Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 075
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
 Shocked

Абсурд. Ако ще и две двойки да ѝ пишат аз това няма да го правя  Crossing Arms
Пък и куки нямам. Мислех, че някакви възли ще се връзват или нещо такова.
Да си го плетат сами, без мен.

Добре де, тези неща като имат да си ги учат, защо не го правят в училище, ами ми го вменяват на мен. Аз разбирам да са им го показали там, а моята да не е разбрала - тогава искам, не искам да ѝ помогна.
Ама нА ти преждата в понеделник донеси шал, не го приемам  Naughty

# 571
Този форум наистина е пълен с невероятни и позитивни хора.
  Hug

# 572
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гена, ще покрият бутилката с преждата, виждала съм много красиви неща, изработени с тази техника.

Пазителката на гълъбиците съм я чела, на мен не ми хареса кой знае колко. Малко маниерна книга, самоцелна.

# 573
Аз ще ходя в сряда сутрин в детската градина при малката и ще правим здравословни сандвичи.Аз както съм с две леви  Rolling Eyes ще търся идеи в нета.Явно имат заложени часове за работа с родители.

# 574
Пълнозърнена филийка, масло и шунка, краставица.
Филия с хумос и чушка.
Брускета- препечена филия с малки парченца домати(предварително овкусени със сол и зехтин) и босилек.
Не, моите деца не хапват от посочените "сандвичи"!

# 575
Много лесно се плете тази прежда, как не си ми по- близо  Confused

# 576
Добро утро!

Кукнах рано пак аз, но и снощи рано припаднах. Ще побутна това онова и запрашвам на къщата. Днес сам война ще е войн, че другите ги пуснах отпуска  Laughing

# 577
  • София
Добро утро!
Сандич, а бой де! Не замесвай името ми с плетки.  Mr. Green
След часа по рисуване на Кати ще ходим с приятелка и нейното дете до Джъмбо за коледна украса. Нямам търпение, толкова съм нахъсана за уют, че от доста време ми липсва.

# 578
Добро утро, чак сега стигнах да ви изчета и да се запиша. Много натоварена седмица, и в работата и у дома. Не, че разбирам много от прежди ама това не е ли букле? Тази седмица помъдрях с 1 година, девойката ми направи много трогателна изненада, свещи, огромен букет, невероятна картичка с послание, което ме разрева и още много неща. Тази картичка ще си я пазя докато съм жива, като отлети ще си я чета и поплаквам лекичко.

# 579
  • Варна
Добро утро!
Чак днес успях да долазя до темата.
Черпя на патерица за РД най-малкия ми синковец.
Вчера отпразнувахме точно както той си пожела.
Много хубава сладката София на Марипоса  Heart Eyes

Нищоправи ми се, а къщата е на вили-мотовили ...
Мрън...

# 580
Elisana, Evil, честити ви празници със закъснение!

Аз се надигам най-накрая от дивана. Ще занеса закуска на съпружието в офиса и запрашвам на село. И у дома е на вили и могили, но не ми се занимава... Утре

# 581
Добро утро и от мен.
Ние усетихме едно гръцко земетресение към 1.20ч. Поне се събрахме с ММ, че така беше заспал на дивана.  Вдигна се веднага и дойде в спалнята да ме пази. После проспа второто, ама нищо.
Честити рожденици! Ама идвайте да почерпите на датата, де!
Един въпрос от провинциалистка.
Щерката- 5 клас ще имат екскурзия до София- музей, Ал. Невски и МОЛ.  Mr. Green
Госпожата им казала, че ще ги пусне в мол-а и ще им даде примерно 2-3 часа да щъкат сами. Има ли от какво да се притеснявам?

# 582
  • София
Честито на всички празнуващи!

Днес моята кръщелница става на 16 години. И след като й подхвърлих, че и аз искам да съм Sweet Sixteen, тя ми отговори да не се жалвам, защото съм Sexy Forty.  Joy Страшни са тия малките, знаят как да ти повдигнат самочувствието и настроението.  Grinning

Мари, не бих се притеснила за мола. Верно, че ще са като отвързани там, но стига да не излизат навън и да намерят след това сборния пункт, няма страшно. Моята дъщеря е на 8 г и въпреки това е доста тренирана в моловете, но има проведен интруктаж и знае къде да се чакаме, ако се загуби.

# 583
О, Тонка, да ти е жива и здрава  Hug. Ама право е детето  Mr. Green. Кво ни е?

# 584
Мерси, Тонка. Да ти е жива и здрава младата дама!

Общи условия

Активация на акаунт