Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 029
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
Привет, бихте ли ми казали, от къде мога да купя ДНЕС, детско боди - трико,  размер 152-164 - черно с дълъг ръкав?

Искат го за утре на щерка ми...

# 151
  • Пловдив
Привет, бихте ли ми казали, от къде мога да купя ДНЕС, детско боди - трико,  размер 152-164 - черно с дълъг ръкав?

Искат го за утре на щерка ми...

В последния момент ли ви казват?Много навреме са се сетили  ooooh!
Детски бодита имат Венера,но къде продават техни продукти сега не знам.Закрива фирмения им магазин
С тези размери ще свърши работа и размер S /XS от дамската номерация според мен

# 152
И аз се присъединявам да попитам дали някой знае къде се продават бодитата на Венера, защото и на мен ми трябва за днес - снощи ни казаха и ни трябват за утре за представление на танцовата група в училище.

# 153
  • Пловдив
Не зная дали ще съм ви полезна, но на Г. Данов, някъде по средата, от страната на Пощенска банка има малко магазинче за бельо, чорапогащници и т.н., та от него съм купувала боди за подарък на девойка точно този ръст 155-160см - S, съвсем не детско, българско, от много хубаво плътно, не лигаво трико, на цена около 15-16лв. Имаше богат избор на цветове. Уф, на толкова много места съм виждала бодита, а сега не мога да се сетя. Когато няма да ми потрябват - тогава.

# 154
Звънях в ПенСилует, имат черни бодита. От там ще отиде мъжа ми да вземе. Аз съм с рошльо вкъщи...
Благодаря, момичета!

# 155
  • Пловдив

Здравейте момичета,

моля да ми препоръчате фирма за изработка на външни ролетни щори.
Аз съм много доволна от Ролпласт. Преди половин година ни правиха външни ролетни алуминиеви щори. Мога да дам координати на лични. Поздрави.

# 156
Някой да е бил тези дни в мол Марково тепе и да е обърнал внимание дали офисът на Булбанк вече работи?
Не, все още не е открит. На  близко разстояние има на Сточна гара.

# 157
И кръгчето е задраскано тоже.Всичко е задраскано,освен легена.Така или иначе,ще го занеса.Оспамих темата с моето яке,прощавайте Simple Smile

Дървен стан съм купувала от http://www.alexwoodentoys-bg.com/index.php?route=product/product … amp;product_id=65
ТРябваше ми спешно за подарък,нямаше налично и звъннах,човекът ми пусна поръчка и дойде за 2-3 дни.Качествен е,хубаво направен.Сравнително голям,по-голям от тези по книжарниците.

Занеси го в рефреша под общежитията на УХТ - там пера всичко, което не ми се събира в пералнята. Професионални машини имат - ще преценят как и с какво да го операт Simple Smile

# 158
Рефреш така ми умирисаха един килим,бойкотирам ги  Mr. Green
Вече го оставих в мола,благодаря на всички Simple Smile  bouquet

# 159
Знаете ли къде има outlet за обувки, но не на адидас, пума и т.н. Търся мъжки обувки/боти ест.кожа и извън Пловдив видяхме един аутлет, но нямаше нашия номер и хич не се сетих да видя името на магазина...
Иначе в Дайхман харесах някои модели, но тези под 100лв не са естествена кожа.

# 160
  • Plovdiv
Знаете ли къде има outlet за обувки, но не на адидас, пума и т.н. Търся мъжки обувки/боти ест.кожа и извън Пловдив видяхме един аутлет, но нямаше нашия номер и хич не се сетих да видя името на магазина...
Иначе в Дайхман харесах някои модели, но тези под 100лв не са естествена кожа.
В аутлета на Рънърс, намира се след пешеходния мост, точно до Индийския магазин и Фреш бара /срещу детската площадка/. Миналата седмица от там купихме боти естествена кожа за мъжо, имаше няколко модела, цени около 50 лв. Лошото е, че са останали единични бройки, но все пак има избор!

# 161
малко извън темата, но по празниците (Бъдни вечер, Коледа) мола до към колко ли ще работи, не помня предни години как беше? newsm78

# 162
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, може ли да ми помогнете с магазин, в който мога да разгледам за дамски ръкавици от естествена  кожа. Не държа да са дебели, защото искам да са удобни и за шофиране. Минах през Арт-93 в Халите. Мерих два чифта, но 49 лв. за тяхното качество нещо не ми се дават. Малко съм предубедена към продукцията им след една покупка на портмоне преди 6-7 години.

Ще съм благодарна за предложения по центъра. Ако са и на български производител занаятчия или ръчна изработка ще съм още по-доволна. МОЛ-овете ги обикалям отдалеч и са ми краен вариант за пазаруване.

# 163
В Капана срещу Мармалад има ателие за изделия от ест.кожа.

# 164
  • Пловдив
В Гранда има магазин за чанти, където продават и ръкавици. Мисля, че се казваше Dowson.

Общи условия

Активация на акаунт