Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 065
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
  • plovdiv
Здравейте, някой знае ли в събота/неделя какво е работното време на Магазина на Попов в Коматево и дали изобщо като е разкопано работи?

# 241
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър обущар, който да има машина за смяна на ципове? И случайно ако някой си е сменял циповете на ботуши, каква е цената ориентировъчно?

# 242
  • Пловдив
Момичета, вчера бяхме в едно заведение и ни сервираха ястието вместо в чиния върху едни плочи, някакъв вид камък са. Сега ми трябват такива за подарък, но нито знам какво точно да търся, нито къде  newsm78 С кулинарията съм скарана. Може ли някой ако се сеща да ме насочи към магазин или онлайн.

# 243
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър обущар, който да има машина за смяна на ципове? И случайно ако някой си е сменял циповете на ботуши, каква е цената ориентировъчно?

Много добре работи обущарят, който е в подлеза на аптека Марица. Но за цена не мога да ти кажа.

Някой питаше за ледената пързалка http://www.trafficnews.bg/news.php?id=63046

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 15:19 от Анонимен

# 244
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли в събота/неделя какво е работното време на Магазина на Попов в Коматево и дали изобщо като е разкопано работи?

Днес слушах реклама по радиото, че работи има достъп откъм Коматево.

# 245
  • Пловдив
Някъде могат ли да ми направят силиконов калъф за телефон по мой дизайн? Трябва ми нещо такова и точно с тоз младеж на гърба Rolling Eyeshttp://www.goheadcase.com/en-GB/Justin-Bieber-Purpose-What-Do-You-Mean-Photo

Като отвориха Марково тепе, купихме протектор за телефона до ескалатора на първия етаж. Там младежът каза, че съвсем скоро ще правят калъфи по желание на клиента. Може да провериш.

# 246
  • plovdiv
Момичета, вчера бяхме в едно заведение и ни сервираха ястието вместо в чиния върху едни плочи, някакъв вид камък са. Сега ми трябват такива за подарък, но нито знам какво точно да търся, нито къде  newsm78 С кулинарията съм скарана. Може ли някой ако се сеща да ме насочи към магазин или онлайн.
В Метро има такива плочи.

# 247
  • filibeto-maina:)
Здравейте, казаха ми за козметично студио до II-ро районно, но нито име на салона нито телефон ми дадоха. А ми похвалиха козметичката там и искам да се обадя преди да отида за да си запиша час, че ми казаха било пълно при нея.
Ако някой е ходил и има тел, моля да ми даде.
Благодаря много

# 248
Препоръчайте ми фото студио за снимки - искам доста да извадя преди празниците. Търся и студио, което вади снимки върху канава и рамка  - правих такава в Бургас, но искам тук да намеря. Simple Smile

# 249
  • Пловдив
От години поръчвам снимки тук:
http://www.snimkitevi.com
Поръчвам матирана хартия, размер 10х15. Доволна съм - действат бързо, снимките са добри. При поръчка на над 100 броя, доставката е безплатна.
Ако има фотостудио в града с по-добри цени, бих се възползвала.  Peace

# 250
  • Пловдив
От къде може да се купи бидон за зеле?

# 251
Нашия го купихме от магазина за домашни потреби на колелото на панаира, до китайския ресторант. Чувала съм, че има и на търговиите на брезовско.

# 252
  • Пловдив
Благодаря, ще видя днес.

# 253
  • Пловдив
Препоръчайте ми фото студио за снимки - искам доста да извадя преди празниците. Търся и студио, което вади снимки върху канава и рамка  - правих такава в Бургас, но искам тук да намеря. Simple Smile
Ползвам услугите на http://www.photodaga.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8 и съм доволна от качеството. Предлагат и снимки върху канава Wink.

# 254
  • Майничка
От къде може да се купи бидон за зеле?

Вчера видях на "Мария Луиза", в участъка след Авеню и Мтел има две магазинчета за домашни потреби /не левчето/, там имаше.

Общи условия

Активация на акаунт