VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 913
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 210
е явно аз ще съм първата да каже , че грам не се трогнах от новината. Роро никога не съм го понасяла, безсърдечна съм явно, но въобще не съм опряла до сълзи.
И аз съм така.Очудих се като чух и до там.Нито знаех,че е почивал на о.Бали,нито,че е боледувал след това.Преди мн.години при смяна на тв каналите съм го виждала като водещ,но никога не съм го гледала,слушала.Винаги ми е бил много антипатичен.Във вип брадър ми направи много,много лошо впечатление.Запомних го как докато Миглена Ангелова танцуваше сутринта усмихната с червена рокля,той бълваше изключителна злоба и дълго се поклащаше със среден пръст и на двете ръце.Безпочвени обиди,хули от имащ себе си за позитивен човек.Това ми е спомена за него,грозен и много злобен.Коментарите може да са излишни според някои,но неговите отвратителни кадри си стоят.

# 3 211
  • София
Бог да прости!!! Жалко за младия човек. Всички други думи са излишни...

# 3 212
  • София
И аз не съм му фен, но смъртта на всеки едни млад човек ме натъжава ( разбира се, ако не говорим за терорист или престъпник).

# 3 213
  • София
Роро Кавалджиев починал от скоротечна двустранна пневмония

http://www.manager.bg/obshchestvo/roro-kavaldzhiev-pochinal-ot-s … stranna-pnemoniya

Радослав Кавалджиев – Роро е починал от тежка дихателна недостатъчност след скоротечна двустранна пневмония с прояви на многоорганна недостатъчност. Това обясниха за „Труд“ от Военномедицинска академия (ВМА).

Многоорганната (или полиорганна – бел.ред.) недостатъчност представлява прогресиращо състояние, което предизвиква промени в жизненоважни органи като сърце, мозък, бели дробове, коремна кухина и т.н. Най-често настъпва в резултат на системен възпалителен отговор, предизвикан от бактериална инфекция или сепсис – остро възпаление, което се предава по кръвен път и засяга множество органи. Напълно възможно е причина за това да станат усложнения, предизвикани от грип или пневмония, обясниха медици пред „Труд“.

Смъртта на популярния ТВ водещ е констатирана към 10:20 часа днес.

Роро е бил приет за лечение във ВМА в началото на седмицата. Настанен е в инфекциозната клиника на лечебното заведение с много висока температура и втрисания. Преди това се е лекувал 2-3 дена у дома, но неуспешно. Поне от събота е бил с висока температура.

12 часа след приемане е преместен в интензивната терапия, където лекарите не са успели да се преборят за живота му.

# 3 214
  • София
И аз си помислих, че може там да се е заразил с нещо.

Прочетох какви симптоми е имал Роро, също кома и вирусът НИПА има симптоми на грип... Знам за този вирус - миналата година мои съседи, семейство с две деца се върнаха от почивка в Индонезия, майката и едното дете починаха скорострелно само след няколко дни от този вирус тук в Швеция...

Не е по темата за випа, но винаги съм се чудела от какъв зор е този зор за екзотични почивки по разни места, където има откровено смъртоносни болести.

# 3 215
Не е по темата за випа, но винаги съм се чудела от какъв зор е този зор за екзотични почивки по разни места, където има откровено смъртоносни болести.

Сетих се за още един случай - това семейство не го познавам, но живея в непосредствена близост до църквата в квартала и така разбрах какво се е случило. Семейство с две дъщери отива в Тайланд - родителите живеят 18 год без брак и решават да се оженят там. Четири дни след сватбата, по-малката им дъщеря Моя умира на плажа, ухапана от най-отровното създание в света - кубовидната медуза, позната още като морска оса.

семейството
http://www.hemmets.se/11-ariga-moa-dodades-av-varldens-farligaste-djur/

# 3 216
Натъжих се като го чух. Светла му памет.

# 3 217
Или добро, или нищо. Като не ви вълнува смъртта му, подминете.
И да съм искала да ходя на екзотична почивка, вече се отказах окончателно. С деца пък е съвсем изключено.

# 3 218
  • Тра-ла-ла
Не винаги лекарите са виновни. При късно потърсена лекарска помощ понякога няма какво да се направи.
Знам, но напоследък срещам много неглижиране от страна на лекарите. 38-39 градуса за нищо ги нямат. Джипито най-много да те прати вкъщи да жулиш топли чайчета или да ти метне някакви широкоспектърни антибиотици.

# 3 219
Не винаги лекарите са виновни. При късно потърсена лекарска помощ понякога няма какво да се направи.
Знам, но напоследък срещам много неглижиране от страна на лекарите. 38-39 градуса за нищо ги нямат. Джипито най-много да те прати вкъщи да жулиш топли чайчета или да ти метне някакви широкоспектърни антибиотици.

38-39 градуса нищо не са сами по себе си... И повече съм вдигала без да ми има нищо сериозно, а и с по-малко бях пътник...

# 3 220
  • София
Много ми е мъчно за Роро,,,, Светла да е паметта му!

# 3 221
При Милен Цветков говорят за Роро - Руми (който си я спомня от ММ), Лара и Мангъров - има видео...
https://vesti.bg/bulgaria/roro-imal-iztochen-virus-ne-obichal-da … lekarstva-6066136

# 3 222
Някой има ли информация, в какъв проект участва Миглена Ангелова, свързан с роми?

# 3 223
  • Варна
Според клюкарите от Блиц, Надя и Борислав били двойка и дори живеели заедно. Не знам дали е обсъждано.

http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/shok-milioner-i-top-krasav … a_news492592.html

# 3 224
  • Sofia
Много бързо забрави починалия си любим Confused

Общи условия

Активация на акаунт