VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 950
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 105
Ма какви са тези ужасии?! Shocked
Висша мъжка мода!  Twisted Evil

# 3 106

Малко офтопик, ма то темата отдавна заби натам  Laughing в събота сме канени на едно тържество и предложих на мъжО да се барне така  Joy  щеше да ме убие с поглед  Joy Joy

# 3 107
  • Испания
Скрит текст:

Малко офтопик, ма то темата отдавна заби натам  Laughing в събота сме канени на едно тържество и предложих на мъжО да се барне така  Joy  щеше да ме убие с поглед  Joy Joy

Горкият ти мъж! Съчувствам.  Peace Wink

# 3 108
  • Луната ни пази
Предупредих ви да не гледате 😃 На мен ми изкочиха от фейса на Куши, споделил ги с подходящ коментар.

# 3 109
Предупредих ви да не гледате 😃 На мен ми изкочиха от фейса на Куши, споделил ги с подходящ коментар.
Куши следи Богданов  Shocked Е те това те ме довърши Joy

# 3 110
  • Луната ни пази
Куши следи Богданов  Shocked Е те това те ме довърши Joy
А, не, Куши коментира мъжка мода от Милано. За Богданов не е продумал. Да не вземат сега жълтурите да изфабрикуват нещо 👌

# 3 111
  • Бургас

Еее, ама и той е един задръстен. Щяхте да избиете рибата  Joy

# 3 112
  • Бургас
Явно няма други желаещи за гости в "На кафе". То моделки, фолкаджийки, залязващи актьори, по анонсите се ориентирам. Ясен й е вече контингентът.
Този Богданов не можах да го позная.  Shocked

# 3 113
  • София
И малко към предния сезон, Моника нали беше завела дело срещу Люси, че каза във ВБ-ра, че е на повикване. В крайна смека той е спечелил делото, но гаджето му Ани Хоанг е пуснала ужасна песен срещу Моника.  Shocked

Песента изтече със заглавие "К*рва като Моника", виждам, че сега са го сменили. Аз не успях да я изслешам докрая.

# 3 114
  • София
И малко към предния сезон, Моника нали беше завела дело срещу Люси, че каза във ВБ-ра, че е на повикване. В крайна смека той е спечелил делото, но гаджето му Ани Хоанг е пуснала ужасна песен срещу Моника.  Shocked

Песента изтече със заглавие "К*рва като Моника", виждам, че сега са го сменили. Аз не успях да я изслешам докрая.

Откъде ги знаеш тия неща, аз за 1 път чувам, как съм ги пропуснала.  Laughing

# 3 115
  • София
Харесала съм няколко новинарски сайта във фб и ми излизаха вчера в нюсфийда.

пример:
http://www.novini.bg/news.php?id=405699

# 3 116
  • ГО
Лиянчето ще е на кафе при Гала  Tired

# 3 117

Колко е гадно това, просто нямам думи.

# 3 118
  • Испания
Нямат "пипе", за да разберат колко ниско падат с подобни действия. Захапват като кучета някого и не спират.  Sick

# 3 119
  • София
Лияна с дълъг панталон.  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт