Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 994
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Горкото Гуги, дано се оправиш бързо  Hug Ми като са ни капризни децата и искат все при нас. Моя големия чак сега проявява интерес и иска да остава при майка ми, ама я виждам как лекинко се дърпа, щото няма да може да се справи с двамата.

# 106
  • UK
Ще поръчвам, някои лекарства, да ми донесат, та този Хексалгин , специален ли е за бебе? Ако ми дадете и линк bouquet
Тук много странно има панадол но не е за деца и е на хапчета. Сиропи има 20 вида, но на нурофен то с ябълка, то с череша, то с ягода бе с къвто се сетиш аромат  Laughing
Зази, а ти, как си?
ФЕли, много яко. Децата, ще се забавляват, доста.  Моите, много обичаха да играят на детския кът, беше им любимо място. Тук, площадки няма или ние, още не сме, ги открили  Crossing Arms
Затова пък, всеки с деца, е превърнал двора си , в мини такава  Laughing
Ние, също , да не останем по-назад,обзаведехме ги с люлка, скоро и пързалка и батут.  Дано остане място и за цветя да си насадя Simple Smile))

# 107
  • гр. София
Коконче, защо ти е Панадол като има Нурофен сироп? Аз на Анди давам Нурофен сироп от бебе и само когато ми поддържа температура редувам с Панадол за всеки случай.

# 108
E затова де. Като има температура да ги редува.

# 109
Ще поръчвам, някои лекарства, да ми донесат, та този Хексалгин , специален ли е за бебе? Ако ми дадете и линк bouquet

Коконче, това е Хексалгина.

# 110
  • гр. София
Коконче, ето намерих 2 в сайта на Boots с парацетамол:

http://www.boots.com/en/Calpol-Infant-Suspension-200ml_46991/

http://www.boots.com/en/Boots-Pain-Relief-Paracetamol-Suspension … -10-Sachets_7956/

В супермаркета, в който пазаруваш може да има по-голям избор. Просто чети внимателно коя е активната съставка.

# 111
  • UK
Мире, много благодаря  Hug
Шоки, то сигурно има, но толкоз ooooh! са ми знанията по езика все още.
Оле, Благодаря много  bouquet първото съм го виждала, но изобщо, не съм го заглеждала,  признавам!

# 112
Коконче, Хексалгина го давам при Т над 39 гр. Дозата е килорамите на детето по 2 капки. Това е количеството за цял ден - разпределя се на 3 приема.
Напр. Миша е 15 кг. Т.е 15 по 2 =30 капки
Последният път с 10 капки смъкнах Т 39,6.

# 113
  • UK
Мире, Благодаря, че ми и разясни  bouquet Страхотни сте, благодаря ви, много bouquet

# 114
  • Пловдив
Кокона, става и за възрастни хексалгинът, миналата седмица мъжът ми беше с гнойна ангина и от аптеката ми напомниха, хич не ми беше дошло наум Rolling Eyes

# 115
  • София
И аз това щях да кажа, че Хексалгинът е един и за възрастни, и за деца. Коконче, мисля, че добре се справяш, браво на теб  Hug

Гуги, надявам се, че днес си поне една идея по-добре.

Фели, при вас добре са го измислили за Дядо Коледа. В нашата градина щяло да има представление с Коледна тематика за всички групи заедно. И ако родителите се разберат и купят нещо за подаръци на децата, то Дядо Коледа ще каже в края на тържеството, че е оставил чували с подаръци за всяка от групите в съответната стая, където вече госпожите ще раздават нещата на децата. Та няма да има индивидуален досег с Дядото за децата, нито снимки, нито.... нищо

# 116
  • Пловдив
Зази, благодаря ти, че ме мислиш, днес определено има светлина в тунела, по-добре се живее Hug

# 117
  • UK
Гуги, много се радвам, че днес си по-добре  Hug
Зази  Hug

Нашият тати, започва нова работа, с новия месец и в друг град. Сюрприза е, че точно на 31 вечерта, ще е нощна смяна   Rolling Eyes Rolling Eyes 'страшна' нова година се очертава, няма що Simple Smile)
Поне, заплащането ще е тройно, тк е официален празник и почивен ден. Предпочитах, да е у дома и при нас, ама sorry

# 118
Кокона,сори,сори,ама пара ще има за подаръци 😀
Ние пък  следкато щяхме да заминаваме за Германия,сега пък има предложение за Кипър  Laughing.Ама  може за 6м или година.Хем ме блазни ,хем не ми се напуска къщата.Та Кокона за вас мислех,евала,решихте и отпрашихте.Нз как бих свикнала.Хубавото е че негов колега,наш съсед тръгва със семейсвото.Как има смели хора нз.Сигурно и това ей така ще отмине  Joy
Мойта душичка пивтори теча със сополите и днес се принудих да взема АБ-капки и помпата с дърпането с уста,ми то егати кефа било.И тези дни не сме го давали на занималнята,още и нямат помещени де.
Ще погледна и аз за Хиполенд,мислех пак до Джъмбото да слезнем  newsm78
Гуге,как си?
Фели,твоите бандяги са в перфектно здраве явно  hahaha
Шоколада гледам и той,с колелото и каската  ooooh! Joy
Та си помислих за колело някакво,ама то мойто  с този ентусиазъм може към първи клас да го забележи  Mr. Green

# 119
  • гр. София
Да, сам си иска каската и си я слага. Кара ме само да му я закопчавам.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт