Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 944
  • 789
  •   1
Отговори
# 195
Да знаете школи по баскет или волейбол,но в Тракия Thinking
По баскетбол има на колодрума

# 196
Къде е това Лекси?А в Джъмбо дали няма да има ?Ходили ли сте на скоро?Не познавам много града и затова питам.

# 197
Здравейте,
въпросът ми не е съвсем за тази тема, но не открих по-подходяща.
 Знаете ли в кои училища в Пловдив има подготвителна година по език след седми клас, освен руската и английската?
Във всички гимназии, без професионалните.

# 198
  • Пловдив
Мисля, че само в английската, френската и руската гимназия, първата година, учат само езика и 1-2 предмета, обикновено български и математика. Навсякъде другаде е със засилено изучаване т.е. с повече часове по езика. Ако навсякъде е едно и също.....какъв е смисълът от профилирани езикови гимназии. Още не ми е до главата......Имам време да се ограмотя.  Laughing

# 199
Къде е това Лекси?А в Джъмбо дали няма да има ?Ходили ли сте на скоро?Не познавам много града и затова питам.

Имаше в Джъмбо, но не им обърнах много внимание и не мога да дам много информация.

# 200
  • Пловдив
Дева, дори и професионалните гимназии имат такава година, ако правят прием след 7 клас. Само че часовете при тях на седмица са 12 или 13, а в ЕГ, МГ, Хуманитарната и СУ-тата са 19 или 20.

Дейзъл, аз съм завършила Хуманитарната през 99-та и в подгответо имахме същия брой часове по езика като в ЕГ. След това обаче имахме повече часове по БЕЛ в сравнение с ЕГ, но нямам идея за сметка на кой предмет е било това.

# 201
  • Пловдив
В МГ преди няколко години часовете по език в 8-ми клас бяха 19.Учеше се също математика, БЕЛ, музика, изобразително и физическо. Доста други гимназии са на същия принцип, като в езиковите часовете по език стигат и до 21-22 часа на седмица.

# 202
В "Паисий Хилендарски" след подготвителната година часовете по езика също бяха повече в сравнение с професионалните гимназии. Предполагам, че и в другите хуманитарни е същото.

# 203
Здравейте отново! Къде могат да ми преинсталират качествено компютъра?

# 204
  • Пловдив
Доволна съм от едни момчета до второто колело на Панаира. Тръгва се в посока Брезовско шосе и веднага след колелото- вдясно по бул. Дунав. Пада се една от първите къщи там. То си е сервиз, в който и продават различни монитори,мишки и прочие.

# 205
Mr Bricolage на 6-ти Септември имат избор на елхи и много красоти в коледен стил Ето тук  каталога им,който и заПловдив сигурно е същото https://www.mr-bricolage.bg/broshura/katalog-vazhna-e-ideyata-va … arna-i-burgas.pdf , Хоум Макс (бившия Баумакс) в Тракия до Мебелна къща,Практикер. Джъмбо и те предлагат със сигурност .

# 206
Някой има ли информация дали в Пловдив има нотариус, който може да дойде на място за заверка на пълномощно?

# 207
Някой има ли актуален телефон на регистратурата на ІІ ДКЦ до Ресторант Стадиона? Звъня на два мобилни и два стационарни дадени в сайтове и никъде никой не се обажда. На стационарните даже ми дава един продължителен сигнал и може да са сменени.

# 208
Здравейте отново! Къде могат да ми преинсталират качествено компютъра?

Фирма ПИК Компютърс са доста компетентен екип  , засега на тях се доверявам Ето и адреса им на ул Богомил 91 ето и телефона им  032 633 304 https://www.pic.bg/instalacii

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 14:05 от Flowertot

# 209
  • Пловдив
Здравейте,
въпросът ми не е съвсем за тази тема, но не открих по-подходяща.
 Знаете ли в кои училища в Пловдив има подготвителна година по език след седми клас, освен руската и английската?
Във всички гимназии, без професионалните.
И в някои професионални има засилено изучаване на език - 13 часа седмично срещу 18 часа в споменатите гимназии. Ако е за качествено научаване - езикови, МГ, хуманитарна. В езиковите допълнителнителните 2 часа СИП се предвиждат за език.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 14:31 от Beautiful_life

Общи условия

Активация на акаунт