Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 982
  • 789
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Някой има ли информация дали в Пловдив има нотариус, който може да дойде на място за заверка на пълномощно?

Почти всички нотариуси могат да дойдат на място. С предварителна уговорка и им се поема разхода за транспорт.

# 211
Flowertot и Лятна буря, благодаря ви, ще ида в пик, тъй като ми е наблизо. 

# 212
  • Пловдив
Някой има ли информация дали в Пловдив има нотариус, който може да дойде на място за заверка на пълномощно?

Аз съм ползвала услугите на нотариус Лиляна Тинкова,ул "4-ти януари" № 38. Всички документи бяха изготвени в кантората и после помощник нотариус дойде вкъщи.

# 213
Дева, дори и професионалните гимназии имат такава година, ако правят прием след 7 клас. Само че часовете при тях на седмица са 12 или 13, а в ЕГ, МГ, Хуманитарната и СУ-тата са 19 или 20.

Дейзъл, аз съм завършила Хуманитарната през 99-та и в подгответо имахме същия брой часове по езика като в ЕГ. След това обаче имахме повече часове по БЕЛ в сравнение с ЕГ, но нямам идея за сметка на кой предмет е било това.

Така е, Тони.
Исках да кажа, че в професионалните имат и други предмети в 8 клас, като хорариумът за език е по-малък, докато в обикновените се учи основно език + БЕЛ, МАТ, музика, ФВС.

# 214
  • Пловдив

Аз съм ползвала услугите на нотариус Лиляна Тинкова,ул "4-ти януари" № 38. Всички документи бяха изготвени в кантората и после помощник нотариус дойде вкъщи.
Нотариус Тинкова е от малкото отзивчиви. Доста от нейните колеги отказват посещения заради свръхнатовареност.  Peace

# 215
Beautiful_life, The Game, много ви благодаря! bouquet

# 216
  • Хасково
Здравейтеее , моля ви за помощ , майка ми днес ще ми идва на гости в Пловдив , че има рожден ден и искаме да я заведем в някой гръцки ресторант / таверна.....
Сещам се само за Elea-та на Мария Луиза , но .. дали е хубаво там ?
Бихте ли ми препоръчали нещо и дори ако има жива музика ще е супер

Hug Hug Hug

# 217
  • Пловдив
Ани,Миконос е гръцкия ресторант на Гребната база.На кръстовището,на ъгъла,от страната на Спортно.Но не съм го посещавала и не мога да кажа как е

# 218
отидете в Миконос

# 219
  • Хасково
Благодаря много момичета ! Ще звънна да запазя маса  Hug

# 220
  • Пловдив
Някой знае ли дали някъде в Пловдив могат да се намерят продукти на Вербена М и Хром пиколинат на nature's bounty. Това последното се опитах да си го поръчам по нета, но след като ми "приеха" поръчката, след 10 дена ми казаха, че не може да бъде изпълнена - без друго обяснение.

# 221
  • Пловдив
Момичета, имате ли представа къде мога да си боядисам една рокля от вискоза в черно? Питах вече в два обекта за химическо чистене и ми отказват. Чета, че вискозата е целулозно влакно и се боядисва, но не искат да ми я вземат. Предварително благодаря за отговорите.

# 222
Момичета, имате ли представа къде мога да си боядисам една рокля от вискоза в черно? Питах вече в два обекта за химическо чистене и ми отказват. Чета, че вискозата е целулозно влакно и се боядисва, но не искат да ми я вземат. Предварително благодаря за отговорите.

Виж в това до тунела,там са ми боядисвали рокля от същата материя.

# 223
  • Пловдив
Къде да търся хора за пренасяне на строителни материали /листове гипсокартон/, които да не ми искат колкото платих за носене и извозване на почти цялата покъщнина? Rolling Eyes

# 224
  • Пловдив
Някъде могат ли да ми направят силиконов калъф за телефон по мой дизайн? Трябва ми нещо такова и точно с тоз младеж на гърба Rolling Eyeshttp://www.goheadcase.com/en-GB/Justin-Bieber-Purpose-What-Do-You-Mean-Photo

Общи условия

Активация на акаунт