Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 936
  • 789
  •   1
Отговори
# 165
Знаете ли къде продават дамски пантофи "Де Фонсека"?

# 166
  • Пловдив

На малката главна

# 167
  • Някъде там

В момента , има намаление онлайн на Де Фонсека , ако не държите  да мерите , цената е много добра . В магазин Лекси на бул.Марица  също има , но няма много избор .

# 168
Знаете ли дали има ЧП в Дайхман? В мола уж имало, ама ако отида в Дайхман в Тракия дали ще има...

# 169
Десиссслава, me4opooh, благодаря ви! Още вчера разгледах онлайн магазина, но нямам време да чакам доставка, тъй като ми трябват за подарък. Ще обиколя магазините и дано намеря моделите, които съм набелязала.

# 170
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за отговорите за ръкавици, ще мина през тези магазини, дано има нещо прилично.

Пантофи на Де фонсека има и в аутлета на Рънърс преди Пешеходния мост. Там предлагат и намалени модели и си заслужава да се види. Изборът не е особено голям, но определено има какво да хване окото.

# 171
Здравейте!Някой може ли да ми препоръча магазин за платове за перде на достъпни цени!Благодаря

# 172
  • Пловдив
В първия пост има линкове към магазини за пердета.

# 173
търся си маратонки и днес нали е черния петък, та някоя може ли да ми препоръча от къде да поразгледам намалени?

# 174
  • Тра-ла-ла
Знаете ли дали има ЧП в Дайхман? В мола уж имало, ама ако отида в Дайхман в Тракия дали ще има...
Единични неща са намалени. Отбелязани са и в сайта им. Това е на Ритейл парка

# 175
  • Пловдив
малко извън темата, но по празниците (Бъдни вечер, Коледа) мола до към колко ли ще работи, не помня предни години как беше? newsm78
И двата мола на 24.12. ще работят 10-18ч, на 25.12. 10-20ч Simple Smile Мол Пловдив на 31.12 ще работи до 18, а Марково тепе до 20ч., но на 1.1 Марково почива, а в Мол Пловдив някои магазини ще работят...Сигурно инфо за магазините Simple Smile

# 176
търся си грил тиган с капак. За сега само такива без капак намирам.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 14:44 от hintt

# 177
  • гр.Пловдив
Търся някъде художествена гимнастика за 5 годишната ми кифличка? Мнения и препоръки????

# 178
  • Пловдив
Къде да намеря малка мъжка кожена чантичка? В Арт-93 нещо не ми допаднаха.

# 179
Във Форума имаше магазин с хубави кожени неща. Може там да провериш.

Общи условия

Активация на акаунт