Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 35 034
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
ела у нас, ще имаш и подражател Laughing Laughing Laughing аз ще съм публиката, дайте ми само бебето мирно да се разхождам с него  Laughing Mr. Green

# 496
Готова си, само дай адреса Simple Smile

# 497
  • Пловдив
давам веднага, знаеш ли колко ми е хубаво да си припомня с мирно бебенце в количка какви чудни разходки се правят, а сега с двама на собствен ход дето винаги имат мнение относно посоката хич не е същото Mr. Green Laughing

# 498
Доктор Енчев чакат второ дете. Даже беше с лекарския екип на преглед при Михова.

# 499
  • Варна
Честит имен ден на Шоколадчето!  Gift bigdance2 Party Time Tada ura

Мама Шоколадка дано вече да е пушка и от сърце да се радва на празника! Simple Smile

# 500
  • София
те 3 дни яли, пили и се веселили  Mr. Green
ЧИД  bigdance2 bigdance2

# 501
  • гр. София
Благодаря ви.  bouquet  Аз вече съм по-добре, но сега баба му и чичо му на Шоколадчето се натръшкаха след понеделнишкия рожден ден.  ooooh!

# 502
  • Пловдив
Честит имен ден на Анди bouquet много да му е късметлийско хубавото име Simple Smile

# 503
Почнахте ги купоните,май имаше и още един  newsm78 Айде здрави да сте  Heart Eyes
Мисля да опитам да излезнем днес,че етори ден вкъщи ще ми се отрази на мен  Mr. Green туй като полудее.Напича нещо си,ние също видяхме сняг.Ама на мойто се опитвах да го покажа като побеля,ама беше по нощите.Угасяхме лампата и седяхме на прозореца какво е вудял небе сигурно  Joy .Днес финито ни следа от сняг.

# 504
  • В сърцето на любимия човек
Честит имен ден на Анди  bouquet Да е много здрав и щастлив  Hug Шоки, бързо оздравяване на всички  Praynig

Вчера свеки ми се обади с интересно предложение - в заведение до девер ми са пуснали оферта за всички ястия Бъдни вечер срещу 40лв - питка, сърми, боб и т.н. Приемат записвания и мисля за първа година да се възползвам и да не готвя цял ден.

# 505
И тук пече доволно. Мисля следобяд да го изведа, ако не е много заледено.

Да се оплача - ХМ бодита 74 размер са по-малки от на Лупило 62-68 ooooh! А аз напоръчах за 150 лева с идеята, че ще осигуря следващият размер дрехи. Таратанци...

# 506
Честит имен ден на Анди, да е здрав, щастлив, много игрив и с гордост да си носи името  bouquet

Кристи, върни ги и смени с по-големи, поне в Лидл можеш да връщаш всичко  Laughing
п.п. сега прочетох, че си поръчала, ако е БГ сайт можеш да върнеш. Аз така върнах едно комплектче и го смених с по-голямо.

# 507
  • София
Честит имен ден на Анди! Здраве и весели игри!  Heart Eyes

И аз разбрах за д-р Енчев и Надежда, някак не ми стана много приятно..... Може би защото не го харесвам него.... Иначе не съм против пластичната хирургия, макар за себе си да мисля, че още нямам нужда  Blush Белегът от секциото почти не ми личи, виж този пресния, от хернията все още е много грозен, ама се надявам и той да избледнее. За циците - и аз не харесвам големи, като бременна и кърмачка хич не ми беше комфортно.

Пънче, де го това заведение? Аз съм склонна да купя готови неща, вместо да се въртя цял ден около печката. Друг е въпросът, че май тази година точно на 24-ти ще се наложи да пътуваме май......

Гуги, успех с меденките, ще се справиш, не е сложно. Аз този уикенд съм планирала мини щолените на Фели да правя, че ще участвам в едно благотворително събитие на 7-ми. Сега трябва и целофанени пликчета да поръчам, мисла да ги опаковам по единично.

# 508
  • България
И аз вчера установих,че ританки 74 са им големи, а други ританки, които купих р-р 80, едва им ги обух и са им тесни  Shocked и двете са на български фирми.Как може!!!
Честито на именниците  bouquet Да са живи и здрави  Hug

# 509
  • София
БДС  Mr. Green
аз с английските нямам такива проблеми, не ми се е случвало по-големия размер да е по-малък  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт