VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 985
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 000
  • sofia
Кошлука днес обсъди Тръмп в сутрешният блок на Нова. Това, в случай, че някой е приритал за него.
Лора е фалшива, а Жана глупава. Това разбрах за тях...

# 3 001
Лара пак беше при Гала. Даваха стари кадри как са излъчвали преглед с ехограф по време на бременността с второто и дете, как са го захранвали в студиото, 1 му р.д. Искрено съм изненадана, че не са снимали раждането. Thinking

Явно някои хора си умират да се показват на екран. В ефир дори са пробили ушите на детето   ooooh!
Утре ще гледаме втората част, психолог ще анализира в какви роли се възприемат тя и децата в семейството.
Не мога да я харесам Лара и това е. Фалшифа ми е, злобее ми. Изобщо цялото и излъчване и поведение ми е неприятно.
Нищо не ми е направила жената, ама на  Crazy

Лара ми беше много симпатична преди участието си във ВБ. Една такава готина и шеметна, приятно ми беше да я гледам. Сега предпочитам да не гледам нейни изяви, на стрина Волована също. Общо взето, това бяха най-анти участниците за мен в последното издание на Брадъра.

# 3 002
Това с ушите съм го пропуснала.  Crazy А кой и е подарил гривната, която показваше, че не чух.

Не знам дали сте обсъждали на Жана новата прическа, аз съм в потрес. https://lifestyle.bg/bulgarian/zhana-bergendorf-veche-e-s-gola-glava.html

Божке, това е мъж!

# 3 003
На мен ми е интересна новата визия на Жана. Сякаш така ми харесва повече, отколкото с проскубаните си екстеншъни.

# 3 004
  • София
Определено изглежда по-добре. Май е била и някъде на $курорт$, има доста свеж вид, колкото и да са я фотошопнали и гримирали. Очите й гледат нормално.

# 3 005
Жана Б. напомня за младата Шиниъд О Конър- гола глава, може да пее и бунтарка. Може би, в някой друг живот или родена на Запад, Жана щеше да е интересна. Но сега не е, дори е отблъскваща. Защото не е искрена, защото евтино се продава и защото невъобразимо мляска като се храни. Друсана или пък не, горката няма никакви обноски. Човек автоматично си задава въпроса, къде е расла и къде е пасла.

# 3 006
Жана в студиото на "Здравей, България", представя новият си клип.
Не ми харесва как изглежда, косата ѝ е изрусена.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 20:18 от Ивекс

# 3 007
Кака Л. какво е казала пак за Миглена вчера? Миглена е пуснала видео в нейна чест  Laughing Laughing

# 3 008
  • в резерват
Аз го изтълкувах като кака Лили, защото преди това споменава, че с приятели са си говорили нещо и шегували.

По време на шоуто симпатизирах на Мегито, след шоуто ми писна да ми дърдори едно и също и почти не и обръщах внимание с чатовете и интервютата и, обаче сега като се замислих, толкова време да спи в една стая с пракаката , и да и слуша бисерите, как няма да се бъгне женицата и още да е на тая вълна. То такова не знам с каква терапия може да излезе.

# 3 009
Права си, май, аз я забравих тази праособа  Joy Joy Joy

# 3 010
  • Бургас
Кака Л. какво е казала пак за Миглена вчера? Миглена е пуснала видео в нейна чест  Laughing Laughing

Нищо не каза, изобщо не стана въпрос за Брадъра. Или поне аз не чух.

# 3 011
  • София
На мен Миглена ми омръзна след второто й интервю. Всяко чудо за три интервюта.

# 3 012
Явно, сега и хладилника да си отвориш: Деси Цонева, снощи си показа баровксия дом в това новото предаване "Дом за всички", майка й пък в черешката. Явно са в медийна кампания. newsm78

# 3 013
Много ѝ отива новата прическа на Жана! Heart Eyes Красавица!

# 3 014
  • Sofia
По екшън+ дават филм с Христо Живков,добре играе,не бях го гледала

Общи условия

Активация на акаунт