Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 099
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
На всеки пазар има подправки.

# 271
  • тук-там
Търся часовникар, който да работи днес. Трябва ми батерийка за слуховия апарат, а доколкото разбрах те се ползват и за часовници. Иначе № 312 ми трябва, ако някой е по-запознат. Може и магазин, който продава батерийки, но едва ли ще работи днес, а ми е спешно. Praynig

# 272
  • Пловдив
Преди прелеза на "6-ти септември", посока гребната база, има магазин, който продава всякакви батерии. Работи и в неделя. Магазинът се намира на ъгъл по-посока на движението, като идваш от кръстовището с "Васил Априлов".

# 273
  • тук-там
Преди прелеза на "6-ти септември", посока гребната база, има магазин, който продава всякакви батерии. Работи и в неделя. Магазинът се намира на ъгъл по-посока на движението, като идваш от кръстовището с "Васил Априлов".

Отивам! bouquet
От Васил Априлов стигам до 6-ти септември. На кой ъгъл там?  На единия е областното нали? newsm78

# 274
  • Пловдив
Да. Подминаваш затворената улица, която излиза на пазара. Има пешеходна пътека. На следващата пешеходна пътека отново има улица, която отива към пазара. Там е ъгълът.  Laughing Пада се почти срещу Берьозка.

# 275
  • тук-там
Да. Подминаваш затворената улица, която излиза на пазара. Има пешеходна пътека. На следващата пешеходна пътека отново има улица, която отива към пазара. Там е ъгълът.  Laughing Пада се почти срещу Берьозка.

Намерих, купих! Отново, много благодаря - почти не се надявах да намеря такова чудо в неделя! bouquet

# 276
Здравейте.Моля ви помагайте с адрес на техник за домашна музикална стерио уредба.Нещо се прецака,не пребира дисковете.Може ли някакъв адрес на добър майстор,който се се занимава с такава техника?Благодаря предварително!

# 277
Здравейте.Моля ви помагайте с адрес на техник за домашна музикална стерио уредба.Нещо се прецака,не пребира дисковете.Може ли някакъв адрес на добър майстор,който се се занимава с такава техника?Благодаря предварително!

Имаше преди години един сервиз на Сони в Капана, уличката над тоалетните.
Моята съм я носила там, но беше преди 17 г.
Дали го има сега, не знам.
Също магазин Деком, срещу Бирената фабрика имаше сервиз, но и за него не знам дали работи още.
Това с неприбирането сигурно е от ремъка. Моята правеше така, но един приятел ми го смени.

# 278
Благодаря.Нашата е Кенолд не е нова 15 год.,хубава е и много искаме ако може да се ремонтира.Има и сантементална стойност.Знам че вече много са малко техниците,които се занимават с това.Ако някой се сети ,много ще съм благодарна!

# 279
Пробвай в Пан сервиз.

# 280
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря коледна бисквитена къщичка? Ако имате идея и от цените ще е супер.

# 281
Благодаря.Нашата е Кенолд не е нова 15 год.,хубава е и много искаме ако може да се ремонтира.Има и сантементална стойност.Знам че вече много са малко техниците,които се занимават с това.Ако някой се сети ,много ще съм благодарна!
Категорично препоръчвам сервиза на Pulsar- намират се до магазина на Деком, с/у бившата Бирена фабрика. Има нещо като вътрешен двор до магазина- е те там са. Скоро оправиха нашата уредба, а със сигурност оправят и Kenwood.

# 282
  • Майничка
Здравейте, къде мога да намеря коледна бисквитена къщичка? Ако имате идея и от цените ще е супер.

Готова, нали? Ако да - сладкарница "Ванила подс" на ул."Трапезица" правят, обикновено от средата на декември поддържат наличност. Миналата година не съм поръчвала, но преди това готовите бяха около 23-25лв.

# 283
  • Пловдив
gargamela, благодаря, готова търся да. Ще проверя там.

# 284
  • Пловдив
Портокалче
Мон Шери също предлагат готови от средата на декември.Още е рано

Общи условия

Активация на акаунт