Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 844
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много лош психолог съм аз, Белинда. Човешката природа е трудноразбираема за мен. Много хора ми се струват първоначално добри, а после се оказват лоши и обратно - хора, които не съм харесала, после се оказват сред най-добрите ми приятели. А в конкретния случай просто имаме сходни усещания.

Това, което казва Птичият грип, е така - и на мен ми харесват порасналите деца и общуването с тях. И хората, в които са се превърнали или се превръщат. Но това не ми пречи да искам да държа бебе в прегръдката си или да целувам сладките крачета след баня. Или да държа малката ръчичка по улицата. Дори мисълта, че вече не се очаква да имаме бебета в семейството, ме натъжава.

Сега прочетох Черното коте...И аз имам комплекс на вина към първото си дете. Заради следването го дадох рано на ясли и наистина можех повече да му дам от себе си,  Сега съжалявам, но тогава нямах избор. Говорили сме с него много за това. Той, естествено не помни нищо от периода в яслата, но аз помня и това ме яде.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 12:27 от svetal4o27

# 286
А как миришат бебенцата Heart Eyes

Светалчо, аз се редактирах  Hug Прочетох се и се разплаках, много лично ми дойде и реших да го махна.
А аз на детска не ходех, смятай колко се обвинявам, че детето ми е ходило и на ясла и на градина...

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 12:40 от blackcat6

# 287
  • Sofia
Привет,девойки!
Честитка за Сбъдваща мечти и нейният рожденик  bouquet!
Доброволно си предложих колата на ММ,докато неговата е на сервиз за няколко часа и уж нямаше да мрънкам, пък се киселявя  Embarassed.Обърках си програмата за деня  Crossing Arms и хем имам възможност да ошетам, хем се побутвам и дОма е гъз връз глава  Whistling.
Февруарско бебе родих, но не бях качила много кг (всъщност 8  )и си носех всякакви дрехи.А и много си купувах.До последно бях на работа, та имах повод и желание да се глася  Flutter.
Нито ме радват,нито ме умиляват бебета,напоследък. Като знам какво слугуване е,  Naughty.Както съм споменавала,все по-егоистично подхождам към тялото и времето си  Whistling.
Белинда,не се коси  Hug.Как е младежът с оплакванията?
Светалчо,  Hug, хем ме разсмя за косматия вълк, хем ми стегна гърлото.
Ей сега и синковецът се обади,че желае да го взема на обяд,ама като му предложих да катерим баира пеша, и каза,че не е спешно  hahaha.

# 288
  • София

Да контактувам с мислещо и автономно същество ме прави много по-щастлива и удовлетворена като майка, отколкото когато беше по-малък и зависим от мен.

Peace bouquet

# 289
Никак не ми липсва бебешкия период. Надявам се след време да контактувам с мислещо същество, че още не се знае Simple Smile Но сигурно, ако се случи така, ще бъда по-щастлива. А как миришат бебетата също не искам да си спомням, че моето беше с рефлукс...

# 290
Не ми липсва бебешкият период, защото и двете не спяха нощем, до 2-та си годинка  Crazy За капак и в количката не стояха, лоши бебета бяха, а станаха такива прекрасни момичета  Blush Разумни, послушни....непрекъснато мисля колко малко време ми остава с голямата  Sad Още 2 години и ще отлети. Знам, че това е нормалното и само се моля да е здрава и да се  случи, но много ще ни бъде мъчно  Confused Малката ще запълни отчасти липсата, ама после нейната кой ще запълни  Sad

Само да са здрави де, ще го преживеем, трябва  Heart Eyes

# 291
  • Някъде там
Мнението ми по въпроса за бебешкия период се мени.Понякога ми липсва това да ги гушкам,и целувам непрекъснато,да ми гукат и да се смеят с глас просто на играчка, но в следващия момент се чувствам прекрасно че са вече големи и мога да изляза с тях на заведение,на театър и кино,да обсъдим филма или постановката,да готвим заедно, да се смеем и забавляваме, а не аз тях да забавлявам.Радва ме това че има кого да изпратя до магазина когато ме мързи например.. Grinning..за това и мнението ми се променя.

# 292
  • В Космоса
Божеее, да правиш дрифтове с детето си до канафката и естетсвено, да паднеш в нея. Значи, що за малоуен народ ходи по  тази земя!?

# 293
  • някъде ... тук ...
Сбъдваща, да е здрав най-вече номер 2! Да е щастлив и да му върви по вода bouquet Весел празник!

Аз съм като Зузанка за бебешкия период - ту ми лисва, ту се сещам, че тогава няма тази свобода и помощ. Лошите моменти се забравят (и неспане, и неядене, и т.н.), остават хубавите. Поне аз съм така Simple Smile

# 294
Бебешкия период много, ама много ми липсва, а и този до около 10-12. Сега чакам да мине пубертета и пак да сме си дружки с детето, не че и сега си нямаме хубави моменти, но преди ми беше по забавно.

Имам киндъл с подсветка, благодарение на Тони. Тя ми го препоръча и съм доволна, много.

Моля пак за помощ за Мисия Лондон, искам да го гледам онлайн. Пуснах кои сайтове не работят при мен.

# 295
  • В Космоса
Бебешкият ми липсва, заради мачкането и гушкането. Сега не мога така хуууубаво да я намачкам, не се оставя, а и е дългорана, не мога да я обхвана цялата.

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 14:42 от Акаша

# 296
Даун, оттук дали ще стане  Rolling Eyes

# 297
  • Бургас
Сбъдваща, да ти е честито момчето! Да е здраво и щастливо!

Бебешкият период не ми е залипсвал още, то той си беше и до скоро. Имах супер спокойно бебе, с приятна компания си правех разходките, а освен това още в 4 месец след раждане се върнах към страничното си занимание и не бях вглъбена само в бебето.

Сутринта попаднах на много интересна дървена украса за Коледа и набързо спретнах поръчката. Ако някой се интересува, може да погледнe във фейса страничката на ММ wood art.

# 298

Руми, благодаря. Ще пробвам като си легна, а иначе мила съфорумка ще м го прати, току що ми писа на лична  Hug.

# 299
  • В Космоса
Сбъдваща, честит да ви е рожденника! bouquet

Аз го играя  коректор на един технически текст тези дни... Зле съм със запетаите. Confused

Общи условия

Активация на акаунт