Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 006
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Може ли препоръка за детски зъболекар в Тракия?
не е детски, но водим и децата при него, откакто са им поникнали първите зъбки.
В 107 блок му е кабинета - д-р Печалов. Ако не интересува - пиши, да ти пратя телефон Peace

# 121
  • Пловдив
Здравейте момичета,

моля да ми препоръчате фирма за изработка на външни ролетни щори.

# 122
Здравейте. Къде има магазини за осветителни тела освен тези срещу панаира, Карловоско шосе и големите магазини като Бриколаж, Практикер и подобни?

# 123
Момичета, къде в Кършияка има магазин за хубаво месо? Прясно!

# 124
  • Пловдив
Здравейте. Къде има магазини за осветителни тела освен тези срещу панаира, Карловоско шосе и големите магазини като Бриколаж, Практикер и подобни?

El Bulgaria, намира се точно до Бриколажа на Шести септември. До него има още един, но не знам как се казва.
Метеор на бул. Източен, но там малко са надути цените.

# 125
Къде по центъра (или в моловете) продават маркови парфюми и има по-голямо разнообразие от тестери? Насочила съм се към 2 парфюма и във Венера козметикс ги имат, но нямат тестери за тях, а не смея да купувам на сляпо.

# 126

Срещу Панаира са два магазина - единия е под блока срещу служебния вход, а другия е след колелото - има голям надпис Габровски.

Прясно месо купувам от един магазин на булевард България, преди супермаркет Невада, където беше.

# 127
На бул. България до магазина Невада, то вече го няма Невадата де, но там.

# 128
  • Пловдив
Къде по центъра (или в моловете) продават маркови парфюми и има по-голямо разнообразие от тестери? Насочила съм се към 2 парфюма и във Венера козметикс ги имат, но нямат тестери за тях, а не смея да купувам на сляпо.

Дъглас и Прити шоп на главната. Бюти зоун в мола.

# 129
  • Пловдив

На кръстовището на "Дунав" и "Победа", на автобусната спирка, посока Филипово има един супермаркет - "Иво". Там си има транжорна, която е в самия магазин, има прозорци и може да видите как се разфасова месото и се вади в магазина на момента.

# 130

На кръстовището на "Дунав" и "Победа", на автобусната спирка, посока Филипово има един супермаркет - "Иво". Там си има транжорна, която е в самия магазин, има прозорци и може да видите как се разфасова месото и се вади в магазина на момента.
Еее, да сте живи и здрави!

# 131
  • Тра-ла-ла
За осветителни тела също и магазин Орион на Карловско шосе. 3 етажа  Crazy Днес бях в Ел България. Питах ги ще имат ли Черен петък. Казаха, че продават и в емаг.бг и евентуално там можело да има.

# 132
Ще има ли черен петък в магазини за техника ( не онлайн)?

# 133
  • Тра-ла-ла
Ще има ли черен петък в магазини за техника ( не онлайн)?
Зора - до -40% (24-27.11)

# 134
А в Технополис и в Техномаркет дали ще има нещо?

Общи условия

Активация на акаунт