Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 092
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Елфита, благодаря и на теб. Ще имам  и тях предвид. А цени знаете ли?

# 286
  • Пловдив
Момичета, търся униформи за моите мажоретки. Само че парите ми са малко, а мажоретките - доста. Та търся нещо евтино, ако някъде сте видели. От рода - трико с поличка. Вчера търсих в нета, изнамерих разни варианти по 20-25 лева. Ако сте виждали нещо от този род тук, в Пловдив ще съм благодарна да ми кажете, защото е по-добре да видя на място за какво става дума. Ако няма - ще поръчам онлайн.

# 287
  • Пловдив
Момичета,някой имаше телефона на магазинчето за риба в Тракия на Аримаг Rolling Eyes Затрила съм го...

# 288
  • до Пловдив
Здравейте! От къде мога да намеря детски ски панталон и на добра цена. Благодаря

# 289
Здравейте! От къде мога да намеря детски ски панталон и на добра цена. Благодаря
От този четвъртък ще има детски ски панталони в Лидл.

# 290
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, търся униформи за моите мажоретки. Само че парите ми са малко, а мажоретките - доста. Та търся нещо евтино, ако някъде сте видели. От рода - трико с поличка. Вчера търсих в нета, изнамерих разни варианти по 20-25 лева. Ако сте виждали нещо от този род тук, в Пловдив ще съм благодарна да ми кажете, защото е по-добре да видя на място за какво става дума. Ако няма - ще поръчам онлайн.

Провери в Декатлон. Имаха някакви подобни униформи, но дали са били за мажоретки ... не знам. Разположени са накрая на магазина /задната стена/. Не мога да те ориентирам за цените.

# 291
  • Пловдив
Гледах сайта, има трика и полички към балетните принадлежности, но са по-скъпи. Все пак ще отида да видя и на място.

# 292
Искам да поръчам китайско за вкъщи.Бихте ли ми препоръчали от къде?Благодаря.

# 293
  • Пловдив
Портокалче,имат налични къщички от шоколад-15 лв.Ще пуснат и от бисквити

Скрит текст:

# 294
Благодаря.Нашата е Кенолд не е нова 15 год.,хубава е и много искаме ако може да се ремонтира.Има и сантементална стойност.Знам че вече много са малко техниците,които се занимават с това.Ако някой се сети ,много ще съм благодарна!
Категорично препоръчвам сервиза на Pulsar- намират се до магазина на Деком, с/у бившата Бирена фабрика. Има нещо като вътрешен двор до магазина- е те там са. Скоро оправиха нашата уредба, а със сигурност оправят и Kenwood.

Точно него имах предвид. Peace

# 295
Много ви благодаря!Ще се поробваме,дано стане! newsm78

# 296
Вариант са и Пен Силует - със сигурност ще ти направят цена и ако можеш да изчакаш да ги ушият. Знам че правят униформи за мажоретки в цялата страна.

# 297
  • Пловдив
Аз първо за тях се сетих, защото правят униформите ни, но все си мисля, че ще са скъпички. Утре ще им звънна по телефона да ги видя, благодаря!

# 298
  • Пловдив
Елфита, огромно благодаря, че дори си снимала  bouquet
Шоколадовата ми върши даже повече работа от бисквитената. Детето иска Дядо Коледа да му донесе шоколакова къщичка като от приказката Хензел и Гретел, тъй че ще съм в десятката  Laughing

Аз междувременно днес минах през Ванила подс, от утре и там ще имат, бисквитени, цена 20лв.

# 299
  • Plovdiv
Китайско за вкъщи поръчваме от Герджика и по-рядко от Азия

Общи условия

Активация на акаунт