VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 820
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 90
  • Тра-ла-ла
Аз пък си мисля, че след снимката със стириопорените кутии, са пресипали храната в чинии Grinning Няма как да знаем, за да даваме крайни мнения.

Аз също като поръчам готова храна за вкъщи - не я вадя от кутиите и директно си кльопам Whistling Освен това в шкафа имам на разположение пластмасови чинийки, чаши и прибори. Мърла на N-та степен Joy

# 91
Alcarin, представих си го вътре в тази конфигурация Joy
Само ми е чудно, след като толкова се напъва да разбира от народо/психология и медии, не се ли сеща, че идва момент, в който дори само гласът му дразни зрителското ухо...

# 92
Аз пък си мисля, че след снимката със стириопорените кутии, са пресипали храната в чинии Grinning Няма как да знаем, за да даваме крайни мнения.

Аз също като поръчам готова храна за вкъщи - не я вадя от кутиите и директно си кльопам Whistling Освен това в шкафа имам на разположение пластмасови чинийки, чаши и прибори. Мърла на N-та степен Joy

И аз съм тъй, сестро Grinning

Баба ми все ме съветва, да хапваме навън с малкия от време на време - казва ми: изяждаш го и хвърляш хартийката, чиста работа...нито ще миеш, нито ще цапаш Mr. Green

Пък и предпочитам времето и ресурса си да хвърля по детето и по други, по-приятни занимания smile3534

# 93
Е то стана малко като Печелите Миглена , получавате Кошлуков. Crossing ArmsДа попитам, понеже гледам ВБ от миналата година , и не зная какъв е регламента- кога ще гледаме Ирина и Ути при Гала ? Или, колкото по-късно излезеш , толкова по-малко заслужаваш внимание ? Някак нелепо ми изглежда. Много искам да чуя коментари и впечатления точно от тези двама участници , и то , в присъствието на коментаторите на Гала.

# 94
Участието на кого от изброените "най-мразени" от зрителите участници във ВИП брадър не харесвате /най-много/
- Ирина, Червенкова, Райна, Бони, Соня Култуклиева, Ива Екимова, Иво Танев, Луна, Виолета Здравкова, Венета Райкова
Това е въпрос с повишена трудност Mr. Green За отличниците, гледали всички сезони Wink Аз, като бягаща от час години наред, ще си отговоря само за този сезон.
 - Най-много ме разочарова Ути. Мислех го за мил, добродушен шишко, шегаджия и симпатяга. Бях чувала, че манджите му не стават много-много, но че ще е такова обидчиво и истерично зло, не очаквах.
Други не са ме разочаровали, просто защото някои не познавах, а за някои си имах изградена представа и тя се оказа вярна.
 - Най-лошо впечатление ми направи Ирина. Когато на първите номинации Миглена я нарече опасна за околните, помислих, че доста се изхвърля. Лицемерна, пресметлива, манипулативна, хлъзгава и досадна - да, но опасна!? Всъщност Миглена и за това се оказа права. С голямата си дарба да манипулира и не особено чистите си цели, тази жена наистина е опасна за околните. Та тя настрои 10 човека срещу един, само защото не го долюбва. А не го долюбва, защото е бил близък с бившата на мъжа й и защото й зададе съвсем нормален въпрос при влизането, който всяка втора (поне) жена ще зададе - ти какво правиш тук, не беше ли с малко дете?

# 95
  • Варна
За най-мразените от мен място за съмнение нямам .... Вулева и майка й!

Обсъждали ли сте острото поведение на Роро към Миглена много прилича на реакция на отхвърлен мъж?(по Роровски)

# 96
На мен пък Вулева ми стана симпатична след участието си е Брадъра. Подобно на Миглена, не спестяваше истината никому, беше много праволинейна, ум-бръснач.

# 97
на мен Никита ми беше неприятна....може и на чисто интуитивно ниво, знам ли...Божке, говоря като Ириниту ooooh!

# 98
  • Тра-ла-ла
Аз пък почти нищо не помня от предишните Брадъри. Не си натоварвам психиката Laughing На момента когато съм гледала всяко издание съм се вживявала, но после айде в коша за боклук Whistling Разбира се остава усещането към дадени личности след като съм им видяла сеира. Mr. Green

# 99
Аз много Брадъри пропуснах, други съм гледала откъслечно. Но този го проследих /почти/ от началото до края.

# 100
И аз така...като Жулито Grinning..помня например, че  Коцето  ми хареса-лежерен, над нещата, усмихнат Whistling
 Не помня подробности, само че Райнето му пилеше постоянно на главицата...

Аз ги гледам, че зимно време, таман врътнем часовника, кво друго да правя Whistling Но не съм следила темите тук, освен тази година Laughing

# 101
  • Варна
На мен пък Вулева ми стана симпатична след участието си е Брадъра. Подобно на Миглена, не спестяваше истината никому, беше много праволинейна, ум-бръснач.
Праволинейна и умна, но виждаше и вадеше само лошото у хората ... не виждам как това е добродетел. А майка й е един от двамата души които успяват да ме извадят от нерви само с присъствие!  #Crazy Joy
Да припомним:
Скрит текст:
Shocked

# 102
Този е единственият брадър, който съм гледала. Зарадва ме единодушието по отношение симпатични-несимпатични участници, класирането .........още не съм убедена, че беше обективно по отношение на второто място. Peace

# 103
  • Русе/София
На мен ми направи впечатление Утьо,който толкова е против чалгата,как на купона се качи на плота,където са питиетата,и почна да върти предница,като на някоя мазна чалга.Егати просташкото поведение.Никаква връзка между това,което прокламираше с опулен поглед,и това което демонстрира.

# 104
На мен ми направи впечатление Утьо,който толкова е против чалгата,как на купона се качи на плота,където са питиетата,и почна да върти предница,като на някоя мазна чалга.Егати просташкото поведение.Никаква връзка между това,което прокламираше с опулен поглед,и това което демонстрира.

Нали, тъй майсторски въртеше тазовото дъно, че чак се засрамих Blush

Общи условия

Активация на акаунт