Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 028
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
  • Близко съм
Здравейте, спешно търся този адрес : бул. Марица №57 не съм от града и с ориентацията съм зле нещо по-забележително ако има? newsm78 newsm78 newsm78

# 136
  • Пловдив
Здравейте, спешно търся този адрес : бул. Марица №57 не съм от града и с ориентацията съм зле нещо по-забележително ако има? newsm78 newsm78 newsm78
В близост до Пешеходния мост е вдясно от тази сграда червената
https://www.google.bg/maps/place/%D0%B1%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D … 8483!4d24.7424806 Цъкни вляво горе на снимката за да се разходиш и да видиш точно къде е.

# 137
Здравейте момичета!  bouquet
Търся чисто черно боди или прилепнала тънка блуза с дълъг ръкав за момиче на 7г. някъде на центъра  - близо до Главната или ул. Кап. Райчо. Да няма апликации, бродерии и т.н.

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 08:39 от Mishe333

# 138
Добро утро!

Яке от пера и пух къде мога да дам-по етикет не подлежи на химическо чистене,а само на пране на 30 градуса.Няма как да го суша в това време,вие как постъпвате ?

# 139
Трапезица - ако имаш познат със сушилня можеш да го помолиш да я ползваш.
Аз един път съм сушила и нормално, но трябваше постоянно да го взимам и да го тупам и удрям, защото перата падат долу на топка

# 140
Благодаря,но е забранено за сушилня.Освен да го занеса някъде на химическо и да попитам ..

# 141
  • Пловдив
Добро утро!

Яке от пера и пух къде мога да дам-по етикет не подлежи на химическо чистене,а само на пране на 30 градуса.Няма как да го суша в това време,вие как постъпвате ?

Как така не подлежи на химическо чистене!? Да не би да има по него пришивки от естествен косъм, които не се свалят? Всички якета в семейството от гъши пух нося на химическо чистене от години. Най-често в Мол Пловдив и съм доволна, че действат бързо.
Кой е знакът, който указва че не се почиства химически  Thinking?

# 142
триъгълник,задраскан

Аз имам едно друго и си го пера и въртя,хич не съм гледала етикета.Ще го занеса в МОЛ-а,благодаря!

Използвам поста:

И тази година ще подкрепим ДБМ-базара
ПЛОВДИВ    16, 17 и 18 декември, МОЛ Пловдив

Има и тема,ако някой сръчко реши да се включи с каквото може :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=945180;topicrefid=20

Книжарници Хермес ще имат намаление този петък
Скрит текст:
Скъпи приятели, тази година ще се радваме на КНИЖЕН ПЕТЪК (B%K FRIDAY) на 25 ноември!

Елате в книжарници "Хермес" и се възползвайте от специалните ни отстъпки. Всички книги на Издателска къща "Хермес" ще бъдат с 25% отстъпка, а останалите артикули с 10%.

Тази година в кампанията се включва и електронна книжарница „Хермес“ (www.hermesbooks.com), където всички заглавия на издателство „Хермес“ ще бъдат с 25 % отстъпка.
Благодаря !  bouquet

# 143
  • Пловдив
И аз рядко гледам знаците по етикетите, но сега провокирана от поста ти се разтърсих и намерих тези означения. Според тях спокойно си го занеси на почистване и не се тревожи.

# 144
Задраскан триъгълник е не избелвай.
Забранено химическо е задраскано кръгче или задраскано кръгче с Р вътре.
Забранена сушилня е задраскан квадрат с кръг вътре.

Трапезица  - миналата година бях да черния петък на Хермес, имаше изкарани  и играчки - те също бяха на -10% ( помня че едно дървено станче купих).

# 145
И кръгчето е задраскано тоже.Всичко е задраскано,освен легена.Така или иначе,ще го занеса.Оспамих темата с моето яке,прощавайте Simple Smile

Дървен стан съм купувала от http://www.alexwoodentoys-bg.com/index.php?route=product/product … amp;product_id=65
ТРябваше ми спешно за подарък,нямаше налично и звъннах,човекът ми пусна поръчка и дойде за 2-3 дни.Качествен е,хубаво направен.Сравнително голям,по-голям от тези по книжарниците.

# 146
Здравейте момичета!  bouquet
Търся чисто черно боди или прилепнала тънка блуза с дълъг ръкав за момиче на 7г. някъде на центъра  - близо до Главната или ул. Кап. Райчо. Да няма апликации, бродерии и т.н.
Блузки - от basic серията в HM. Бодита преди месец гледах в един детски магазин на Пешеходния мост.

# 147
  • Пловдив
По повод на прането -  наскоро прах официалния панталон на моя човек. Всичките означения бяха задраскани, даже и легена Mr. Green И какво- да не се пере ли Laughing

# 148
  • Пловдив
Някой да е бил тези дни в мол Марково тепе и да е обърнал внимание дали офисът на Булбанк вече работи?

# 149
Момичета, трябва ми майстор електричар - някакви препоръки?

Общи условия

Активация на акаунт