Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 029
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Аз ще се пробвам на меденките на Гугито, ама с оризово брашно, че с пшеничното пак имам ядове.... Тия дни ще дам отзиви...

С дрехи редовно се презапасявам, лошото е , че ми е едричко момчето. В момента купувам 12-18 месеца и пак не всички му стават. За блузите е в 12-ката, обаче с дънките и панталоните е .... Онзи ден от ХМ даже се канех на една 24-ка, но все пак взех 18. Добре са.

На ХМ по принцип наистина са уголемени дрешките. Бях купила едни френски Орлестра, ужас... Така си стоят-чисто нови, само са изпрани...

# 541
  • Пловдив
много е гадно като си останат така неносени дрешките, доста често се случа, а отначало те и без това се обличат 2-3 пъти на кръст и са умалели  Rolling Eyes аз на обувки не насмогвам, тези крака така растат, че ми вземат акъла Rolling Eyes

# 542
  • гр. София
Благодаря ви.  Hug

# 543
Пффф, отнесох се одеве....

Шоки- честит имен ден на порастналото ти момче!

# 544
Фокси, значи сме от един отбор с теб с големите мъжове Joy

# 545
Честит имен ден на Анди  Hug
Ох, много обичам меденки, но нямам време за експерименти сега  Crossing Arms
Аз имам едни блузи Лупилу 50/56 размер, ами още им стават на децата  ooooh!

# 546
Страхотни са, много ми харесва всичко, което имам от Лупило. Дали има откъде да ги купя, освен от лидл?

# 547
Лидълските Лупита, са уголемени, само гащите дето взех нещо взеха да им сатават по мярка. Та се оглеждам за гащи из асдата, и се чудя какво още да им купя  Whistling

Бамби, е ти като изгледаш близнаците, може и чаветата от маалата до клиниката да се обзаведат с хубави дрехи   newsm78

# 548
  • София
Аз събрах на бебешкото парти, което ММ беше спретнал един куп дрехи. То и аз си бях купила предоволно и сега констатирам, че навярно една част няма да успеем дори да облечем, а гледам да я сменявам по няколко пъти на ден. Освен това гардероба й е пълен с рокли, палта, жилетки и т.н. дрешки, които не се носят всеки ден и не е ясно кога ще мога да й ги сложа. Имам подарък едно бяло палто от кашмир за 0-3 месеца. Красиво и мекичко, но къде да й го сложа не знам - то на този студ ако я изкарвам с количката ще слагам гащеризон грейка, а не палто, което си е само за кипрене и снимки.

Шоколадче честит празник на твоето малко Шоколадче  Heart Eyes

Магдалина пребивава в две стаи - през ноща в нашата спалня, а през деня във всекидневната. В нашата спалня е около 21 градуса, а във всекидневната около 24. Притеснявам се да не я претоплям. Иначе и аз имам спални чувалчета,  ама сега още я подпирам да спи настрани и затова не й ги слагам. Вие от кога започнахте да слагате спалните чувалчета?

Иначе и аз съм се наканила да поготвя малко за удоволствие - разни коледни сладкиши, .е сега мъжлето се е заел с осигуряване на продоволствието - всеки ден готви. Даже му се ядосвам, че не си почива - всеки ден нова манджа. Поне за 2-3 дни трябва да се сготви, а не всеки ден висене в кухнята.

И още един въпрос имам към кърмещите мами. Днес цял ден гърдите са ми меки и не толкова големи, все едно са празни. В същото време често ми тече мляко и всички ношници са омазани с петна. Защо така се получава, знаете ли?

# 549
Магнолия, още от начало слагах в чувалче, навик трябва да се изгражда.
Моите гърди стават на камък, но капка не потича... на всички в болницата им текоха, само моите сухи, ама после запушвания, блистери, буци  ooooh!

# 550
Магнолия, след като се регулира кърмата, гърдите стават меки, всичко си е в реда на нещата, не се притеснявай.
Чувал слагам за съня от 20:30 докъм полунощ, след това спи до мен човечето и се завиваме с моята завивка.

# 551
И аз от началото слагам в чувалче. То не пречи на слагането на страна.

# 552
  • София
не можахме да си купим писта за коли днес  Crossing Arms
голяма навалица, всичко живо граби, само до влак се докопах.
мъжа сам искаше да ходи, той хич не е по навалиците, нищо нямаше да купи.
и камион с дистанционно исках и това свършило.

# 553
Нееееее. Това въобще не трябваше да го чета  #2gunfire

# 554
  • Варна
Ееее, Сигме, във Вашия Лидъл ще ги има.

И аз бях инструктирала дядо му рано-рано да ходи в Лидъл. Той много мрази навалиците, но не смее да ми откаже. Успял е да купи влакче с дистанционно и писта с топчета.

Забравих да благодаря на Мира за рецептата за курабийките. bouquet Маста дали не може да се замени с друго, че нямам мас.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 10:49 от gallizia

Общи условия

Активация на акаунт