Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 829
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
Нашия син плаши истерично, когато го преобличам и сменям памперса Rolling Eyes Не обича да е голичък и чак се учудвам откъде такава сила в това малко телце. Особено страшно е положението след баня. Докато го къпем кротува, но почна ли да го мажа с кремчета и да го обличам надава кански рев...чак сърцето ме боли да го слушам Cry и сълзи пуска...направо се захласва от рев

# 46
  • София
Плаче за водата, нашия беше същия, като го извадим почваше чак да пищи  Crazy
Пънче, гледай да не му изпадат гащите и да му е топло, нищо че са му малко големи.

Моето момче днес излезе от градината с гъсеница от пластелин, голяма радост, само подскача около нея. Сигурно не я е произвел съвсем сам, но е първото творение което можем да оприличим на нещо  Mr. Green

# 47
Нашия син плаши истерично, когато го преобличам и сменям памперса Rolling Eyes Не обича да е голичък и чак се учудвам откъде такава сила в това малко телце. Особено страшно е положението след баня. Докато го къпем кротува, но почна ли да го мажа с кремчета и да го обличам надава кански рев...чак сърцето ме боли да го слушам Cry и сълзи пуска...направо се захласва от рев
И вкъщи беше същото. Малко по малко се оправят нещата. Гледай да му е достатъчно топло - при нас това сработи.

# 48
  • София
Кристи, не беше лапароскопска операцията. Аз преди да я направя, се консултирах с 4 лекари. Само един каза, че може да опита лапароскопски, но пак поясни, че в хода на операцията може да се наложи тя да премине в класическа с разрез. Просто там под пъпа има някаква връзка с панкреаса, която е твърде рисковано да не се направи както трябва. И платно ми сложиха, малко, 11/6 см.

Кокона, действайте за трето, дано е момченце и да е кротичко  Heart Eyes

Лутеин, и аз основно дрешки до сега съм купувала от Лидъл и винаги ходя още първия ден като ги пуснат, че после свършват. Сега ще разгледам каталога.

Бамба, ти си мислиш, че не е от процедурите, но все пак то си се натрупва вътре в теб..... Стискам палци скоро да се почувстваш изпълнена с енергия и да се усмихнеш истински!

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 09:01 от Zazzy

# 49

Да не би да му е студено? newsm78
Аз пък моя мъник не мога да го облека,страшна борба пада/даже и плаче/.Не иска дрехи иска си по голо дупе и това е Joy Joy Само аз си знам как му обличам якето за навън например-с триста зора и отвличане на вниманието😀

# 50
И моето момче още повръща, сега захранвам и повръща цветно  ooooh!
Фокси, аз си мислех, че фирмите зачисляват постоянни чистачки  Rolling Eyes
Бимба, на мен ми трябваха около 4 шишета, стерилизирах след всяко хранене. Ако ще даваш вода още две. Храня поотделно горе долу на 3 часа,с по-дълга нощна пауза. Аз много бързо установих режима. Според мен спазвай досегашния.
И при нас положението след баня не е цветущо. Обикновено някой им отвлича вниманието с дрънкалка или друго докато ги мажа и обличам.

# 51
Леле, Амини, сега ти видях лентичката. Кога минаха 7 месеца Shocked

# 52
Аааа, Кристи-бързо растат децата, а собствените още повече.... Вчера все едно беше, чак ми е мъчно какво мъничко беше...

# 53
Кристи и аз не усетих  Grinning
А ти да се оправяш бързо от хернията  Praynig ръцете как са? Доволна ли си от шишетата Нук?

# 54
На мен пък все ми се струва, че време не минава Rolling Eyes

Амини, ръцете са добре. От шишетата не знам дали съм доволна, защото нямам други да сравня Joy

# 55
Пффф, на мен ми минава много бързо.... Върти ме ежедневието и имам чувството, че пораства ей така, докато аз търча наляво и надясно. От време на време съжалявам, че не предадох работата на някой, иска ми се по-пълноценно да прекарвам времето с него, а не мога, щото сутрин ставам с 202 задачи в главата...

# 56
Казвай какво да помагам!

# 57
  • В сърцето на любимия човек
Нашият синковец реве в банята като му е топла водата. На 37 градуса пищи, на 35 е спокоен. В това отношение се е метнал на баща си, който на 23 градуса вкъщи ходи само по боксерки и му е топло.

# 58
Амини, благодаря! Като ги вземем ще сме на режима от болницата.

# 59
  • София
 newsm59 nbirthday ura dance bigdance2 Gift party023
aйде сигма да почерпи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт