Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 29

• 34 983
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Бамба, аз знаеш ли как хубаво видях разликата в действието при температура, при първия синфлорикс малкият вдигна 39 градуса температура след 24 часа, дадох панадол, няма братче, чух се с частното педи и препоръча нурофенът, май тогава за пръв път дадох, ела да видиш как бързо свали детето температурата и от тогава си ми прави впечатление, че сваля по-добре с него, изобщо не разчитам на панадол, ама то си е до организъм това Rolling Eyes
сега научавам, че дразни стомахът, ще го имам предвид Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 23:00 от Gugito

# 661
  • София
Те затова свещи препоръчват, ама аз не съм употребявала още.
И колежката ми каза че панадола не действал при нейните деца  Rolling Eyes
Аз държа и нурофен и панадол в къщи, за всеки случай.
И често давам осцилококсинум, само да усетя нещо различно.  Май върши някаква работа.
Ама май имам късмет, че ми е здраво детето. 

# 662
Не, Моме, нищо хомеопатично не ползвам, освен коликинд допреди две седмици.

Сигме, като че ли в момента е просто превъзбуден от липсата на сън. Затова първо ще видя дали ще заспи след последното хранене и ако има признаци на болка, ще дам.

# 663
  • София
Нашата лл беше казала нурофен да не давам, дразнел стомаха.
Дразни, да. Затова и ако има Т при чревен вирус, не трябва да се дава Нурофен.
Кристи, правиш ли подготовка за ваксина с хомеопатия?

Моме, може ли да споделиш за каква подготовка се прави преди ваксина с хомеопатия.
Кристи, как е бебо?

# 664
Има 2 варианта - единият е с хомеопатични на Боарон, другият - с Шуслерови соли. Кой да ви дам? Аз само Боарон съм пробвала, и пак баткото ми вдигна като Гугиното детенце - при Синфлорикс - 39,1 темп. Сигурно пак си е до дете, но ако не помогне, поне няма да навреди.

# 665
Бамба, спомена за свещички. Имам и ефералган такива. То пак е парацетамол. Дали пък да не сложа тях?  newsm78

# 666
  • Пловдив
свещи веднъж слагах, ако ефералган имаш предвид, сякаш при моето малкото най-добре действа нурофенът, иначе и аз си държа и панадол, и свещите, и хексалгин. Всъщност панадолът ми одъртява вече, та трябва да го видя, че малко го ползвам него Rolling Eyes
Макси, аз не съм Момето, ама ще ти кажа, че преди последната ваксина по препоръка на педито давах туя, вече не помня обаче по колко, че моето малкото яко вдигаше температура от синфлорикса двата пъти и очаквахме невиждана реакция от пентаксима, която за щастие грам не се случи Rolling Eyes и фенистил препоръчват да се дава Rolling Eyes

# 667
  • Пловдив
Кристи, според мен недей още свещички, ако даваш нещо, най-добре да е панадолът Rolling Eyes

# 668
  • София
Моме, сподели каквото знаеш

# 669
Кристи, според мен недей още свещички, ако даваш нещо, най-добре да е панадолът Rolling Eyes
Свещичките са единствените, които уж са за от два месеца нагоре. С по 80 мг парацетамол са, а 2.5 мл панадол имат 120 мг Thinking
Бе добре че сте вие да ми търпите размислите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
Аз също винаги правя подготовка и с Шуслеровите соли и последните пъти и с Туя. Фенистила също задължително от първата ваксина - ако не се лъжа беше по 5 капки вечерта преди ваксината, сутринта, вечерта след ваксината и на другата сутрин.

# 671
После ще препиша дозировките, че са ми на лаптопа при спящото малко Simple Smile
Фенистилът е на кг тегло, така че пак няма универсална доза. Освен това не е хубаво да се взима от всички на общо основание, а само от такива, като нашите с Гугито - които са направили бурна реакция към някоя ваксина.

# 672
  • Пловдив
Кристи, не знам що така реших, може би, защото аз съм давала първо панадол, на моята кутия сега гледам отпред 2+ месеца го дават Rolling Eyes мисля, че нищо няма да му стане на детето от него Rolling Eyes

# 673
Съгласна съм с Момето, че Фенистила е на кг тегло, но в случая когато се дава заради ваксина е по преценка на педиатъра, това питах и специално в Пирогов, защото бях давала преди да ни приемат - иначе Шуслерите ги давах по схема, но нещо не мога да я открия в момента, утре ще се разровя в лекарствената документация Simple Smile

# 674
Ужас, какви сте специалистки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт