Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 967
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Бих казала специалистки о невелоя, поне що се касае до мен. С удоволствие се отказвам от всичките си "познания" само да не си бях виждала детето във вида, в който беше ooooh!. То досега бяхме репродуктивни спезциалисти, станахме педиатри Joy

# 676
  • Пловдив
нашето педи на общо основание дава фенистил на всички преди ваксина, аз след като коментирах с друга педиатърка, не давах, защото тя ме убеди, че няма особена връзка с ваксините, а и аз не виждах такава, но туя последният път давах, като научих за нея. Шуслерови соли не съм давала за превенция на негативните ефекти от ваксина, веднъж само за някаква хрема и не помня кои Rolling Eyes

# 677
Бръмби, абсолютно.... На баткото дозировката му за Фенистила е 3х10 капки на ден, която е стандартната за килограмите му.
И други педиатри са на мнение, че Фенистилът е абсолютно излишен за профилактика, но аз реших да я послушам моята. Баткото пък ми е правил алергичен обрив от Хексалгин, имайте го предвид, много внимателно с него, и само при наистина висока Т. И то бяхме тогава в болница, аз го забелязах и им обърнах внимание на докторите, нямаше и да го видят.

# 678
Като ви слушам и съвсем се отчайвам. Алергични реакции, килограми, дразнещи стомаха...100 неща трябва да знае човек Crazy

# 679
Толкова беше и на Александра дозата в болницата и 5 капки Ксизал, плюс разбира се Урбазона - ама това даже и не ми се коментира и не ми се спомня ooooh!. Тя след този случай само два пъти вдига Т - единият път дадох Панадола и Диалгина по решение на две педиатърки, за да семе абсолютно убедени че е нурофена, втория път беше до към 38.0 - 38.3 и не дадох нищо - два дена беше живот на ръба за мен, обаче удържах. Факт е, че панадола не сваля бързо, но Диалгина даде много добър ефект, а и Изопринозина допринесе да не ес покачва така че да не давам температуропонижаващи - абееееееееееее

# 680
Аз купих Фенистил само защото тук се спрягаше, не съм го ползвала още  Grinning  
Моето момиче като е с атопичен дерматит как да разбера има ли реакция от храна примерно...

# 681
  • Пловдив
Кристи, ти не се филмирай сега, то всичко е до организъм, ще опознаеш телцето на детето с времето и ще знаеш как да реагираш  Peace
аз поне се благодаря, че алергични реакции не съм виждала до момента, но , че лекарите много не се задълбочават, си е факт и е гадно Rolling Eyes

# 682
  • UK
Там поне има по-лесен достъп до тях, а тука, часове, аудиенции, па час за след месец, най-рано ooooh! и накрая парацетамол Laughing Ужас.
Кристи, ще се оправи дечко  Hug
ФЕли, се изгуби пак  newsm78
Гуги Hug не точно, ама от време на време и такива неща, ме прихващат особено, след като сэм останала, сама с децата Crazy

# 683
Ох прочетох ви по диагонал, моя малкия е с температура и кашля зверски. Тъкмо се зарадвах, че две седмици ходиха без прекъсване  Whistling Знаех си, че белия дроб ще му е слабото място, и така излезе. От тоя бронхиолит му разкатах фамилията, имунитета рязко спадна и сега си бера последствията. Два дена се боря с Т, и накрая шибнах антибиотика. През три седмици антибиотик пием  ooooh! Нищо, поне тая седмица ще седят в къщи, та по другата имат тържество, поне него да не изпуснем.

Гуге, не се притеснявай, тия си ги изяжте, другите ще са по-хубави. Забравих да ти кажа, когато омесиш тестото, остави го да постои половин един час. Тогава става по-лесно за работа и не лепне. Другото което е, разточвай ги дебели около 5 мм. Когато са тънки, стават по-сухи, и не ги препичай, пак стават твърди. Да са леко с цвят на мед.  Аз предпочитам да ги правя на топчета колкото малък орех, тогава стават най-хубави.

# 684
  • UK
Ех ФЕли пак ли сте болни  Hug
На нещото място взеха ли други деца?
Обмислям завръщане в бг. Тук не се издържа. За 2 месеца, яко ми опънаха нервите. Не издържам! Сама, по цял ден и без 5 минути спокойствие.  Искам си вэв варна тези 2 те на дг . Колкото и да се разболява поне ще имам възможност да оставам и сама. То, с тези нерви тук, няма да мога, дълго, да издържа  Rolling Eyes
Нещо страшно са. Чак ми е мъчно, че сэм отгледала, две глезли и гевезета. Поне в бг има дг с предистория сме и ще влезем от раз. Нямам нерви да чакам тукашните то даже не е ясно че ще могат да ходят тук на дг и то някакви си 3 часа на ден. Не Мерси.  Пък какви са идиоти тези англичани да не говорим. Предпочитам, бг простотия, пред тези, нечистоплътните пиандета  Confused

# 685
Кокона, мисля че не са взели други деца, ако искаш мога да попитам директорката. И евентуално какви са възможностите да ви върнат.
Ми нали казах, че в нашата група стриктно спазват предписанията на сестрата и държат прозорците отворени. Та той търчи повече, изпотява се и настива. Даже вече ми го "похвали" госпожата, сбил се с някакво момче, станали на кълбо за малко. Говорих с него, но файда никаква ми се струва, и ще се шамаросваме май. Няма да ми става побойник, не съм го създала да става гамен.

# 686
А мъж ти какво мисли по въпроса?

# 687
Когато влязат в групата, стават други деца, чак не мога да ги позная. Как постигат това госпожите идея си нямам, аз със две не мога да се оправя, те с 20 се справят. И не виждам кой знае какъв напредък в ДГ, по принцип аз се занимавам с тях непрекъснато. Единствено някаква песничка пеят сега, предполагам че е за някакво врабче, защото пеят - аз съм малко ..... думата не я разбирам, тиририк тик тирик. Предполагам, че е чик чирик  Mr. Green

# 688
Фели, мойта една вечер казваше за едно коте. Отворих нета и видях кое е стихчето. Повторено сто пъти от мен, вече си се декламира гладко. В момента паметта им е като гъба- повтаряй, повтаряй и ще се учудиш на резултата.

# 689
  • София
Моето в яслата научи повече неща, тука само забравя каквото е научил, и започна много да крещи, и все повтаря че иска да ми каже нещо, ако не му отговоря веднага  Rolling Eyes
Ама то една женица с 35 деца,  като ги връща цели и неяредими пак добре.

Общи условия

Активация на акаунт