Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 969
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
Много е добър коледният каталог, мерси, Сигме.
Лутиен, можеш да купиш обувките, да мериш вкъщи, и ако не са ок - да ги върнеш.

# 31
Кога навръткахте 2 стр. Mr. Green До края на седмицата съм под арест  ooooh!
Как си опазвате играчките незнам, моите играят максимум ден и на втория вече стърчат жици и се въргалят части. Е как да им купя скъпа играчка, когато после отива на боклука. Големия иска дядо коледа да му донесе акордеон или цигулка, другия няма претенции.

Кристи и на мен ми излезе топче след операцията, но с колан се оправи. Дано мине леко операцията,че 2 една след друга ще ти дойдат множко  Hug

# 32
Моме, добра идея даваш... ще се пробвам определено с обувките за сняг!
А влакът вече го включих в списъка, особено щом разбрах, че е съвместим с икеиските релси.
Супер! thumbsup

# 33
  • UK
Здравейте  bouquet
Бамба , тези дни, имаше астрономическо явление, голяма луна, нещо от сорта четох newsm78 та, не-спането (и аз, го имах), на луната , го отдавам  Crazy
Мерси за темата!
Нещо др, щях да казвам, но нещо, не си спомням  newsm78 Joy

# 34
Да,пълнолуние имана някои хора им се отразява.
Днес 6-7 градуса тук,дгати клинча.Мойто го оставих в ДЦ с госпожата за 2ч.Малко задна даваше(и в чера с мен де,че пак бяхме там)но влезна с др 2 деца.Плакал веднъж,че го било страх да се пусне на пързалката  Mr. Green той на такива "екстремни" занимания сега започна да км обръща внимание.Та свърших си работата.И как ме фиксира после ,търчи и вика,та всички разбраха коя е майка му.Боже тия моменти те разтапят просто.
Оф,на мен мн ми се свидят пари за скъпи играчки.Преди два дни купихме дървен влак+ багер,та 30лв.Ще разгледам каталога.Иначе мн са им качествени дрехите,долниците и тая зима ще ги носим,а Н&М за едно изпиране стана на пъпулки,а 25 лв  ooooh! .
Бамба,нормално е да изпушиш нон стоп си в някакви манипулации,като ги приключиш ще се успокоиш.Аз като се отказах от второ и друго гледам вече.Т.е ти като направих двойката и ще мирясаш  Joy
Шоко,още ли сте болни,бая време бе.
Фели,другото момче ли сега?
Моя връщаше докато не го захраних,знаете кво чудо бешенай- големия кошмар.Вдигаме го да уригне и бягаме на ламината и чакаме да опльоска всичко  #Cussing out

# 35
  • София
не ми е проблема в процедурите, пък и сега съм вече втори месец почивка, очертава се чак другата година пак да се занимавам  Rolling Eyes

# 36
Бамба, докато сме на темата, моля те дай ми съвет.
Може би знаеш, че съм горе-долу на същото положение. Само че трябва да направя една биопсия преди следващия ми(последен трансфер) и в тази връзка трябва да запиша час: 8-10ден. Как мислиш да запиша ли от сега някакъв ориентировъчен час за Януари, защото като чета май пак е голяма лудница с часовете... Или да си изчакам цикъла? т.е. ти като се обади имаше ли прблем да запишеш час за същия месец?!
По една или друга причина не искам да почвам преди 2017та...

# 37
  • София
те отсега няма и да те запишат, звъниш на 1-2 ден и искаш час за 8-10 с точно обяснения за какво е, много рядко отказват.
аз от септември 2015 съм там почти всеки месец и проблем със записването на часове не съм имала, само че записват в едни списъци и часа го потвърждават предния ден.

# 38
  • Варна
Благодаря за темичката! Благодаря за каталога!  bouquet

Вече набелязах играчките, които ще купим от там. От Мадъркеър също направих поръчка. От Амазон - също. Готова съм за Коледа, за Великден, за 8-ми март....за моето дете, за съседските, за роднинските...

Фели, вече съм на мнение, че по-добре да купя три по-скъпи играчки (смятай на промоция), отколкото евтини китайски за по 5-10 лева. Баба му и дядо му вече няколко пъти му носеха. Не знам какви пари са давали, но по моя преценка - около 10-15 лева. След три часа две от играчките вече бяха в кофата за боклук.

Тези кубчета например: http://www.patilanci.bg/product/zabavni-kubcheta-fisher-price-za-redene-sys-zvuci, съм ги купувала преди близо две години. Още са живи, невредими, цели. А що хвърляне са хвърляни, само ако можеха да говорят....

Luthien, наистина бързо свършват нещата. Досега само дрешки съм купувала, но си спомням миналата година за какво разграбване говореха.

Бамби, не мога да те позная. Къде отиде свежото, изпълнено с енергия момиче? Чаааак другата година?!Че тя направо дошла. И за теб, и за Luthien ще е една прекрасна година Simple Smile

# 39
  • UK
Аз като гледам какви майки-героини има тука с по 3-4 деца и то с година, при някои разлика, взех да се вдъхновявам да пробваме за 3 тото.  Искани се момче, но ако е палав, като Теа , незнам, дали ще издържа  Joy

# 40
Бамба, благодаря! Така ще направя. И аз съм с такова впечатление за часовете, но някаква обща паника, че записват за след 5-6 месеца ме зарази и мен, а явно не бива..
Гале, благодаря! и напълно се присъединявам към мнението за по-скъпите играчки. В моето съзнание пък веднага изникна легото. Малкият направо е като омагьосан от него. Прибира се от детска и му е като психотерапия - сяда си и си реди, нарежда си града и ни вика после да играем ролевите игри:)
Коконче, по този начин завоалирано ти давам много надежда, че момче невинаги означава палав и буен Wink

# 41
  • В сърцето на любимия човек
И аз тук Simple Smile
Днес се видях в приключение да пазарувам с детето.  #Crazy Ходих до един детски магазин да му купя панталонки. Първо рева истерично през половината път до там (всеки път с количката реве така, за съжаление  Sad ). Успя да заспи, стигнах магазина и на 5тата минута вътре ревна отново с пълно гърло, ама така, че чак продавачката се ошашави и обърка плащането, та се наложи втора транзакция. Оказа се с бонус мокър памперс, та се наложи и да го преобувам и накрая от зор се изпика и в количката за секундите, в които сменях пампата  ooooh! Принудих се да викна ММ да ни прибира с колата, защото нямаше никакъв шанс да му облека ватираното ромпърче и се прибра по боди и ританки, завит в пелена.

ПП: а като му премерих панталончетата вкъщи се оказа, че са му по-големи отколкото очаквах и утре ще трябва да ходя пак до някъде, за да му взема нещо, че има само тънки ританки.

# 42
Ох, Пънче, и твоята не е лесна  Crazy А сополите как са?

# 43
И аз тук Simple Smile
Днес се видях в приключение да пазарувам с детето.  #Crazy Ходих до един детски магазин да му купя панталонки. Първо рева истерично през половината път до там (всеки път с количката реве така, за съжаление  Sad ). Успя да заспи, стигнах магазина и на 5тата минута вътре ревна отново с пълно гърло, ама така, че чак продавачката се ошашави и обърка плащането, та се наложи втора транзакция. Оказа се с бонус мокър памперс, та се наложи и да го преобувам и накрая от зор се изпика и в количката за секундите, в които сменях пампата  ooooh! Принудих се да викна ММ да ни прибира с колата, защото нямаше никакъв шанс да му облека ватираното ромпърче и се прибра по боди и ританки, завит в пелена.

ПП: а като му премерих панталончетата вкъщи се оказа, че са му по-големи отколкото очаквах и утре ще трябва да ходя пак до някъде, за да му взема нещо, че има само тънки ританки.
Пънче имам много дрехи дадени от приятелки. Искаш ли да проверя дали има нещо подходящо каро размер и дебелина?

# 44
  • В сърцето на любимия човек
Мерси, Бимба, но няма нужда  Hug
Аз имам от племенниците един голям вакуумплик с дрешки, но повечето са ританки, а за носене в слинг се препоръчват панталонки, за да не застава крачето в шпиц, ако платът се набере. Сега като се замисля май съвсем не е грешка, че крачолите са му дълги  Laughing Тъкмо няма да му е голичко при глезена, а и до месец-два ще са му по мярка, ако не и малки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт