VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 067
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 805
Обаче подозирам, че Тоцито е със спрян абонамент. Цял сезон на Брадъра мина и замина, а нея нито веднъж не я поканиха за коментатор......не е на добре работата  Crossing Arms
Няма кой да плаща. Саша е спрял финансирането.

Тя нали се разведе и вече не е интересна. А и с какво има да блесне, освен, че беше жена на мъжа си? Тя май се покри, не излиза с бомбастични фейсове. Очаквах нещо шемента професионална кариера да направи.

Тя нали имаше две висши образования и дипломи да ми замерва от София до Перник?!
И деца не искаше, че я спирали кариерно, сега Саша я е спрял финансово явно Laughing Laughing Laughing

# 2 806
  • София
нещо тъстът и зетят си объркаха капите, а тя най-много може да се надява на някое местенце от тати. Иначе не зная кой ще я наеме и ще я търпи с нейната обилна вербална продукция и фасони.

# 2 807
  • Sofia
Саша дали си е взел скъпите палта с които се фукаше Кроки Mr. Green

# 2 808
  • София
Последно обсъждаше мис Финландия, ако не се лъжа и се изказа доста грозно за нея, все едно е най-голямата красавица тя.

Утре при Гала ще е Антон Стефанов. Щял да празнува имен ден и р.д и да разкаже за живота след годежа. Grinning

# 2 809
  • Испания
Моля, моля!  Peace Антония Петрова непрекъснато изтъкваше, че работи и не чака никой да я издържа.

Завършва УНСС с две висши образования – Международни икономически отношения и Право. Специализира руски език и финанси в Москва през 2006 и 2008 г. Има лиценз за дилър и брокер на Руската фондова борса.

Управител е на фирмата за юридически, финансови и икономически консултации „Инвестмънт енд Файненшъл Кънсълтънтс“, а също така е юрисконсулт и арбитър в Арбитражния съд към Европейска юридическа палата.

Тези дни я мернах в някакво предаване. Не знам какво е правила по лицето си, но съвсем асиметрично изглеждаше.

# 2 810
Въх ма, смайли, кога е сколасала таз женица да дръпне толкоз?  Shocked Party

# 2 811
  • Испания
Въх ма, смайли, кога е сколасала таз женица да дръпне толкоз?  Shocked Party

Сколасала, я! А вие как я подценявате.  Crazy

# 2 812
Ако ви е домъчняло за Деси Цонева и веждите ѝ  Joy

Хареса ми Деси, като журналист - много естествена  Peace

# 2 813
Антония Петрова ми е любимата Мис България! Такава неземна и естествена красота излъчва, че като я видя ми грейва денят, дълбоките снежни преспи се топят и ми иде да се самоудавя ритуално в морето от кеф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Накратко - не я понасям. Ако има някоя ВИП личност, която ми е по-неприятна от Ирина Тенчева, Мария Гущерова и Гери Дончева, то това е именно г-жа (или г-жица, вече се обърках от бързосменящите им се статуси) Бередин!!!

ПП Чакам Антон. Ако междувременно репортерката на На кафе не ме накара да си изхвърля ТВ с постоянното си "ъъъъъъъъъъъ", може и да разбера какво се случва след годежа и кога ще е сватбата Wink

# 2 814
Имам усещането, че Гала нарочно подбира репортери с говорни дефекти и поведенчески проблеми, за да може да изпъква на техния фон с отпевните си еднообразни въпроси от типа на „много ли се натъжихте като разбрахте, че освен племенница с аутизъм вече имате и дете с такъв проблем”? Очаквам Антон. По повод благотворителността и Ритон- Иво Танев каза, че ще участват в събтието, за което разказват в момента.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 10:07 от victoria vassileva

# 2 815
  • София
А онази, лудата докторка, дето цялата й рода са минали през всички смъртоносни болести и са оцеляли, да не би да е спряла да си плаща, че нещо не я промотират вече?

# 2 816
  • София
Харесвам го Антон, обаче не мога да повярвам,че може да съществува такъв чувствителен козирог. Grinning

# 2 817
  • Sofia
А онази, лудата докторка, дето цялата й рода са минали през всички смъртоносни болести и са оцеляли, да не би да е спряла да си плаща, че нещо не я промотират вече?
Joy
Вчера беше там Peace

# 2 818

За д-р Папазова ли става дума, извинете?

# 2 819
  • София

За д-р Папазова ли става дума, извинете?

Joy Joy rotfImbo 

Общи условия

Активация на акаунт