Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 094
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде там
Аз не съм чула до сега жена с близнаци да е преносила или да е родила на термин. Винаги се раждат по-рано.

А когато аз лежах имаше още две майки с близнаци.Едната роди на термин,другата 3 дни по рано но определено масово е ранното раждане при нас.Но има и такива които раждат около термин.

# 556
Зузи, балагодаря свалих я, Жаки е очарована Hug

Искам да препоръчам един ревлив филм на почитателките на жанр а ла Тетрадката. Много ми хареса и си поплаках:)

http://www.imdb.com/title/tt3159564/

Не се лъжете, че не струва, защото е турски, напротив. Ако ви хареса ще кажа и още един пак такъв:)

Някой чел ли е "Пазителките на гълъбиците" "Пътешественикът във времето и неговата жена" май така беше, отзиви? И ако някой има "Оризовта майка" мисля я коментирахме преди време, моля да ми я прати.

# 557
Когато бях бременна с каката и оставаха примерно 20 дни до термин. На контролен преглед се оказа, че бебето се е обърнало на обратно. Демек с дупето се готви да излиза. Прибирам се у дома и кумата ме съветва да лазя по пода. И почвам аз така..... Отиваме след седмица да проверим какво е положението и като чу лекарката какво съм правила и много ми се навика, защото по този начин съм могла да отлепя плацентата и да навредя. Та спях с опитите.

# 558
Момичета, помагайте че вече не ми останаха нерви.
Госпожата на малката им раздала някакви прежди да плетат шалове.
На нас ни се падна късата клечка. Такава прежда не съм виждала през живота си, не знам и как се плете това чудо. Ето я

И за да е пълен купона малката размотала кълбото да я види и сега не мога да я разплета  Crazy
Ще се гръмна.
А госпожата ако знае колко пъти споменах рода ѝ до девето коляно, сигурно няма да ми проговори вече  Mr. Green

# 559
На нас ни се падна късата клечка. Такава прежда не съм виждала през живота си, не знам и как се плете това чудо. Ето я

И за да е пълен купона малката размотала кълбото да я види и сега не мога да я разплета  Crazy
Ще се гръмна.
А госпожата ако знае колко пъти споменах рода ѝ до девето коляно, сигурно няма да ми проговори вече  Mr. Green
Хубава прежда, май Тонка разбираше от плетки Mr. Green

# 560
  • Euskal Herria
Ех, много сте писали днес. А ние преди малко се прибрахме.

Марипоса, честита ви рожденичка!

Жаклин, в градината ползвахме буквенка и цифренка. И двете се купуват обаче. Буквенка я намерих тук:
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.BukvenkaV2&hl=bg
Иначе това е издателят и на двете:
https://viksysbg.com/cifrenka

В града навсякъде са монтирали коледните светлинни украси. Сега остава общината да обяви на коя дата и в колко часа ще ги запалят. Миналата година пак си бяха спретнали фиеста по повода.

# 561
  • Ямбол
Жаки, Оризовата майка я има в читанка: https://chitanka.info/text/27165-orizovata-majka
А "Пътешественикът във времето и неговата жена" е страхотна. Има и филм. Другата не съм я чела.

# 562
Руми, баба ми плете такъв шал, освен утре да я питам как  Laughing

Благодаря ви за стиснатите палци, операцията е минала.

# 563
Алечка, питай я поне как се казва, че да търся клипчета в нета  Laughing

# 564
Цитат

Ще се гръмна.
[/quote
Потърси клипчета има много ,всъщност много лесно се плете,нанизваш бримки между бобчетата на големи куки

# 565
Алечка, питай я поне как се казва, че да търся клипчета в нета  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=v_QouwXrYSI
Това ще свърши ли работа?
Пуканки или поп корн търси в нета.

# 566
Лили, благоадря. Аз ще дам отзив за "Пазителките на гълъбиците" но ще ме чакате до януари, тогава ще започне голямото четене, сега само събирам. Вчера си играх да преформатирам едни гадни ПДФ, защото поредица "Преживяно" я има само така. Много обичам да чета за далечни държави, за истинския начин на живот там и тези разкази от първо лице са ми интересни. Имам две за Индия мисля и няколко за ислямския свят. Когато чета за  там, където жената не се брои за жива, на ум благодаря на Провидението, че съм се родила именно тук и сега.

Яна, аз тези ги намерих но не става за айпада. Чакам Мими да се прибере, че да ги свали на нейния Самсунг. Изглеждат занимателни.

Руми, изглежда ужасна тази прежда Simple Smile)

# 567
  • Euskal Herria
Хах, и аз с това клипче идвах  Grinning.

# 568
Аз знам преждата като "бобчета".

# 569
  • Sofia
Не мога да помогна с преждата,ама искам да кажа,че няма как да започна да плета,  че и определн вид плетка и прежда, ей тъй,щото госпожата казала  Naughty. По желание на твоята дъщеря ли е?
По какъв предмет и повод е това изискване, МарИ? Моят ходи все неподготвен по домашен бит, за днес им трябвала стъклена бутилка и прежда  Shocked...и за какво им е?

Общи условия

Активация на акаунт