VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 876
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 180
А какъв е случая

# 181
И аз исках да попитам същото. Чела съм из жълтурите, че баш си е такъв случая.

# 182
  • До морето
Доколкото помня жената на Борисов и приятеля са се залюбили, а той и Цветелина в последствие са се утешили т.е. те са били зарязаните.

# 183
Доколкото помня жената на Борисов и приятеля са се залюбили, а той и Цветелина в последствие са се утешили т.е. те са били зарязаните.

Аз помня, че първо Борисов и Цвятка са се гаджосали и после другите са се утешавали. 
Не виждам нищо лошо в това! Аз и Ирина никога не съм я възприемала с мисъл, че е развалила на някой семейството.... то си е било "развалено" щом се е стигнало до изневери.

# 184
  • Тра-ла-ла

Колкото е моралът на Борисов, гепил жената на приятеля си

Случаят е съвсем друг и този път той няма вина.  Peace Може да има милион кусури, но не трябва да се твърдят неистини.  Peace
Когато не сме им светили...знаем ли гарантирано кой кого и колко пъти Mr. Green Да не говорим жълтите парцали как си съчиняват истории или от мухата правят слон

# 185
  • Испания

Когато не сме им светили...знаем ли гарантирано кой кого и колко пъти Mr. Green Да не говорим жълтите парцали как си съчиняват истории или от мухата правят слон

Написах го, защото знам.  Peace Естествено, нищо повече няма да напиша. Не чета жълти парцали.

Както и да е. Все пак това е СПАМ за тази тема.

# 186
Видео - Лара професионалиста интервюира Ирина. Няма такъв дебил /без извинение/ като Лара, то изкуствен смях, то прекъсване, то неадекватност ... чудо  Sick
http://news7.bg/predavania/oshte-neshto/vsichki-videa/irina-tenc … 3651#.WCo72mp96po

# 187
Лара и на профила си ръси доброта, позитивизъм, сърдечност...  bishop

Мен ме блокира след като й казах някои истини, отвратителна жена - да кажа и аз като Тръмп Mr. Green

# 188
  • Испания
Видео - Лара професионалиста интервюира Ирина. Няма такъв дебил /без извинение/ като Лара, то изкуствен смях, то прекъсване, то неадекватност ... чудо  Sick
http://news7.bg/predavania/oshte-neshto/vsichki-videa/irina-tenc … 3651#.WCo72mp96po

Издържах да ги гледам две минути.  Sunglasses

Лара и на профила си ръси доброта, позитивизъм, сърдечност...  bishop

Мен ме блокира след като й казах някои истини, отвратителна жена - да кажа и аз като Тръмп Mr. Green

Предполагам, че не си единствена.  Tired Блокира и си разрешава проблема женицата.

# 189
  • София
И Ирина и Лара не трябваше да изпълзяват от дупките на другите планети, където си живееха, за тяхно добро!

# 190
Защо се учудвате, това едва ли е първа критика ни за пракаките , ни за Ирина, ни за друг...те отдавна са си  изградили стратегия да оцеляват, явно като игнорират.
Даже предполагам и Миглена го прави, едва ли отговаря на абсолютно всяка критика, поне не и във фейсбук. 

# 191
  • София
При Гала пак няма да гостува никой от ВП. Rolling Eyes

# 192
  • Испания
При Гала пак няма да гостува никой от ВП. Rolling Eyes

Точно това влизах да напиша. Нито дума.

# 193
  • Варна

Чинии, без чинии- важното е да има сос болонезе и съоНга- всичко това с чесън. Юми!
Ако само чинии имаш- нищо не си! Нали заради Ицето поживяха с изобретенията на Боби- резачка от капачка на буркан и яйце запечено върху свещ. Тогава нещо нямаше оплаквания. Айде баба ти се в чинии е яла...

Формално погледнато баба ми и не беше чувала за еднократна посуда ... нито за миялна. А когато й идваха гости, вадеше Соцкристалните чаши. Joy

Снощи си пуснах пак финала. Така и не я намерих тая злоба на Ути, за която говорите.... Единствената злоба, която видях беше на Боби, който изсъска- "Е*ати лицемерието". Предполагам, че негативното ви отношение се основава на факта, че има почти толкова гласове, колкото Света Миглена. Не виждам какво ви пречи, че човека може да се забавлява, а как виждате на снимките каква музика свири е мистерия!
Това, което не ми хареса у Ути е, че се опетла в това "Това, че не се харесваме, не значи, че се мразим", от което така и не можа да излезе.

Не мога да разбера и защо се вързахте на това определение "интелектуалците", което идва от ББ?!?! Опитах се да намеря какво образование има Ирина и защо да е лице на интелектуалците в Българи, за сега не успявам. Общата й култура се видя на мисията с материала от 4-ти клас.

Мотото "По-добре червен,отколкото интелектуалец!" е от едни събития в Китай през 50-те години, които са падение за цяла им цивилизация. Дайте да не го повтаряме!

# 194
Аз не мога да разбера, защо не усещаш, че "интелектуалците" се ползва с ирония в темата  Laughing
Но може да е, защото след години писане във форума, се развива вид жаргон, който си разбираме главно ние, редовно пишещите
Като гледам колко заблуден народ има покрай изборите, не се учудвам, че и Ути има поне един фен. И обратното де.

Общи условия

Активация на акаунт