Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 938
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
Момичета къде има специализирана книжарница за чертожни инструменти(става въпрос за техническо чартаене)?

# 181
Къде мога да предам капачки пластмасови за благотворителна кауза? Събират ли някъде ? Благодаря!

# 182
Къде мога да предам капачки пластмасови за благотворителна кауза? Събират ли някъде ? Благодаря!
http://ideainaction.net/karta-v-deystvie/

# 183
Момичета къде има специализирана книжарница за чертожни инструменти(става въпрос за техническо чартаене)?

Виждала съм в една книжарница зад общежитията на УХТ - Кика.

# 184

Моля те за повече информация,изобщо не мога да стопля къде е това.Благодаря ти.

# 185

Моля те за повече информация,изобщо не мога да стопля къде е това.Благодаря ти.

Трудно ми е да ти обясня точно понеже е една задна улица. Ще опитам.
Ако знаеш къде се намира училището Цар Симеон мисля, че се казваше, това е добър ориентир. Та по тази улица на училището  като вървиш в посока Марица (то се пада от ляво), завиваш на дясно след училището. Ще видиш книжарницата, тя мисля, че беше пред една къща. Там съм виждала преди време.
Дано малко поне съм обяснила.

# 186
  • Пловдив

Едно време имаше в Дома на техниката на ул. "Гладстон", точно под кино Лъки синема. Не знам дали все още работи. Зависи какво ви трябва, но и до строителния техникум има книжарница със специализирани инструменти, ако говорите за рапитографи и подобни.

# 187
  • Пловдив
В Дома на техниката на "Гладстон" сега е представителството на Булвест - Анубис.

# 188
  • Пловдив
Здравейте,
въпросът ми не е съвсем за тази тема, но не открих по-подходяща.
 Знаете ли в кои училища в Пловдив има подготвителна година по език след седми клас, освен руската и английската?

# 189
  • Пловдив
Здравейте,
 Знаете ли в кои училища в Пловдив има подготвителна година по език след седми клас, освен руската и английската?

ФЕГ, МГ, Хуманитарната със сигурност.

# 190
  • Пловдив
Здравейте,

Яворов,Патриарх Евтимий /бившата Лиляна/
Почти във всяка гимназия има такива паралелки

# 191
  • Пловдив
Да знаете школи по баскет или волейбол,но в Тракия Thinking

# 192
  • Пловдив
"Паисий Хилендарски" също имат прием след 7 клас с подготве

# 193
Здравейте мами!  Предстои ми пътуване до Пловдив и бих искала да знам къде продават най-много елхи (изкуствени) ? Търся  150см елха, но не мога да се спра на конкретен модел, сега има жилкови, фолийни и какви ли още не и ми се искаше да видя повече на живо. Очаквам отговорите ви!

# 194
  • Пловдив
Здравейте мами!  Предстои ми пътуване до Пловдив и бих искала да знам къде продават най-много елхи (изкуствени) ? Търся  150см елха, но не мога да се спра на конкретен модел, сега има жилкови, фолийни и какви ли още не и ми се искаше да видя повече на живо. Очаквам отговорите ви!

Хубави елхи на добри цени има в Лекси.В Търговиите също ще има

Общи условия

Активация на акаунт