Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 001
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!Откъде мога да купя българско знаме?
Триумф, имат различни размери  Peace

# 76
  • Някъде там
Благодаря! И в неделя сутрин вдигат телефона и момчето е любезно Simple Smile  Като качество как са,доволни ли сте ?

Имам поръчан диван/ Калифорния/ от тях , доволна съм .Вече е на две години и не е мръднал , доставката до Пловдив беше безплатна, а дивана доста по -евтин от магазините тук , за същият модел.

# 77
  • Пловдив
Някоя от вас виждала ли е някъде да продават метални кутии за съхранение на храна, понеже искам да слагам храна за работа на моя приятел, избягваме пластмасата напоследък. Май преди време бях гледала в Триумфа в Тракия  такива метални кутии, с пластмасов капак бяха.  newsm78
Днес видях в магазин "Рила" бяха комплект 3 бр. за 9,80 лв.

# 78
  • Пловдив
За мебели Веко ще се самоцитирам от предишна тема:

За Веко да се отчета - аз препоръчах фирмата, заради значително по-ниските цени. Точно в последния ден от крайния срок за доставка си получихме дивана. Беше с грешна дамаска - приеха бързо рекламацията. Оказа се, че нашият диван е в склада им и след още два дни го получихме. Удобен е и сме доволни от избора. Грешки стават - важното е, че реагираха бързо.

Два месеца по-късно (което си е малко време, но все пак...) сме доволни от дивана и не съжаляваме за покупката. Когато поръчвахме ни предупредиха, че редовно изпълняват поръчките в края на обявения срок  Peace

# 79
Благодаря за отзивите! Аз за плоскостни мебели гледам,но ще ни трябва по наши размери,затова се чудя....
Благодая много !  bouquet

# 80
  • No Line On The Horizon
Къде мога да намеря хубави копчета? За палто ми трябват.

# 81
  • Пловдив
Да знаете от къде може да се купи дебел найлон - нещо от рода на този, с който правят мястото за пушачи в заведенията, но ми трябва малко количество - около 2-3 квадрата?

# 82
Да знаете от къде може да се купи дебел найлон - нещо от рода на този, с който правят мястото за пушачи в заведенията, но ми трябва малко количество - около 2-3 квадрата?
Фирмите за ТИР-брезенти предлагат. Ние имаме ресни на магазина си, но не са от найлон, а приличат на силиконови. Поръчвали  сме ги от A&B брезенти   0886 109 365 ,    0889 279 864.

# 83
  • Пловдив
Фирмите за ТИР-брезенти предлагат. Ние имаме ресни на магазина си, но не са от найлон, а приличат на силиконови. Поръчвали  сме ги от A&B брезенти   0886 109 365 ,    0889 279 864.
А имат ли магазин или склад някъде из Пловдив?

Видях в Гугъла, благодаря, ще проверя  bouquet

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 17:36 от ЗлаВещица

# 84
Можете ли да ми препоръчате магазини в пловдив или някъде из района около пловдив евтини нощници не ми трябва нещо луксозно, също така ме интересуват и евтини сакове и чаршафи.

# 85
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубави копчета? За палто ми трябват.
В някоя кинкалерия. Голяма кинкалерия има до пешеходния мост, от страната на пл. "Съединение".

# 86
  • Пловдив
Някой да ми препоръча сервиз за Nikon  Cry
В събота го закачих и падна от около метър, май нещо обектива прецахах Sad

# 87
  • Пловдив
Много гадно Simple Smile Дано няма сериозни поражения.

На мен ми се смееха скоро по едни баири като треперех, че може да падна и първата ми мисъл е, че ще ми се счупи фотоапарата, а за това, че ще се потроша изобщо не ми дойде на акъла.

# 88
  • Пловдив
Скрит текст:
Преди месец на Чудните мостове така паднах, че още ме понаболява трибуквието, но като станах, първото нещо беше, да си проверя техниката hahaha

# 89
  • Пловдив
Скрит текст:
Разбира се  Laughing Потрошаването ни се оправя, ама техниката - не се знае  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт