Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 985
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Аз си признавам, че не знам Сигмето кога има ден ден, ама явно е днес....та да не изпусна...
Честит празник и много здраве и либофффф!

# 76
  • София
Сигме, честит празник newsm59 ura Бъди жива и здрав, много обична и обичаща Hug

# 77
Сигме-честит рожден ден! Лийчето да е здрава и да те радва, на теб житейски успехи, здраве и радост!

Я да питам-давали ли сте патешко месо на децата? Донесоха ми патка, разфасовах, отстраних по-голямата част от мазнината и сега къкри на котлона, но се чудя кога и е времето за въвеждане?

# 78
Честито Сигме, да си здрава и щастлива и да ни приземяваш при нужда  Hug   Wink

# 79
  • Варна
Фокси, давай патешко смело:-) А ако го правиш като по Мастършеф, може и към нас да пратиш Simple Smile

# 80
Сигме Честит Рожден ден, пожелавам ти да си здрава, много щастлива, много да те радва Лийчето  bigdance2 Tada ura

Фокси, ако си въвела пилешко, пуешко, може и патка да му дадеш. Нали са от една група пернати  Grinning

Тази вечер имахме родителска среща, ще празнуваме извън детската. Ще имаме куверт, дядо коледа и снежанка. Нещо хич не ми е коледно на мен, няма да правя никаква украса, само елха ще вземем. Качила съм на най високото място двд-то и декодера върху него. Моите хубостници качват столчетата на масата, от там на секцията се възкекват, и натискат копчетата наред. Когато се появя, и който ме види предупреждава другия - мама доди ooooh! Нямам идея как ще я карам занапред, безсилна съм в дадени моменти, и шамарите не помагат. След 2 мин. все едно нищо не се е случило, пак сме покекнати при декодера. Никаква украса за тая коледа, няма само да ги вардя да не я свалят.
Лутиен, я кажи моля те, вярно ли е че като станат на 5 години настъпвала коренна промяна в поведението  newsm78

# 81
Кристи  Hug Ми май съм добре, почти 19-та  Heart Eyes Имам някакви болки и ще видим какво ще каже Христов. Уж бяха отшумели. По-скоро е дърпане, бодежи, притискане.
Фели не ти е лесно, ма никога не си се предавала, малко отчаяно звучиш  Hug

# 82
Уха, то не остана Hug

# 83
  • София
Фели, много се забавлявам на разказите ти за малките палавници. Какво ти идва да направиш от нерви на моменти не искам да знам все още Hug

# 84
Сигме , Честит Рожден ден (извинение за закъснението).
Да си много здрава и силна и много щастлива, то няма как да не си - с прекрасното детенце, което имаш!!!

На 18,11 ще има черен петък в Хиполенд - 25% намаление. На мен ми идва идеално, че трябва да купувам подаръци за РД.

# 85
  • София
ние ще пътуваме на 18, докато допътуваме ще са изкупили всичко сигурно  Rolling Eyes
онлайн имаше ли?
аз две легота съм набелязала, трябва да взема да сметна има ли смисъл.

# 86
Бамба, ще пазаруваш докато пътуваш - има и онлайн.

# 87
Аз точно така пазарувах за миналогодишния черен петък - онлайн, в автобуса, докато пътувах към Сф за преглед на ембрионче  Heart Eyes Егати и спомените. А по-миналата година пък на място купих бънджито на баткото, което го ползвА до откат.

# 88
  • Пловдив
и аз две години подред пазарувах он лайн. Само понякога им блокира сайта на този ден.

# 89
Лутиен, я кажи моля те, вярно ли е че като станат на 5 години настъпвала коренна промяна в поведението  newsm78

хаха:) Краткият ми отговор за изминалата седмица с 5-годишен е НЕ:)
За мен най-голямата разлика настъпи с навършване на 3 години.
Не им се давай, показвай им, че ти се лидера, не показвай пред тях и капка слабост. Обяснявай им последствията и дори ги остави да направят нещо грешно, стига да не застрашава здравето им , разбира се. Сигурна съм, че сега си мислиш, че е лесно да се каже отстрани, но трябва да се намери начин.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт