VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 825
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 120
Записвам се, не мога да изпусна последната тема.  Laughing
Снимката на Миглена и сие с кашкавала и лютеница е много готина.

# 121
  • Sofia
Много грозен коментар на Лара ooooh! #Cussing out

# 122
Лара и на профила си ръси доброта, позитивизъм, сърдечност...  bishop

Мадам, в десятката си  hahaha

# 123
Хора, довечера няма Вип Брадър, пар екселанс  Cry

# 124
А нали веднага след Биг Брадър почваше All Stars Simple Smile Няма ли и сега да измислят нещо Simple Smile

Няма. А финалът беше в петък.  Wink

smile3555  Сериозно???  smile3555
Аз мислех, че сега, в петък, приключва.  Cry

Относно коментара на Лара - мисля, че е за генерала, а не за баща му. Предполагам, визира нокътЯ на малкия пръст, който някои мъже си остават. За очите - препратка към вица за Ленин.
Не и прави чест, но от нея след това издание на БрадърО, очаквам всичко.

# 125
  • Испания

hug

ИЗ "НАПРАВИ СИ ШОУ"

Миглена Ангелова

http://liternet.bg/publish23/m_angelova/show.htm

# 126
За бащата е, Pipi_, под коментара беше сложила негова снимка. Но вече е изтрила (или скрила) всичко. Иронията е в това, че я цитираха точно след като казаха, че интервюто на Богомил Грозев с Георги Радев е предизвикало много сърдечни коментари... И нейният е бил от сърце, сигурни сме. Rolling Eyes

# 127
  • Тра-ла-ла
Няма. А финалът беше в петък.  Wink
В петък излиза Рени, която така и не е разбрала кога е финала и че не са я върнали завинаги в къщата  Joy

# 128
  • София
Не мога да повярвам какви глупости пишат тези журналисти!  Shocked

http://www.zajenata.bg/%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%83%D0%B5%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B8!-news75911.html

не знам защо не се отваря страницата  Embarassed

# 129
Отвратителна гледка! Чуди се как да привлече вниманието и го прави по най-просташкия начин.
Реших да потърся информация за Утилия, защото се сетих как сипеше пред Христо в двора клюки за това, че той знаел кои отивали да учат журналистика в Русия между 80-та и 90-та години, като имаше предвид Миглена, в опита си да я злепостави пред зрителите като "съветски кадър".
http://uti.bg/uti.html
Както се вижда от публикуваната на горния сайт автобиографична справка на Утилия- той е от не по-малко конюнктурно семейство. При това забележете- досега мислех, че е завършил ВИТИЗ с актьорско майсторство, а той бил кинокритик и режисьор. Къде видяхте от него дар слово за 150 статии? Да чухте да спомене, че е режисьор? Да, ако майка ти е била 30 години шеф на ТВ театър- това беше институция и ми е ясно как той е приет в театралната академия, където за едно място се бореха хиляди младежи. Само да отбележа, че дори деца на известни актьори като Гр.Вачков- Марта не са били приемани от първия път. Така че и той е от тази каста на вечно привилигированите, за които винаги трябва да са отделени с кордон места на първия ред. А това, че е мърляч, че е човек без вкус и стил- това са незначителни подробности...НАй-гнусното е, че след заявлението, че влиза да води борба "с кухите лейки" той всъщност демонстрира най-явно парти чалгарско поведение.

# 130
  • Испания
И плюс всичко друго е гнусен лъжец. И за доказателство пак да постна това, което пуснах по повод на твърденията му за Миглена.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=950860.msg34030247#msg34030247

Цитат
За сведение на гнусния лъжец Ути:

Средното си образование завършва в бившия вече Съветски съюз, където работят родителите й. Първото си висше образование - руска филология - завършва във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Второто си висше - журналистика и масови комуникации - в СУ "Св. Климент Охридски". Там специализира телевизионна журналистика, медиамениджмънт и връзки с обществеността.

Така че тази журналистика през 1980-1990 в Съветския съюз е само в кратуната му. Нещастник! ooooh!

П. П. И аз пействах в една от темите част от биографията на Ути, но в нея има грешка. Стоян Бъчваров не му е дядо, а прадядо.

# 131
Да се запиша и аз в юбилейната тема!

# 132
И плюс всичко друго е гнусен лъжец. И за доказателство пак да постна това, което пуснах по повод на твърденията му за Миглена.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=950860.msg34030247#msg34030247

Цитат
За сведение на гнусния лъжец Ути:

Средното си образование завършва в бившия вече Съветски съюз, където работят родителите й. Първото си висше образование - руска филология - завършва във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Второто си висше - журналистика и масови комуникации - в СУ "Св. Климент Охридски". Там специализира телевизионна журналистика, медиамениджмънт и връзки с обществеността.

Така че тази журналистика през 1980-1990 в Съветския съюз е само в кратуната му. Нещастник! ooooh!
Пропуснала съм тези уточнения, които си направила. Аз не смятам, че има нещо лошо да си учил в СССР. Там е завършил именно журналистика друг негов приятел Н.Кънчев (в този диапазон от време, т.е. той плюе по приятеля си), както и Елена Йончева и много други действащи журналисти. По онова време в Русия академичната школа в много области беше на ниво. Имам известен личен опит, въпреки че не там съм завършила. Оплювателстово на ухо е друга характеристика на това поколение връзкари. Пускаш лъжата, инжектираш омразата и после казваш, "нека се обичаме". Да ама не!

# 133
  • Испания
Разбира се, че няма нищо лошо. Гаден беше тонът, контекстът на лъжата и внушенията, които се опитваше да направи.  Peace

# 134
Ути непрекъснато обсъждаше какви са хората извън къщата, още в първите си номинации номинира Роро за някакви неща как се държал с жените и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт