VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 002
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 985
  • София
Аз и такива не ям, само прасенца и пиленца.  Laughing

# 2 986
http://www.highviewart.com/cvetno/irina-tencheva-knigite-koito-m … omeniha-7253.html

Има моменти, в които човек просто трябва да се дистанцира от публичност за известно време, да изчака да затихне бурята, ама явно не е стигнала до това ниво на познание, малко е чела.  Rolling Eyes
Интересно е, че повечето отрицателни коментари са от мъже.

# 2 987
# 2 988
Оф, загинаха да се зареждат с енергия в тоя Дубай.
Какво толкова намират в това изкуствено създадено място, без всякаква история, чудя се аз?

# 2 989
  • София
Потръгна и на Рени след ВБ.  Grinning

# 2 990
  • sofia
Какво толкова намират в това изкуствено създадено място, без всякаква история, чудя се аз?
Има Молове!!! Joy

# 2 991
Има Молове!!! Joy

Абе, молове, молове, ама кат се сетя българската Ким колко километра през пустинята извървя, за да стигне до тях... мани ти  Naughty Joy Joy Сърцето ми се къса!  Laughing

# 2 992
  • София
Има Молове!!! Joy

Абе, молове, молове, ама кат се сетя българската Ким колко километра през пустинята извървя, за да стигне до тях... мани ти  Naughty Joy Joy Сърцето ми се къса!  Laughing

Само да те поправя, че така и не стигнала.  Naughty Laughing

# 2 993
  • Испания
Ходят там, та да се изгубят/спънат/паднат и да ги спаси някой петролен магнат/принц/шейх, да оцени неземната им красота, ама...

При Гала днес ще гостуват Лара и дъщерите ѝ.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 09:03 от smileys

# 2 994
  • sofia
Има Молове!!! Joy

Завалийката!  Joy

# 2 995
  • София
Лара пак беше при Гала. Даваха стари кадри как са излъчвали преглед с ехограф по време на бременността с второто и дете, как са го захранвали в студиото, 1 му р.д. Искрено съм изненадана, че не са снимали раждането. Thinking

# 2 996
  • София
щом стигнаха до старите ленти, са доста зле с мат`ряла. Време е да я махнат от екран.

# 2 997
  • Бургас
Лара пак беше при Гала. Даваха стари кадри как са излъчвали преглед с ехограф по време на бременността с второто и дете, как са го захранвали в студиото, 1 му р.д. Искрено съм изненадана, че не са снимали раждането. Thinking

Явно някои хора си умират да се показват на екран. В ефир дори са пробили ушите на детето   ooooh!
Утре ще гледаме втората част, психолог ще анализира в какви роли се възприемат тя и децата в семейството.
Не мога да я харесам Лара и това е. Фалшифа ми е, злобее ми. Изобщо цялото и излъчване и поведение ми е неприятно.
Нищо не ми е направила жената, ама на  Crazy

# 2 998
  • София
Това с ушите съм го пропуснала.  Crazy А кой и е подарил гривната, която показваше, че не чух.

Не знам дали сте обсъждали на Жана новата прическа, аз съм в потрес. https://lifestyle.bg/bulgarian/zhana-bergendorf-veche-e-s-gola-glava.html

# 2 999
Няма да ходи вече с мръсна коса. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт