VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 830
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Отвратителна гледка! Чуди се как да привлече вниманието и го прави по най-просташкия начин.

# 106
Много грозен коментар е написала Лара за бащата на новоизбрания президент. Чудя се какво лошо е открила в очите на този човек...

# 107
  • София
Какво е написала тази иначе толкова позитивна жена?

# 108
Странно, стар познайник лчто обиден от сезона "Черешката на тортата" шеф Борис Петров, вчера публично във ФБ на стената си сложил коментар за Кошлуков и неговите всестранни и многобройни изяви. Аз съвсем в началните стъпки на психиатрията дадох предположение за маниен синдром на Кошлука, е днес си е изтрил коментара......
Този пък колко е жалък, не е истина!
Ако не ядеш моркови на пюре, а краставици на кръгчета с оцет, значи си простак.
Тези хора съвсем се изумиха.
https://www.facebook.com/bobipitars?fref=ts

# 109
Запис да ви чета, връщам се да чета старата тема. bouquet

Видях снимката с кутиите. Повече от ясно е, че нарочно са се снимали така. Подиграват се с "интелигенцията".  hahaha

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 15:47 от Dara888

# 110
Сутринта в предаването на Гала цитираха какво са писали известни личности в социалните мрежи.
Коментарът на Лара, дословно:
"Извинете, късно ли е да гласувам за Бащата? И нокътът му нокът, и очите му... добри, добри... Искам го за Президент, ако е удобно."

Възможно е аз да не съм разбрала правилно думите ѝ, но защо ми изглеждат леко злобни...

# 111
Някой да ми подскаже къде да търся възмутата на Ути от кулинарните извращения на Борислав, както и сватосването между него и щерката на Меги Simple Smile

Може за самия Радев да говори каката.

# 112
ее, неее, няма да е последна тема. Ще коментираме още.

# 113
Скрит текст:
Сутринта в предаването на Гала цитираха какво са писали известни личности в социалните мрежи.
"Извинете, късно ли е да гласувам за Бащата? И нокътът му нокът, и очите му... добри, добри... Искам го за Президент, ако е удобно."

Възможно е аз да не съм разбрала правилно думите ѝ, но защо ми изглеждат леко злобни...

Щото си е кака Злара, колкото и да се хили, да подскача, да размахва ръце и да демонстрира уж широкоскроеност. Peace

# 114
  • София

Простачка долна. Ей, вече наистина избеснях! Ма то било много Ентелигентно да се подиграваш на отруден селски човек.. ти да видиш, колко смешно и забавно било да се смееш на човек, който има кал под ноктите, защото това е начин не само за него, а и за повечето хора по селата да си изкарват нещо допълнително за препитанието покрай мизерните пари.  ooooh!

Скрит текст:

# 115
  • Испания
И коментарът на Гала беше: "Лара с присъщото ѝ чувство за хумор. Ха-ха-ха!"

Sick

# 116
  • София

Sick
Гала за мен си е, чист клиничен случай с възможност за дисертационен труд: "Научни доказателства за причинно-следствената връзка между перхидрола, кофеина и невродегенеративните заболявания"

# 117
А нали веднага след Биг Брадър почваше All Stars Simple Smile Няма ли и сега да измислят нещо Simple Smile

Или сега се почва с кулинарни предавания Simple Smile Бейк офф, МастърШеф... Sad

# 118
  • Испания
А нали веднага след Биг Брадър почваше All Stars Simple Smile Няма ли и сега да измислят нещо Simple Smile

Няма. А финалът беше в петък.  Wink

# 119

Sick
Гарван - гарвану око не вади. Нови низини.

Общи условия

Активация на акаунт