Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 030
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Шоко, ЧИД на Анди!  От здраве да не се отървете цялото семейство.

Току-що моя приятелка, която снима Миша преди месец ми донесе флашката със снимките - от 260 снимки около 60 прекрасни......

В нас тия дни е пекарна, но печем и ядем бабини курабии. В понеделник правих щото на мен ми се ядяха. Миша взе дейно участие в направата им, а и много и харесаха да ги хапва. И днес отново забъркахме. Мислех да ги правим довечера, но детето рече- и отсече , че като стане от сън иска да закусва курабиики и така ги спретнахме набързо. Даже вече са готови . chef

# 526
аз имах 60 бодита 3-6месеца.
те всичкитебяха едни хубави, шарени, аз за първи път купувах и изкупих всичките  Mr. Green
сега и близнаци да имам пак няма нужда да купувам нови.
Ти си по-зле и от мен hahaha Аз ги докарвам на половина.

И аз каквото съм купувала от ХМ, обикновено са уголемени нещата.....
Значи смятай на Лупило колко са уголемени тогава, защото аз по тях мерих ooooh!

Мире, браво за снимките. Аз още си чакам моите...вече един месец и скоро ще изригна в писъци и крясъци Mr. Green

# 527
  • Пловдив
Фели, аз не помня по колко брашно съм слагала, ама ти сега ме замисли с това втвърдяване, отдавна не съм ги правила, ставаха много ароматни и хубави, ще взема обаче да си запиша и твоята рецепта, може две партиди да направя - една по моята, една по твоята рецепта Rolling Eyes
мале Бамба, ти направо за тризнаци си готова с тия цифри бодита Laughing
Моме, давай му на детето да помага, аз искам моите също да се включват в домакинска работа, за сега ми се получава единствено големия цял ден да си бърка някакви манджи, крадейки всевъзможни вилици и лъжици и разбърквайки в каквото намери, наподобяващи купичка, което води до последицата да не намирам вилици и лъжици из къщи Crazy
някой да знае какво се случва със сайта на некст, от известно време нещо не функционира май newsm78

# 528
  • София
сайта на некст в темата за некст го споменават често че не работи.

гуги, купи им на момчетата пластмасови съдове и прибори. при нас майка ми като дойде веднъж изкупи магазина за левче, всякакви шарени пластмасови купички, чинийки взе и младежа редовно ни предлагаше ту салата, ту супа или нещо друго, малко витруални, ама държеше на добри отзиви за ястията си  Mr. Green

# 529
  • Пловдив
Бамба, имаха една мини кухничка, за нула време и попиляха чарковете, сега намирам из къщи ту някой брокол, ту виличка, ту капак на тенджера, май реалните повече им харесват Rolling Eyes
къде е тази тема да и хвърля око, аз от около седмица съм констанирала, че не е наред и не се оправя Rolling Eyes

# 530
# 531
  • Пловдив
много благодаря Бамба Hug

# 532
  • София
И аз поръчах от Абубу, но понеже за първи път поръчвам очаквах да ми се объдят за потвърждение на поръчката. Но до днес никой нито ми е звънял, нито съм получавала съобщение от Спиди, че ще дойде пратка. Не знам дали да им звъня. newsm78
Исках и една възглавница за кърмене  Луна малка да си поръчам, защото имам много удобен стол за кърмене, но докато се накумя и тя взе че свърши. Имам много хубава, но тя е доста голяма и е добра за спане и после бебето да седне в нея, но за стола не ми е удобна - много е дълга.

Вие как обличате сега бебета? Аз слагам боди с къс ръкав, ританки и отгоре блузка с дълъг ръкав тип прегърни ме или блузка с копченца отпред.  Завивам с една памучна пеленка и отгоре още една малко по-дебела.
Днес я изкарах с количката на слънце пред блока за 10 минути и се прибрахме. Това й е второто излизане. Вчера за малко и днес. Терасата не го броя - един път преди това я изкарах там.

# 533
Магнолия, аз го обличам с боди с дълъг ръкав + ританки/панталонче или боди с къс ръкав + цял гащеризон. Много рядко слагам терлички и жилетка/горничка. Навън ми е по същия начин с бебешки чувал ватиран. Спи също с чувалче само, не много дебело, като държа 22-23 градуса и 45 % влажност.

# 534
  • Варна
Гуги, попрочети темата за Некст и по-напред. Някои успяват да поръчат с разни хитринки.

Бамби, не за близнаци, а за тризнаци си готова. Че и за децата на съседите. Аз си мислех, че съм зле с купуването, но явно не съм  Heart Eyes

Мире, я дай и ти вашата рецепта за курабийките, please.

# 535
  • В сърцето на любимия човек
Магнолия - бавят се заради многото поръчки от черния петък (някъде имаше съобщение). Аз им се обадих, защото дрешките ми трябват спешно, че детето има само бодита и панталончета и нито една по-плътна блузка по мярка.

Вкъщи до вчера поддържахме 24 -25 градуса и го обличах само с боди с дълго ръкавче и ританки. Сега намалихме температурата на 22 градуса и му сложих и една тънка жилетка

# 536
ЧИД на малкък Шоколадко bouquet

# 537
  • София
Вече не купувам чак такива количества, само тогава нещо се поувлякох  Mr. Green

# 538
Мире, я дай и ти вашата рецепта за курабийките, please.

Курабии

3 яйца
1 ч.ч. захар
ванилия
настъргана лим. кора от 1 лимон
1 ч.ч. кисело мляко с 2 ч.л. амонячна сода
3/4 ч.ч. разстопена мас
брашно колкото поеме за средно твърдо тесто

Всички продукти се омесват .Правят се топчета , които се поръсват със захар. Пекат се на 160 гр. Не трябва да се препичат, за да не станат твърди.

# 539
  • UK
Мире и аз благодаря bouquet тъкмо отивам сега, да ги меся и аз, че като ви чета, текат тука, едни лиги, цялата се олигавих,  нещо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт