им се зарадвам. Когато ги погледна и се сещам за всички извращения в този спорт. Рядко го споделям, защото никой не ме разбира, но така е.

# 502
Марипоса, да ви е жива и здрава  Heart Eyes
Има дяволско погледче  Wink

# 503
  • Бургас
Марипоса, честит рожден ден на София! Нека бъде много здрава!  bouquet

# 504
Марипоса, честита да е малката София! Колко е красива, като рисувана е! Разношно дете, надявам се, че съпругът ти мисли за закупуване на лично оръжие, хехе.
Днес се прибира съпругът ми. Програмата е натоварена. След малко отивам да снимам тържеството по изпращане на каката в градината, после на козметик, после ще приспивам дребси ииии отивам да посрещам по-силната половинка. До банки, до преводаческата агенция, до фото за изкарване на снимки и за финал - на фризьор. Ще е вълнуващ ден!

# 505
  • Някъде там
Добро утро.
Алечка всичко ще е наред,имай вяра.Стиснати палчета и от мен. Praynig Hug

Прекрасната София да е много здрава и с голям късмет.Безгрижно детство и желая а на вас Марипоса да сте най-гордите родители.

Вчерашния следобед прекарах в Кат,няколко часа права на опашката.Е няма такива опашки и толкова бавни процедури..служителката реши при чакащи 30 човека че и е време за почивка.Нямаше я 30 минути. #Cussing out и след връщането си 10 мин говори по телефона и на направената забележка каза: ако не ви изнася сте свободни да си тръгнете.

# 506
Демек освободила ви е  Mr. Green

Я, по ведро Давиз  Hug
Аз започнах преди тръгване до Община, НАП, АП и което да е държавно учреждение, а пощите няма да споменавам дори, да се настроя психически, че ще има чакане, че ще отида още поне 2 пъти и ако успеят да ме изненадат приятно - какво по-добро от това, ако не, то аз съм си го очаквала.
Ето днес трябва да ида до общината. Събирам сили и смелост от сряда. Мисля, следобеда в този прекрасен ден да ида до там, още повече, че следя темата за коледната украса и по пътя ми има няколко магазинчета, т.е. с нетърпение вече чакам да им мине обедната почивка и потеглям към тях Laughing

# 507
  • Бургас
Марипоса, честита да ви е София! Да расте здрава!

Алечка, стискам палци и аз! Всичко ще е наред!

Изпратили са ми през нощта 6 страници за превод, които искат да са готови днес преди 12. Не знам защо хората си мислят,че превеждането е фасулска работа и ей така, както си бъбрим, се начатква и един преведен текст.

Съни, спектакълът е основно песнички, но героите бяха като истински и беше интересно за децата. И все пак цената на билета можеше да е и по-скромна.

# 508
Важното е да се забавляват децата, цената я преглътнах вече Simple Smile

# 509
  • Пловдив
Вчерашния следобед прекарах в Кат,няколко часа права на опашката.Е няма такива опашки и толкова бавни процедури..служителката реши при чакащи 30 човека че и е време за почивка.Нямаше я 30 минути. #Cussing out и след връщането си 10 мин говори по телефона и на направената забележка каза: ако не ви изнася сте свободни да си тръгнете.
Аз след подобна забележка бих се чувствала свободна да подам жалба за конкретната служителка. Обаче в КАТ Пловдив са силно бебечувствителни и винаги са ме обслужвали с предимство. Последно отидох с Томи в слинг на гърба ми и се наредих на опашка, един униформен служител видял бебето - Томи искал да си говори с него и ме съпроводи да прередя две големи опашки.

Общи условия

Активация на акаунт