Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 980
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Казвай какво да помагам!

Ааа, то няма с какво. Аз просто съм много дейна и не мога да стоя ей така.... Хем ми се иска, ама нцъ....

Мойто момче не обича хладка вода, първите дни докато разберем, банята беше кошмар, направо ми се дореваваше. Къпя го с топла вода, сега е 6. Снощи даже се опитах да му направя вана на човека, ама беше кисел, че не спа и набързо приключихме нещата....

# 61
  • гр. София
Сигме, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и успехи!    newsm59 Gift ura Tada

# 62
  • Варна
Сигме, честита да си! Бъди здрава, обичана и обичаща, успешна, ценена, вдъхновена - от всичко по много! Наздраве! Simple Smile

# 63
  • София
Сигме, да си жива и здрава! Бъди все такъв реалист и нека късметът е с теб! Наздраве!  bouquet

И мерси за Лидълския каталог, и мен ме заинтригува това влакче с релсите, както и магистралата.

# 64
Честит Рожден Ден, Сигме! Да си здрава, щастлива и да ти е много весел празника!
 bouquet

# 65
Честит рожден ден и от мен  bouquet

# 66
  • UK
Жива и здрава Сигма  bouquet

# 67
Честит рожден ден Сигме! Здраве, щастие, късмет и успехи  bouquet bouquet

# 68
Джаско, как си? Коя седмица стана? Simple Smile

# 69
Ехаааа, благодаря  bouquet

# 70
Честит празник и от мен sigma!Здраве,щастие,късмет всичко да ти е наред и каквото ти е на сърце,то да ти е в ръце! bouquet bouquet bouquet

# 71
Сигмааа, bouquet любов ти желая.

# 72
  • Пловдив
Честит рожден ден Сигма bouquet Да си жива и здрава, много обичана и уважавана, Лия много да те слуша Simple Smile
Мен нещо ме повали и едва кретам Rolling Eyes

# 73
Звезде, въртиш, сучеш все към мъжете ме пращаш  Joy
А дай боже.

# 74
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - честит празник и от мен  bouquet Здраве, щастие, любов, късмет по много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт