Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 003
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Можете ли да ми предложите някое ателие/кинкалерия? Имам яке с развален цип и трябва някъде да го занеса да ми го сменят.

# 106
Можете ли да ми предложите някое ателие/кинкалерия? Имам яке с развален цип и трябва някъде да го занеса да ми го сменят.

В кой квартал ти е най-удобно? За кършака мога да ти дам предложение, но не зная дали ще ти е удобно.

# 107

В кой квартал ти е най-удобно? За кършака мога да ти дам предложение, но не зная дали ще ти е удобно.
И аз съм там, тъй че да, удобно ми е Grinning

# 108
  • Пловдив
Може ли препоръка за детски зъболекар в Тракия?

# 109
Може ли препоръка за детски зъболекар в Тракия?
Не съм сигурна дали е детски зъболекар,но аз като дете съм ходила при него и е много внимателен и добър,а съм обиколила много и различни зъболекари,д-р Красимир Бозов,кабинета му е в жк.Тракия, бул. "Шипка", ТЦ Сани, ет.3, каб.6,телефон за връзка-0888 93 91 92.Има си и собствена страница ако искате допълнителна информация.

# 110

И аз съм там, тъй че да, удобно ми е Grinning

Шивашко ателие, което се намира на ул. Стефан и Обрейко Обрейкови /бивша Методи Шатъров/ на ъгъла след пресечката с Достоевски. Миналата седмица ми се скъса ципа на якето и съм го оставила за смяна. Днес трябва да отида да си го взема. 10 лева ще ми струва.

# 111
  • Тра-ла-ла
Дали ще има Черен петък по моловете, Гранда, магазините за обувки по Главната newsm78

# 112
В новия мол щяло да има.

# 113
  • Пловдив
И в Мол Пловдив ще има ЧП.

Повечето чуждестранни вериги имат сайтове и там е обявено. Само българските си правят оглушки. Сигурно се считат за по-специални, важни  ooooh!.

# 114
  • Пловдив
Някъде продават ли се лепенки за СОТ?

# 115

Ако имаш в предвид тези, които се слагат на вратите - самите фирми, с които имаш договор ти ги лепят. Не ми се вярва да можеш от някъде да си купиш лепенка.

# 116

Ако имаш приятел, който работи в някоя от фирмите, можеш да го помолиш, редовно ги раздават.
Друг вариант е да ти я разпечатат, можеш да си свалиш от тук.
http://logotypes.us/search/%D1%81%D0%BE%D1%82

# 117
  • Пловдив
Благодаря!  bouquet

# 118
  • Пловдив
Знаете ли къде все още се намира промоцията две бири /2л./ подарък чаша?

# 119
Може ли някоя доволна мама да ми препоръча добра ясла в Кършака, може и по центъра... bouquet

Общи условия

Активация на акаунт