Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 111
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Днес имах планове за целия китайски народ, но всичко замина. Обадиха се от училището да си взема номер 2, добре че побързах. Повръща в къщи няколко пъти, без темп. и разтройство. Дано му мине бързо, в неделя празнува РД с приятели. Моите деца са много здрави, рядко боледуват, но като се разболеят все си избират много "подходящи" моменти с много зор, ангажименти или проблеми. И сега е пак така.

# 526
Сбъдваща- чай от джоджан. А също и сок от компот от кайсии.

# 527
Драйфането го лекувам с капки Вомитусхил. Помагат.

# 528
Da, дa, тe са си едно на ръка.
Джоджан- помага за болки в корема, а сока от кайсии е за регулиране на солевия баланс.
До утре да е пушка!

# 529
  • Sofia
Марипоса, да ти е честита и здрава рожденичката ! bouquet Прекрасна и закачлива изглежда да е! Хубав да ви е празникът!  Hug. И сестра ми днес е рожденичка  Heart Eyes.
СчупИх се от спорт, доволна съм от себе си ,ама и добре си пообядвах след това.
Айяла,
Скрит текст:
и нашето училище е общинско. Средностатистическо. Все по-предпочитано е и от живущи в съседни квартали. Проблемът е в преобладаващия брой на момчетата в класа -70 % са... newsm78
Алечка, късмет на приятелката ти  Peace.
Свеки ще е рожденичка след няколко дни, чудя се какво да й избера  newsm78. Според синковеца й, нямало нужда  Crossing Arms.Мъже  ooooh!! Перли смятам да й взема  Peace.

# 530
  • Mediterraneo
Днес към 11 часа ми се обади директорът да ходя да си прибирам дребната от училище, боляло я ухо  Hug Прибрах я. Нито е омърлушена, няма Т, дори не се оплаква от ухото. Дано е инсценирала болежката! Голямата е на екскурзия и малката мрънкаше, че не й се ходи тази сутрин. Преди месец и половина беше с отит, пи АБ, та хич не ми се иска пак да стигнем до там... От друга страна, ако е излъгала...  Hug Пф!

Изядох цял ананас! Ако не ме хване щастието, ще почерпя. Ама толкова сладък и сочен!

# 531
  • Пловдив
Аз вече не обичам ананас, а обожавах. Заради Бу е.  Cry Cry Cry

# 532
  • Sofia
Щастие след ананас? Виж ти,сефте чувам,за киви-да,ама за ананас  newsm78...
Янтра,какво за Бу? Нали емигрира... в Лондон/Англия?

# 533
  • Пловдив
Преди 10 години аз съм бременна, някъде 38-39 седмица, адски почва да тежи. Аз искам да раждам, защото едвам гледам. Бу ми казва, по-скоро написва из форума, че няколко неща предизвикват контракции. И аз хващам две, като най-лесно изпълними - яденето на ананас и качването по стълби. Качвах-слизах не знам колко пъти стълбите до 5-тия етаж. После се завличам в магазина и купувам от всички видове консерви ананас по една и два големи пресни ананаса.  И ЯДОХ, ЯДОХ, ЯДОХ. Не родих тогава, обаче повече ананас не мога да погледна.  Joy Joy Joy Joy Joy

Бу е виновна Naughty Naughty Naughty Naughty

# 534
И аз имам лош спомен от бременността, но още беше в периода, когато много ми се гадеше, та ананасът не беше много, но още помня преживяването Simple Smile И аз вече не мога да го ям.

# 535
  • Sofia
hahaha Янтричкааа,за следващия път ще знаеш какво НЕ помага  Flutter Hug

# 536
  • София
Янтра, ти послуша ли ме да започнеш да пишеш разкази като един форумен Удхаус hahaha

# 537
  • Някъде там
Янтра  Laughing,много си доверчива. Wink Hug
Добре че не съм имала достъп до форуми преди 14 години.. Joy

# 538
Аз пък като бременна така съгреших с една кутия толумбички обилно плуващи в сироп. Не, не родих, но буквално щях да се ....... а бях на улицата с детето. Зор голям беше.

# 539
  • Бургас
За ананаса и връзката му с раждането и аз го знам. Лютото помагало, както секс.

Общи условия

Активация на акаунт