VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 856
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 315
къде й е къщата на МастърКичка, че не разбрах?  Laughing

В Симеоново.

За 2 минуту пуснах Гала, кудкудякаха една през друга на някаква масичка за кафе, яка къща, зелено, изключих bowuu

# 3 316
И аз не ги изгледах до край.Видях щерката в Лас Вегас,лоша връзка и ми писна.
Айде да обявяват следващият сезон на ББ!Да обсъдим кастинг,участници и т.н. smile3508
Стринка Иринка няма ли да вкарат и нея в някое сериалче ?Само тя липсва ..  Mr. Green Tired

Внимавайте какво си пожелавате!Може да се сбъдне. Mr. Green

# 3 317
Чудесно би се справила с ролята на съседката-клюкарка , която знае всичко за всеки . Mr. Green
И е винаги праведна и правилна.
Представям си я на общо събрание на етажната собственост-компетентна по всички въпроси. От манджите и гледането на деца , до интериора и екстериора.

# 3 318
Чудесно би се справила с ролята на съседката-клюкарка , която знае всичко за всеки . Mr. Green
И е винаги праведна и правилна.
Представям си я на общо събрание на етажната собственост-компетентна по всички въпроси. От манджите и гледането на деца , до интериора и екстериора.
Палома Куеста  Mr. Green

# 3 319
Пуснах си предаването " На кафе' от 19-ти да видя дома на Кичка.Гала ме изморява, говори непрекъснато , прекъсва,не оставя другите​ да си кажат мисълта. Изнервих се. Много и е хубаво на Кичка, да е жива и здрава ..

# 3 320
Гала си е такава досада.Особенно дразнещо,е когато репортерка предава извън студиото,говори и Гала от студиото,задава въпрос или прави БЕЗсмислен коментар.Репортерката примигва,млъква,разговора се накъсва.Не знам как досега никой не и направи забележка?!
Чух,че някой си Тони-найка е поканен във ВИП брадър. newsm78Никога не съм го чувала.Бил възпят в песента на Божинов,но и нея не съм я слушала.Само знам,че има някаква песен.Ще я намеря тези дни да не остана ''неокомпетентна,необразована'' и т.н. за ''светските'' бг персони. Naughty Joy
Ако знаете нещо за този випаджия,споделете тук. Sunglasses

# 3 321
  • Испания
Питай чичо ти Гугъл!  Flutter

Кой е Тони Найка и каква е причината за клипчетата на Божинов?

https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/audio/yellow/koj-e- … -bozhinov-414486?

Бисерите на Божинов: Как се роди легендата за Тони Найка и Асенчо Таксито?

https://www.vbox7.com/play:7532bdbbd0

# 3 322
Честно казано и през ум не ми мина да питам чичо Гугъл за този човек.Чак пък той да го знае hahaha
Информирах се вече,истински випаджия!Попаднах на Цвети Стоянова при Патрашкова.На примависта си помислих,че може и нея да я поканят.Ама няма да им давам повече идеи.Преди години когато попита брадъра в тази тема кого искаме да видим в къщата,писах за Патрашкова.Направиха си шоуто,тя взе парите,книга написа,а на мен нито ''мерси'',нито почерпка,че ги прославих. Crossing Arms

# 3 323
  • София
http://ezine.bg/n60-83624-%D0%92%D0%98%D0%9F_%D0%91%D1%80%D0%B0% … D1%80%D0%B0%D0%BC

Ако това е вярно,голям кокошарник се очертава да бъде.

# 3 324
Дочух и аз нещо такова. Щяло да бъде само от Миски и Мистъри, тип "Островът на изкушението"  ooooh!

# 3 325
Дочух и аз нещо такова. Щяло да бъде само от Миски и Мистъри, тип "Островът на изкушението"  ooooh!
Sick
Сладникаво -вулгарен сезон .Честито !

# 3 326
  • sofia
Както си казвам всеки път, че няма да го гледам, така нищо чудно да гледам и това. Главно заради Темата. А и сигурно ще е смешно!

# 3 327
  • София
Както си казвам всеки път, че няма да го гледам, така нищо чудно да гледам и това. Главно заради Темата. А и сигурно ще е смешно!

Точно, и аз така  Laughing

# 3 328
  • София
Аз го гледам основно заради темата. По същата причина гледам и глупавите размени на съпруги и чат-пат някое друго. Харесва ми тук да си клюкарим.

# 3 329
Искам Елза Парини!!! Crossing ArmsПак им давам идеи безплатно,но тя си е истинска изкусителка.Ще видим колко мистъри ще и устоят. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт