Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 100
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Марипоса, да е жива и здрава карсивата София!
Днес беше кошмар на работа, тъпата програма се скапа и стана мазало. Досега търсихме 200 лв, които изчезнаха и не можахме да открием какво се случи. Скъсах си нервите. Сега ще пия едно вино и нищо не ме интересува.

Да ви питам някой срещал ли е приложения за таблет с образователни игри за учене на азбука, четене, смятане на български обаче. Намирам само на руски и на английски, Жаки много иска да играем, но се объркава, защото в руския вариант произношението е съвсем друго. Това е много приятен начин за учене, с книжките не и е забавно и губи интерес бързо, а сега сама си носи таблета и иска да играем. За нула време се научи да разпознава буквите и числата ама пък взе да върти езика грешно заради руския.

Аз пък след трансфера за ин витрото се убих да ям ананас, казаха че помагало за имплантирането! Има голямо противоречие, да не сте го яли за раждане, а то да е било за задържане:) Факт е, че при мен помогна Wink

# 541
Аз пък колко ананас изядох след трансфера (инвитро процедура)  Laughing Бях прочела, че помага за инплантирането на ембриона Crazy

# 542
Хаххахаха, Крис, и ти ли Simple Smile Ама помогна, а:)

# 543
Хаххахаха, Крис, и ти ли Simple Smile Ама помогна, а:)

Мммда  Laughing Ама при Янтра не е свършил работа  Joy

# 544
Това, че ананасът предизвиквал раждане е мит! Лично съм проверила. Други неща, които съм проверила и не действат при неистово желание за раждане: дълго ходене, вдигане на тежко, секс, качване на стълби, скачане на един крак, стоене с вдигнати ръце, ядене на люто, пиене на газирано, смях, местене на мебели, основно почистване.

# 545
  • Бургас
Ми то нищо не остана Simple Smile

# 546
  • Пловдив
За ананаса и връзката му с раждането и аз го знам. Лютото помагало, както секс.
Помагало! Трънки помага! И чай от лайка ли не беше, чай от малинови листа, не знам какво още - не помага!

# 547
Оф, и някакъв гаден чай пих, листа от незнамсикаквоси. Литри. Бляк. Не и не и не.

# 548
  • Пловдив
Да, ето тук опитни майки ви споделяме - нищо от тия не работи, когато сте 38-40 седмица и вече отчаяно искате да родите, защото ви тежи.

# 549
  • Някъде там
Жаклин не знам до колко ще ви е полезна но на комшийката детето учи буквите с нея.

# 550
  • Бургас
За ананаса и връзката му с раждането и аз го знам. Лютото помагало, както секс.
Помагало! Трънки помага! И чай от лайка ли не беше, чай от малинови листа, не знам какво още - не помага!

Ааа, не знам! Аз и двата пъти си знаех датите Simple Smile

# 551
  • София
от личен опит твърдя, че едно нещо със сигурност помага. преносването! мърдане няма Grinning

# 552
  • Пловдив
Все някога туй дете решава да излезе то е ясно Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 553
  • Някъде там
Моите бяха от много бързите,не им се седеше изобщо на топло.И сега са си такива,не обичат да им е топло.
Нямала съм нужда да пробвам такива илачи,обаче си спомням че едно момиче с което бяхме в болницата скачаше по леглото вечер като не влизаха много от персонала, да излизало бебето,много и се смеех,а на нея никак не и беше до смях. Embarassed Laughing

# 554
Аз не съм чула до сега жена с близнаци да е преносила или да е родила на термин. Винаги се раждат по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт