Къде в Пловдив? - 68 тема

• 75 996
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
Къде мога да намеря хубави копчета? За палто ми трябват.
В някоя кинкалерия. Голяма кинкалерия има до пешеходния мост, от страната на пл. "Съединение".

Старият нотариат, на гърба е, срещу платения паркинг
Казва се Мазиар
Най-големия склад е Недиком /към Митницата/, но е повече на едро и чак за едни копчета, нема нужда
Мазиар имат 200 кв м кутийки с копчета, все ще харесаш нещо Simple Smile

# 91
Да знаете от къде може да се купи дебел найлон - нещо от рода на този, с който правят мястото за пушачи в заведенията, но ми трябва малко количество - около 2-3 квадрата?

Бултекс - Кукленско шосе
/към колелото, от другата страна на Митницата/

# 92
  • Пловдив
Благодаря  bouquet

# 93
  • Пловдив
Мама, за там знам, не се изразих правилно - дали сте го виждали някъде из Пловдив да се продава.
В лекси до марица, купувах септември за повод.

Благодаря  bouquet

# 94
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате магазини в пловдив или някъде из района около пловдив евтини нощници не ми трябва нещо луксозно, също така ме интересуват и евтини сакове и чаршафи.
Евтини и много качествени български нощници и бельо има в магазина на Албатекс - на Кукленско шосе, посока митница веднага след бензиностанция Еко се влиза на дясно навътре - намира се в двора на склада на Косер. Малко е на забито място, ама посещението си струва Simple Smile . А за чаршафи харесвам турския аутлет на Лиляна Димитрова - много добри и качествени неща се намират там.

# 95
Къде продават дунапрени - искам да сменя на дивана и гледам из нета, но ми се ще на живо да видя

# 96
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добър дерматолог в Пловдив. Става въпрос за дъщеря ми, която е на 7 г. и има упорит обрив по гърдите, шията и лицето.

# 97
Къде продават дунапрени - искам да сменя на дивана и гледам из нета, но ми се ще на живо да видя
Магазин Маркита - взимахме в неделя, но за столове. Има всякакви размери.
Матраци Нани (ама не знам пътя как е до там - точно до Попов на Коматевко са) - от там сме взимали преди години.. още по-голямо разнообразие Wink

# 98
Здравейте! Искам да купя дървена кухненска дъска, ръчна изработка,по-разчупен модел. Виждала съм такива в Етъра, на Панаира на занаятите в Пловдив и на разни събори, но сега, когато ми трябва, никъде не мога да намеря...

# 99
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате магазини в пловдив или някъде из района около пловдив евтини нощници не ми трябва нещо луксозно, също така ме интересуват и евтини сакове и чаршафи.
Евтини и много качествени български нощници и бельо има в магазина на Албатекс - на Кукленско шосе, посока митница веднага след бензиностанция Еко се влиза на дясно навътре - намира се в двора на склада на Косер. Малко е на забито място, ама посещението си струва Simple Smile . А за чаршафи харесвам турския аутлет на Лиляна Димитрова - много добри и качествени неща се намират там.

За памучни нощници и пижами, летни и зимни, бих препоръчала едно магазинче с евтина и българска стока / за съжаление никога не съм обръщала внимание как се казва/ Намира се на ъгъла на ул. Филип Македонски и Радецка. За ориентир, като се тръгне от болница Медлайн, по Ф.Македонски - посока х-л Лайпциг.

# 100
Момичета, някой има ли фб страницата на дамата с детските плетени шапки, продаващи се пред пощата недалеч от Тримонциум?  Благодаря ви предварително Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Момичета, някой има ли фб страницата на дамата с детските плетени шапки, продаващи се пред пощата недалеч от Тримонциум?  Благодаря ви предварително Simple Smile
Защо решихте, че има ФБ страница?

За дерматолог с леки резерви препоръчвам Теодосиева. Приема само на частно.

# 102
Каза ми продавачката, но не запомних. За съжаление не съм от града, а исках да поръчам още нещо от нея.

# 103
  • Пловдив
Ако се казва Гери,  мога да помогна Simple Smile

# 104
За съжаление не зная как се казва, жената, която ги продава, каза, че някакво момиче ги плете.

Общи условия

Активация на акаунт