Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 031
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Бебешките дрехи на ХМ, които съм купувала, винаги са били уголемени. Сега се изненадах от написаното от Кристи, но ето винаги имало изключения.

Пънче, твойто свеки вместо да ти наготви една тенджера сърми и една - боб, по заведения те праща.

Бамби, на мен ми се е случвало Sad И от Мадъркеър, и от Джордж. Затуй вървя с година напред. Simple Smile

Ирен, при БГ фирмите, че и при някои турски, има голямо разминаване. По тая причина 90 на сто от дрешките подаръци за бебето бяха малки и се чудех к'во да ги правя.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 12:21 от gallizia

# 511
  • UK
Тази сутрин ставаме и навън, леко за скрежено.  Голяма красота!
Шоки, честит празник у дома  bouquet
И аз, не съм от тези, с нужда от корекции, освен от B  hahaha да мина на C  hahaha но, като ви прочетох, ФЕли,  Гуги, лееекинко, се поотказах  Joy

Гуги, по коя рецепта, ще ги правиш? Да взема и аз ли, да спретна, някакви  newsm78

# 512
Аз вече съм навън...

# 513
  • Пловдив
и ние бяхме до сега навън, много приятно изпече слънчицето Simple Smile
по много проста рецепта ще ги правя меденките, не знам как да сложа скрит текст:
меденки

1 чаена чаша захар
1 чаена чаша олио
2 яйца
6 супени лъжици мед
1 супена лъжица сода за хляб
2 супени лъжици канела
брашно като за средно меко тесто

разбивате хубаво яйцата със захарта, олиото, меда и канелата. добавяте брашното и содата, омесвате тестото. оставяте за 30 мин в хладилника, за да не лепи много при работа.
после разделяте тестото на части, разточвате ги с дебелина около 1 см и изрязвате с формички. или пък си късате равни парченца от тестото и с ръце оформяте топчета. слагате върху хартия за печене или намазнена тава и печете в загрята фурна около 7-10 минути.
изпичат се много бързо, затова бъдете нащрек!

като изстинат, се поставят в метална кутия да отлежат и омекнат. ако сте правили топчета, можете да ги слепвате с мармалад по две. ако сте правили фигурки, можете да рисувате по тях със сладкарски боички.

# 514
  • София
Често на всички именници, бъдете живи и здрави  bouquet

Гуги, мислех да ти пиша ЛС за рецептата за меденките, ама ти четеш мисли Hug

# 515
  • В сърцето на любимия човек
Гале - тя и сега ни готви по 1-2 манджи седмично и така ни помага. Понеже работи и същевременно гледа и племенниците (там се редуват с другата баба) не мога да искам от нея да ми наготви и празнична вечеря. Пък и този вариант мен ме устройва.

Зази - някъде на ул."Хемус" в Гео Милев било, не го знам точно къде. Довечера ще попитам и ще пиша, ако районът ти е удобен.

# 516
Не мога да ги върна, защото съм много чевръста и ги изпрах. Ще трябва явно да ги ползвам сега и максимум до месец ще са малки. Ама за бебе на два месеца да купувам 86 размер?!

Уф, май ще дебна пак от лидл, дано пуснат нещо скоро.

Пънче, искам и аз адреса, моля.

# 517
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - запази ги за Номер 2  Wink

Аз днес звънях на Абубу да ги питам кога горе-долу да очаквам поръчката от Черния петък. В този момент Йоан писна и жената беше така любезна да ми придвижи поръчката с приоритет  Mr. Green Преди малко си получих смс-а от куриера, че ще пристигнат утре. Дано нещата да са хубави и да си отговарят, че ги поръчах за сега, размер 0-3м  Rolling Eyes

# 518
Аз правя по тази рецепта: https://www.24chasa.bg/Article/4519730
Брашното трябва да се спазва, защото ако е повече стават ужасно твърди  Naughty

Кристи, ще се научиш, другия път първо пробваш, после переш  hahaha hahaha hahaha

# 519
  • UK
Много хубави рецепти. Гуги,  ФЕли Благодаря  bouquet

# 520
  • София

Кристи, ще се научиш, другия път първо пробваш, после переш  hahaha hahaha hahaha
дори и етикетите не се махат преди проба  Mr. Green

# 521
Честит имен ден на малък Щоколадко, сладък да му е животът  bouquet
Прекрасна оферта за Бъдни вечер, и аз бих се възползвала  Crazy
Тези меденки ми харесват като рецепта, дали да се пробваме с баткото да ги забъркаме? Той сега много обича да висне на едно столче и да гледа/пречи в готвенето  Mr. Green Давам му да пресипва и да бърка, колкото и да ме хващат нервите, защото си мисля, че така се възпитава естествената склонност към домашен труд. Пък може и да бъркам, то ще си покаже. Но е форма на занимание, играчките и ние вече сме му писнали тотално, не му се рисува, оцветява. реди пъзели, иска екшън детето  Laughing

# 522

Кристи, ще се научиш, другия път първо пробваш, после переш  hahaha hahaha hahaha
дори и етикетите не се махат преди проба  Mr. Green
Пфффф, обикновено се ориентирам визуално, ама някак си вярвах на ХМ. Нищо де, сега мога цял месец да не пера, щото имам пълен шкаф с бодита  Mr. Green

Искам и аз меденки! Да ми направи някой  Sad

# 523
  • София
аз имах 60 бодита 3-6месеца.
те всичкитебяха едни хубави, шарени, аз за първи път купувах и изкупих всичките  Mr. Green
сега и близнаци да имам пак няма нужда да купувам нови.

# 524
  • София
Значи, Бамба, да не те мислим, готова си за близнаците  Blush

Моме, правилно мислиш, учи го детето на домашен труд. Ако знаеш колко ме е яд на свеки, че не е научила сина си на това на времето.....  Mr. Green

И аз каквото съм купувала от ХМ, обикновено са уголемени нещата.....

Общи условия

Активация на акаунт