VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 021
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 895
Жената с по-младия оператор е Лара. Може би с нея я бъркате  Peace

# 2 896
Гала лесно би си намерила богат мъж, но не мисля, че търси това.

# 2 897
# 2 898
Жената с по-младия оператор е Лара. Може би с нея я бъркате  Peace

Да, явно съм се объркала, досега си мислех, че е и Стефан работи в някоя телевизия. Едно интервю с бившата му жена
http://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/bivshata-spruga-na-stefa … a_news160108.html

# 2 899
  • София
Защо се изненадвате от високите заплати на ТВ- водещите?! В нито едно интервю те не коментират заплатите си. За тези заплати разбира се, че ще стават в 5 ч. сутринта!

# 2 900
  • Бургас
Това е едно от нещата, които харесвам в нея  Peace

# 2 901
  • Испания

Това ние не можем да кажем. Може да го е търсила и да не го е намерила или да го е намерила, но той да не я е харесал.  Wink

# 2 902
Пък и тези богаташи търсят нещо по-младо от Гала...

# 2 903
  • Испания
Абсолютно! Иначе би била идеалната гъска за някой богаташ.  Flutter

# 2 904
Е, хайде сега, Гала никак не изглежда зле. Не зная на колко години точно е, но много 20 годишни могат да й завидят и на фигурата, и на свежестта на лицето. Една Светлана Василева например е много по-зле от Гала, нищо, че е поне 15 г по-млада и Мис плей... незнам си какво. А и Гала все пак не винаги е била над 40 г.  Wink Имала е време да го намери, ако пожелае този богаташ.

Това ние не можем да кажем. Може да го е търсила и да не го е намерила или да го е намерила, но той да не я е харесал.  Wink

Не можем да го кажем, както и не можем да го отречем на 100%.

# 2 905
Е, хайде сега, Гала никак не изглежда зле. Не зная на колко години точно е...

На 50 години е, родена е на 13 февруари 1967 год. В интерес на истината изглежда много добре за възрастта си, но и един бог знае колко точно процедури са минали през лицето ѝ...

# 2 906
  • Испания

На 50 години е, родена е на 13 февруари 1967 год. В интерес на истината изглежда много добре за възрастта си, но и един бог знае колко точно процедури са минали през лицето ѝ...

... и дишане от не знам си къде.  Joy

# 2 907
  • Бургас

Браво на нея. Изглежда много добре за годините си.
За разлика от множество дами, докарали се до неузнаваемост в стремежа си да изглеждат като ,,Василиса Прекрасна"

# 2 908
Галя наистина изглежда повече от добре. Но не е много лесно да си намериш богат мъж. Или ще фалира или пък ще е отвратително животно. Тя може да е слаба водеща, но едва ли е толкова тъпа, че да търпи някой грубиян или пък да понася капризите на някой неудачник. По тази причина вероятно се е свързала с обикновен мъж. Така наречените "обикновени" са благодарни и умерени. Също така, младите мъже са някак послушни и лесни за употреба. Няма драми с тях, няма средна възраст, чупки и истерии. Ето защо си мисля, че повечето жени предпочитат по- млади мъже. Младият мъж, освен всичко друго, може би помага на по-старата жена да се чувства млада по-дълго.

# 2 909
Да не забравяме, че Стефан беше женен и Гала го разведе.

Общи условия

Активация на акаунт