Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 027
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
в бургас имало от нашите писти, всичко е закупено  Mr. Green
и едно лего с коли съм му взела и мисля че дядо коледа вече е напълнил чувала.

# 556
  • В сърцето на любимия човек
Детето има нови дрешки  Party Доволна съм, няма нищо, което да му е малко  Grinning

Чувалче сложих за първи път тази нощ, но май ще трябва да го свалям като го взимам при мен в леглото  Thinking

# 557
Имаме влак. Успяхме в боя  newsm44

# 558
Браво на всички за успешните покупки  Simple Smile Аз се сдобих с две коледни пижами за човека  Heart Eyes

И поредния мунски въпрос! Още съм с биберон S. Та кога се сменя на следващия размер и как става? Купувам цели шишета или само биберони?  Rolling Eyes

# 559
  • София
само биберони ако са ти стъклени шишетата, ако са пластмаси на 2 -3 месеца е добре да се сменят и те.
за размера не помня, ако не недоволства че този пуска малко не бързай, че може да почне да се дави с по-голяма дупка.

# 560
Имам и стъклени, и пластмасови. А как да разбера кога е дошъл момента за по-голяма дупка?  newsm78

# 561
  • София
ами те имаха някакви ориентировъчни месеци май  newsm78
иначе с проба, слагаш и даваш, ако няма драма оставяш.

# 562
Аха. Добре, благодаря  bouquet

# 563
  • Пловдив
и аз накупих днес от играчките на лидъл, при нас нямаше много навалица и имаше от всичко.
Влакче не взех, че имат на лего едно на батерии, даже с допълнителни релси, които не съм слагала, но накупих разни балансиращи, низаници, колички без писти, конструктор, абе, бая работи.
Моите момчета днес за първи път посетиха Монтесори градинка, смятам да ходят два пъти седмично предиобед, бях със свито сърце, сън не спах след предишните лоши спомени, но май откривам разлика, определено малкият не е в това състояние, в което го вземах след двата часа в яслата, пак плака много като го оставях, по време на престоя пак е поплаквал, но не е в предприпадък и треперещ както на държавната ясла, дори е спокоен сега, дано преодолее онзи шок и да посвикне с краткото отделяне от мен. Големият пък даже беше щастлив, плака съвсем малко като го оставях, на тръгване се обръщаше назад. Rolling Eyes

# 564

Забравих да благодаря на Мира за рецептата за курабийките. bouquet Маста дали не може да се замени с друго, че нямам мас.

Гале, може да сложиш олио, вместо мас. Но с мас стават по-хубави. Моята мас (домашна) вчера свърши, но мисля че по магазините продават и трябва да проуча къде има.

Иначе и ние вече имаме писта с топчета - майка ми е тази, която ми изпълнява поръчките от Лидл за проблемни стоки. Била пред магазина в 7,45 (той отваря в 8 ч.) и ми вика имаше само 2 човеко, но.......в 7,58 народа наизлязъл от колите на паркинга и нашествието започнало.  Mr. Green

# 565
  • UK
Ех как ви 'завиждам' за тези ДГ  Laughing Тука голям кът се оказаха. Раждат деца, пък места по дг и у-ща, не предвиждат Sad
Гуги , звучи много добре.
Свинска мас, съм виждала в Кауфланд, на щанда на чистото масло в едни кофички, като от кисело мляко  Peace

# 566
  • София
в лидъл има свинска мас, при маслото е, в бяла хартия е опакована.
аз с масло я заменям като нямам.

# 567
  • София
И аз се сдобих със заветното Лидълско влакче, оле!  Joy И един 3D пъзел взех. Останалото за хапване и.... 110 лв сметка  ooooh!

И аз като нямам свинска мас, слагам масло. За неделя съм предвидила първата порция сладки, взех и шоколадов кувертюр за отгоре.

Пънче, със здраве да си ги носи детето новите дрешки  Blush

# 568
  • В сърцето на любимия човек
Един въпрос към родилите секцио - може ли от студа да ме боли разреза? Не е силна болка, но усещам боцкане и като цяло чувствам мястото. До миналата седмица нито го усещах, нито нищо, все едно не бях оперирана.
Нещо взех да се филмирам, сякаш с всеки изминал ден вместо да отшумява започва да ме приболява повече  Tired Отделно тия дни Йоан е кисел и само се разнасяме на ръце и се навеждам и го вдигам по 1000 пъти на ден...
Христов като ме гледа каза, че всичко е наред, само да не вдигам нищо друго освен детето. Неудобно ми е да ходя пак при него, съвсем ще му затвърдя мнението, че съм куку

# 569
Не.
Родила съм в най големият студ и никога не ме е боляло.
По добре иди да те видят.

Общи условия

Активация на акаунт