Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 068
  • 789
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Благодаря! Купих преди час от Брезовска. След малко ще видя дали мога да събера едни зелки в него и да ги залея със солена вода  Laughing А по Коледа ще си проличи какви съм ги набъркала  Mr. Green

# 256
Благодаря! Купих преди час от Брезовска. След малко ще видя дали мога да събера едни зелки в него и да ги залея със солена вода  Laughing А по Коледа ще си проличи какви съм ги набъркала  Mr. Green

Като минат десетина дни след като си наложила зелето е хубаво да си вземеш хрян да сложиш, за да не ти се развали зелето, макар че вече са ниски температурите и няма много опасност от разваляне. Моето вече е готово за консумация.

# 257
  • Пловдив
Ами аз все отлагах, отлагах и то дойде декември. Надявам се поне да стане за 20 дни.  Embarassed Ама и по-късно да стане пак ще се изяде  Laughing

# 258
  • Майничка
В повечето квартални плод-зеленчуци продават съвсем не лошо кисело зеле, така че от две години си спестявам претакването.

# 259
Аз пък се кефя с претакването на зелето. Не знам защо, но ми е приятно. Не ми е приятно на пролет, когато трябва да се чисти бидона.

# 260
  • Пловдив
Няколко години пробвам този вариант, купувам и зелки, и буркани само с листа или нарязано, но много скъпо ми излиза, ще видя как ще стане този път и ще преценя.

# 261
Здравейте, да ви попитам от къде си купувате спално бельо?

# 262
  • Пловдив
TAC и CAT Simple Smile

# 263
От един магазин на ул. Драгота. Намира се зад дългия блок, в който преди беше данъчното на Победа. Жената ми ги шие по поръчка, защото долните чаршафи са ми с нестандартни размери. Преди магазинът им беше срещу Панаира, но се преместиха и доста ги издирвах.

# 264

КристалнаK,  sunflower /благодаря!

# 265
От фирма "Свежен"- магазина им е пред Хирургиите на Пещерско- имат и разнообразие  и  цените им са добри. И качеството.

# 266
Благодаря ви! Какви са цените приблизително?

# 267
  • Пловдив
Oт Roxyma dream  Peace. За цени разгледай http://roxymadream.com/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0% … D0%BA%D1%82%D0%B8.

# 268
  • Пловдив
Здравейте, има ли някъде по пазарите сергия с подправки? 

# 269
на четвъртък пазара има две
Здравейте, има ли някъде по пазарите сергия с подправки? 

Общи условия

Активация на акаунт